Дали е ковид ???

• 4 533
  • 14
  •   1
Отговори
Добър вечер момичета от 4/5 дни майка ми се чувства зле  гърлото я боли и кашля не е пила нищо не си е обърнала внимание от днес е с температура 38 и казва че не се чувства добре все едно някой я е пребил искам  да я заведа на лекар казва че н ще я уморят дори да не е това те ще кажат че е това какво да правя притеснявам се да не е ковид :/

# 1
  • София
При личния си лекар не иска ли да отиде?

# 2
Едва ли някой тук ще сложи диагноза. В момента вървят и други вируси, та всичко е възможно. Нека отиде при лекар, някой познат, ако имате в краен случай, то едва ли ще я приберат веднага в болница. Възможно е всичко да е........

# 3
С личния лекар не сте ли се консултирали? Аз бих извикала екип вкъщи да вземе проба и бих направила тест за Ковид, колкото и да имат процент грешка като има симптоми бих се застраховала да го изключа. И да не е Ковид, при тези симптоми си трябва лекар може да се усложни. Не знам на каква възраст е, но много безотговорно от нейна страна да не иска да отиде на лекар.

# 4
На 40 години е не обича въобще лекари те  не сме се свързвали със личния иска да види до утре как ще но аз се притеснявам хем за нея хем за мен бременна съм и имам дете на 6 г тя е сама аз съм и на гости че мъжът ми не е в бг направо ще полудея

# 5
Ти на колко години си? Странно ми е - майка ти на 40, ти имаш дете на 6 години. Излиза, че трябва да сте родили по на 17 години.
Иначе по темата заведи жената на лекар.

# 6
Не може ли да се консултирате по телефона с личната?! Преди месец  имах стомашни проблеми с температура и се обадих по телефона на личната, нямах сили да ходя на преглед.  Описах симптомите и заключи летен вирус. Препоръча медикаменти, след ден-два беше отшумяло, но преди да се върна на работа си направих и Ковид тест. Работя в голям колектив и го направих за спокойствие на всички. Отрицателен.

# 7
Аз бих се лекувала с аспирин, плодове, чайчета, прополос, джинджифил....  и бих чакала да ми мине. На лекар ще ида ако много се влоша. Ти няма кво да направиш - майка ти е млада, би трябвало сама да се оправи. Не се завирай в нея

# 8
Аз съм на море в момента със същия вирус. И мен ме е страх да не е ковид. Не се лекувам. Гърлото ми мина, остана само отпадналост и температура вечер. Дано ми мине.

# 9
  • Варна
Ех тези спекулации, че "всичко пишат ковид" до къде докараха хората.
Не, не пишат всичко ковид. Преди две седмици сина ми вдигна температура, гърло, кашлица...стандартните. Обадих се на ЛЛ, извика ни на преглед и каза, че е вирус. И наистина след 3-4 дни си мина. После го лепнах аз, после мъжът ми...

# 10
За да сте спокойни и изключите притесненията,идете в лаборатория и попитайте за един тест за Ковид.Направете го у дома и го предайте в лабораторията и така.Щом не иска на лекар поне да си знаете.

# 11
Не мисля, че сами могат да си вземат материал за тест - бърка се в гърлото и носа. Все едно какъв вирус е - по-добре да отиде да я види лекар

# 12
Е как няма да се справят сами?Тук при нас никой не ни ги прави сами, какво толкова да си потърка някаква клечка десет секунди в гърлото и после в двете ноздри.В тая тяхната ситуация поне ще са наясно какво става.Жената бременна с дете, майката не искала на лекар изобщо.../

# 13
Ти на колко години си? Странно ми е - майка ти на 40, ти имаш дете на 6 години. Излиза, че трябва да сте родили по на 17 години.
Иначе по темата заведи жената на лекар.
Странно, как след този въпрос, който и аз си зададох, дискусията е спряла.

# 14
Аз съм на море в момента със същия вирус. И мен ме е страх да не е ковид. Не се лекувам. Гърлото ми мина, остана само отпадналост и температура вечер. Дано ми мине.
Бравос! Голямо геройство- докато чакате да ви мине може да заразите някой, на когото няма да му мине.

Общи условия

Активация на акаунт