Гримиране - идеи и техники. Тема №80

• 52 578
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Ее, как да не може, събирам се тези от София на едно място, а с момичетата от другите градов и тези в чужбина си правим Zoom среща. Аз съм "за", само кажете и се организираме!

Глам я нямаше във вторник в Парадайс, дай знак, ако пак са я заредили.

# 406
Не, няма я още май.

# 407
Петрова, виж сега, щом мъжът ти е казал, значи не само че може, ами е напълно задължително да я вземеш! Аз ако съм, сън няма да ме хване и ще съм първа в мола Sweat Smile Sweat Smile

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 16:53 от Пацолина

# 408
Мда, Агентът ми е примера в живота за грижа за кожата. Миналият ден тъкмо я хвалех на моя приятелка! Оказа се, че тази приятелка ползвала крема, който ползвам аз и обясняваше каква разлика вижда, откакто е с него /споменах в своите хвалебствени слова и Есмералда, която ми отвори очите за правилната грижа! /

Петрова, защо така с лошо? И моите са големи, ама пък да можех да правя тези съчетания, които ти правиш между бронзант/руж/хайлайтър....

Есмералда, то и за мен беше голямо чудене. За едното нямах съмнения, както ви казах онзи ден ударила ме е червената вълна и ще си взимам Velvet Ribbon. Чуденето беше между Fawn, Muse и Blush. Но май се спрях на Muse.

Всъщност чак с толкова бяла кожа не е, но наистина и аз я оприличавам на Снежанка в някои аспекти.

Не съм сигурна, мисля, че всяка година ги пуска по веднъж до изчерпване, заради текстурата, която съм чувала от нейн клип, че се прави доста трудно.

За среща съм съгласна, резервирам си едно онлайн столче. Grinning

Денси, дай мнение за Voce viva на Valentino.

# 409
Почвам да мисля в насока да се организираме тогава Blush Паци, той милия ми връчва картата си и после се прави на глуха калинка като ми дойде смса Joy Ама ето, че я няма, тамън се навих.
illlzy, много ме дразнят, какво ли не ги правих тия пори, ама генетика, какво да се прави.

# 410
Ти защо така лъжеш хората, Петрова? Кожата ти е жестока- жестока! Няма да се лъжем тук, с Паци си пъпчасваме най-редовно, като и си имаме неравности. Твоите пори се виждат само в онова ти гадно увеличително огледало, в което изглеждам като повърхността на Луната!
Честит ви петък от мен!
Е това са пори:

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 13:13 от Анонимен

# 411
Ненагледни, пускам и тук един въпрос, който бях постнала в темата за червилата, но не получих отговор.
Момичета, помагайте моля , за да не се лутам в магазина излишно.Търся есенно червило цвят мляко с кафе и студен подтон, което да има и лек металически оттенък.Благодаря предварително!:bouquetf:

# 412
Ния, прекрасна както винаги Heart къде пори видя, съсипваш ме понякога. Дай да не си мерим порите Joy

# 413
  • Варна
Към отбор Пъпка бройте и мен. Аз днес съм отпуск до понеделик, ходих до банката и се грмирах, но понеже пак е кафяво матово и златисто, не съм се фоткала, че нищо ново.

Иначее чакам едно шишенце от серум да свърши, за да смеся вътре някои масла и да пробвам метода на двойното почистване. Дано помогне.

Нийче, супер си, както винаги.

# 414
Момичета, всички показвате страхотни снимки! Следя ви, но не пускам нищо, защото вече над месец съм със счупен нов и стар телефон, чакам си моя и грам читава снимка не мога да направя.
Палитрата лично за мен е много изкушаваща, ако се науча и да съчетавам цветовете... Smile

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 19:20 от Босилка

# 415
Прекрасни сте!Не знам къде си ги намирате тези недостатъци!Чудни сте!Ако това са ви пъпки,не знам аз къде трябва да се крия 😊
Моля ви препоръчаите четки за грим-пудра,конкуриране и за грим очи.
Също за основа за грим съм хвърлила око на Clarins.

# 416
Минах от телефон на десктоп, че да успея да ти видя порите Simple Smile Ний, в Рим по-сухо ли е от София?
За мен винаги е удоволствие да си общувам с теб, със или без суотчове, но ми е неудобно да те занимавам с моите чуденки. От друга страна ти си без дете и ще ме използваш за извинение да влезеш в Сефора Wink
PS Аз казах ли, че съм впечатлена от мерака ти да шофираш в РИМ? Grinning

Иллзи, тайната е в постоянството! Не е важно кой е кремът кой е серумът и коя е маската - аз ползвам всичко от 2 до 200 лв, а като ми писне да си гледам колекцията тъпо и телешки си забърквам и кисело мляко с хума или аспирин. Но всеки ден мажа с нещо, поддържам поне 3-4 серии отворени - и БГ и американски и корейски бъркочи, а маските ги въртя по 2-3-4 една след друга - и така година след година. Все пак след 25 год мазна кожа с пори и черни точки имам право за малко да и се порадвам в полуприлично състояние.
PS И слънцезащита! Религиозно пиене на вода и слънцезащита!
Имам нужда от съвет. Ще ги поръчвам тези червила на Лиса, ама не мога да се мина само с едно, та реших да поръчвам комплект. Смятам да взема едно на майка ми, но се чудя между два цвята. Снощи цяла вечер съм се чудела и не мога да реша кое ще й стои по-добре. Помагайте! Тя е със светла кожа /струва ми се неутрален подтон/, тъмно кафеви очи и много тъмно кафява коса, която върви по-скоро към черна, но не е. На мен ми се струва, че повече би й подхождало първото червило /skyscraper rose/, но не съм напълно убедена. Много й отиват изкрящите цветове - фуксия, доматено червен, като ги сложи направо е друг човек. Пускам ви линк да ги видите и да кажете какво мислите по въпроса.
https://www.lisaeldridge.com/collections/lipsticks/products/skys … urated-lip-colour
https://www.lisaeldridge.com/collections/lipsticks/products/velv … velvet-lip-colour
Първото! Ако е толкова контрастна външност, колкото я описваш - първото Simple Smile На два монитора го гледах! Ужасно красиви са червилата на Лиса!

PS В тази тема сме се събрали един букет самокритични девойки Wink което е чудесно!

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 22:05 от Agent Provocateur

# 417
Шофирам навсякъде, но в Рим признавам, че е една идея по-драматично. За сметка на това няма проблем с паркеджо- навсякъде, където ти видят очите е нормално, дори да запушиш 1-2 коли.
В Рим вали всеки ден, но мен не ме бърка особено като съм вкъщи на лаптопа. По-влажно е от БГ, но дали от хормонални проблеми или възраст, напоследък кожата ми страда. Днес не успях да отида, но утре ще се наложи така или иначе да св метна до Сефора- свършиха ми всички кремове за лице. Ще суочна всичко и възнамерявам да взема Care фон дьо тена на Сефора за проба, миналият път ми хареса като консистенция.
Петровче, пори имам, неравностите по кожата ми са ужасни, не знам къде се буташ ти. Трябва ми прекрасния доктор, който ме стържеше (микронийдлинг), бодеше и пълнеше, но уви, тук всичко е пред затваряне и няма да си намеря алтернатива. В края на другата седмица ида в БГ, който има поръчки си знае.

# 418
Агент, за постоянството е ясно. Много се радвам, че след години успях да преборя мързела и сега каквото и да става, всяка сутрин и вечер поне 10 минути поклонение пред лицето. Напоследък си мисля дали да не си купя ролер и да включвам по-често масажи, че откровено си казвам там вече си ме мързи. Никак не завиждам на дамите, които не обичат да пият вода, а трябва, аз в това отношение нямам проблеми - много пия, просто защото ми харесва. Сподели повече за маските с хума, баба ми винаги я е използвала, а аз все се чудя какъв е ефектът.

Ния, недей да си "хвалиш" порите, а покажи някоя красота! Не знам при вас как е, но аз имам една зона на лицето, в която щом решат да ми излизат пъпки никога не я пропускат. Естествено като минат /сами, защото съм се дисциплинирала дори да не ги докосвам/ на тяхно място се появяват кратери. Вадят ми очите, ама какво да ги правя...
Иначе адмирации за шофирането, първото нещо, което ми направи впечатление на римска земя беше хаоса по пътищата със скутерите и незачитането на светофарите. Някакъв човек с камион беше решил, че ще минава през една тясна уличка в центъра, беше с такава скорост, че докато успея да помисля "този пък оттук ли ще минава" и той вече беше минал на сантиметри от лицето ми.

Червилата ги поръчах, скоро ще давам мнение.

# 419
Всички сте много хубави!
По-нагоре коментирахте за веждите. Моите са тънки отпреди, в момента ги боядисвам с къна и ги дооформям със сенки. Играчка е, но и мен ме е страх от микроблейдинга.

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 22:13 от Let.it.be

Общи условия

Активация на акаунт