Гримиране - идеи и техники. Тема №80

• 52 577
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Дъщеря ми ги боядисва с боя и е много доволна.

# 421
И аз боядисвам веждите си с боя, но за седмица ми "пада" наситеността на цвета, която ми харесва. На три седмици горе долу ги боядисвам отново. Grinning

# 422
И аз боядисвам веждите си с боя, но за седмица ми "пада" наситеността на цвета, която ми харесва. На три седмици горе долу ги боядисвам отново. Grinning
Каква марка боя ползваш?
С къната ми пада цвета за 3 дни, и така като каза 3 седмици се размечтах 😁

# 423
Ния, аз си те поръчвам теб, че липсваш вече много Heart
Ходих днес за Глам, естествено я няма. На фона на това, че са изпратили на 100 човека пр пратки, е много тъпо, че балъци като мен не могат да си дадат 140 лева, за да си я купят....

Днес съм със Сълтри, ама трябва да поработя още с поставянето на молив, пак различни очи докарах Joy

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 18:25 от petrova17

# 424
Аууу, колко ги отива този грим на косата!! 😍 но защо без червило? 🙂

# 425
Let.it.be, по принцип бих се боядисвала всяка седмица, но гледам да не прекалявам.

Петрова, разкошна си! Heart Eyes Какъв цвят е косата ти? Балеаж ли е?

# 426
Anastasiya, монтирах си маската след това Joy
Miss, това е крайният резултат от премахване на червено и поставяне но русо Joy но и на мен много ми харесва, та ще го мислим в фризьорката ми да го запазим. Иначе е балеаж, правен на 2 пъти, за да не ми обезцветява всичко наведнъж

# 427
Здравейте, момичета,
Бих искала да Ви попитам дали някоя от Вас е ползвала палитра на W7 и по-специално: Taxi 35 Colour Palette - Fiery Neutral Shades of Eyeshadow Palette.
Прилагам и линк: https://www.pinkpanda.bg/produkt/w7-cosmetics-paleta-sencil-taxi … ow-palette-58_917
Също така, исках да Ви попитам за мнение и за тези четки за грим: https://m.emag.bg/profesionalen-komplekt-naked3-urban-decay12-ch … 425/pd/DLV6FJBBM/ .

# 428
Теди, палитрата не съм пробвала, но ако съдя по външния й вид, изглежда като по-слабите палитри на марката. Ако искаш нещо на W7, вземи от палитрите им, които имитират АВН.

Четките са боклук. Преди доста години имах такива, още навлизах в грима, но и тогава знаех, че не стават. Вземи си по-добри четки, в тях се инвестира веднъж и после ги ползваш с години.

# 429
Сподели повече за маските с хума, баба ми винаги я е използвала, а аз все се чудя какъв е ефектът.
Хумата е най-невероятното средство за поддръжка на мазна кожа (и коса! но миенето на банята след това се превръща в тренировка!) и свиване на пори, но откак съм (почти) мазна само през лятото много внимавам с хумата защото може да поизсуши повече, отколкото ми се иска. Затова и я смесвам с пълномаслено кисело мляко или след нея слагам масла или овлажняваща маска. За да не се разпростирам ще потърся нещо синтезирано онлайн:
http://-/portal/statii/polezna-huma-lechebna-glina-994.html

От мен тази вечер малко матово вдъхновение - така го правехме през 90-тте Wink кафяво и матово всичко!

PS Макар, че ако трябва да съм досадно подробна той ползва контурираща палитра на КА (която аз имам и познавам) и в край слага минимално количество хайлайтър от най-дискретния тип (candleligt).

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 04:42 от Agent Provocateur

# 430
Тъй, Агент, имах доброто желание, но:
В 2 Сефори тези цветове ги нямаше
В 3та ги имаше и не ми дадоха да суочвам, тук нещата се затягат доста с 11хил случая на ден. Съжалявам, че не можах да помогна, но от мен да знаеш, че пудрите стоят по-тъмно на лице.
ФДТ на Сефора не е лош, изобщо даже. Сравнява ли се с хай-енд любимците ми? Не. Но е покривен, сетва се сам, изглежда естествено и не искам да се измия веднага щом се видя в огледалото на истината (на сенника в колата)

И щото нали ще затварят, взех ФДТ на Шарлът и Армани, които нямам, за проба...

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 21:54 от Анонимен

# 431
Ния, много ми харесваш на тази снимка. С гланц ли си? Ако да,  какъв?

# 432
Благодаря, Есмералда, с гланц на Pupa съм, цвят 200, който определено е любимият ми и като формула, и като цвят.

# 433
огледалото на истината (на сенника в колата)
Smile и аз на него си преценявам цвета на косата Smile
И при мен желанието за гримиране се е изпарило, на слънцезащита с цвят и спирала я карам.
Много се бях надъхала за новата палитра на Наташа, защото са много мои цветове, които знам че ще употребявам , но и този мерак изчезна. Оправдавам се с Ретроградния Меркурий и че наближава ЧП Simple Smile

# 434
Еех, прекрасници! Как пък никоя не живее във Варна! За да черпя идеи на живо.

Общи условия

Активация на акаунт