Всяка жена ли заслужава да има семейство

• 22 480
  • 864
  •   1
Отговори
# 240
!

Последна редакция: ср, 19 авг 2020, 12:18 от Анонимен

# 241
За да се наслаждава една жена на секса, трябва да постигнала известна доза самостоятелност, при която може да се погрижи за себе си и за поколението си. При което е осъзнала, че живота с мъж може да е доста по приятен и дори сексуално задоволяващ, отколкото  ако е сама.
Аз не знам как мъжът няма да ти доставя никакво удоволствие, ще го лъжеш, че изпитваш 100 оргазма и накрая ще се омъжиш за него, за да се стигне до "Давай бързо, че ми се спи".

# 242
А кво се виждало в началото не можеш да ползваш за нищо, защото животът не е константа.
О, вижда се. Особено що се отнася до мъжа. Защото там намалящото либидо с годините в масовия случай е факт, а с медикаменти може да се запази на (почти) същото ниво.

А при мъж или жена с изначало ниско либидо, няма как магически да скочи двойно и тройно, ама тези случаи са по-скоро към изключенията.

А това, че вероятно не си обърнала внимание или си обърнала, но съзнателно си решила да го пренебрегнеш... камбаната НЕ бие два пъти за глухите.

кое е факт бе како? Мъжът ми е на 51 години и нищо не му е намаляло. При мен пък нищо не се е повишило - секс ми желания се определят от държанието на мъжете, от това дали съм в депресия, от това дали съм се наспaла и изобщо колко съм уморена, от здравословното ми състояние, от грижи и проблеми и кво ли още не.... Но не и от възрастта - все пак не съм на 70 години - но ако животът ми е лек, безгрижен и безпроблемен либидото ми си е като кво си беше като бях млада.

# 243
Това със списъците ми звучи много жалко . Ако някой ми връчи такъв го изритвам с най-острия ботуш  в г...
И няма нищо общо с предбрачен договор Grinning

# 244

Аз не знам как мъжът няма да ти доставя никакво удоволствие, ще го лъжеш, че изпитваш 100 оргазма и накрая ще се омъжиш за него, за да се стигне до "Давай бързо, че ми се спи".
Целта оправдава средствата. А удоволствие от секса рядко е целта.

# 245
Да де, това е въпроса, и темата, и проблема.
Много жени на тоя свят, малко качество.
Много натопорчени мъже на тоя свят, сигурни, че могат да задоволят всяка, но качество малко.

Много жени не получават удоволствие от секса, някои никога или почти никога не достигат до оргазъм. ...
И вината за това далеч не е на жената.

# 246
  • Агент под прикритие
кое е факт бе како? Мъжът ми е на 51 години и нищо не му е намаляло. При мен пък нищо не се е повишило - секс ми желания се определят от държанието на мъжете, от това дали съм в депресия, от това дали съм се наспaла и изобщо колко съм уморена, от здравословното ми състояние, от грижи и проблеми и кво ли още не.... Но не и от възрастта - все пак не съм на 70 години - но ако животът ми е лек, безгрижен и безпроблемен либидото ми си е като кво си беше като бях млада.

В тази тема май има ехо: аз казвам нещо и то се връща обратно към мен. Grinning
Писах вече, че ако не е намаляло, то е почти колкото в началото, но повече няма как да стане. Ама това го пропусна май....

А ако желанието ти за секс зависи от всичко това, което си писала, а не го правиш за взаимно удоволствие и разтоварване от тези същите неща, донякъде разбирам мнението ти...

# 247

Е, какво толкова чудно има? Simple Smile И двамата ходехме на работа, но време и за ласки имаше достатъчно. Сутрин събуждането започваше с френска (дали аз нея или тя мен - който изпревари, той) и пристъпвахме към любене. След работа се награбвахме отново 1 или 2 пъти поред. После преди или след вечеря (или още по време на готвенето заедно, което е най-якото) още 1-2 пъти. Често и нощем някой от нас нежно започваше да гали и целува по тялото другия и в просъницата оползотворявахме страстта помежду си. Естествено, имало е и моменти, в които на някого много му се е спало и нощем само сме спали. Не е казано, че непременно трябва да се угажда на другия във всеки момент. Просто имахме голямо съвпадение в повечето време. Двойки, в които единият е доста по-хладен от другия и няма нужда от интимности продължително време, не са от най-щастливите и трайни.

разказваш ми тийнейджърски истории за хора без деца и ангажименти, които тамън са разбрали кво е секс и им е интересно да си го практикуват при всяка възможност. Минала съм и през това. Но това не е нормално положение за зрели хора. Въпреки че го минах с доста зрели на възраст мъже. Ама пък и тяхното си беше ненормално и можеха да си позволят да прекрават дни наред откъсвайки се от бизнеса си и забавлявайки се с млади разгонени девойчета. Ако си на тръстиката по 8 часа на ден и семейство разчита на теб ще праиш секс по 7 пъти на ден само в сънищата си

# 248
Чакайте, чакайте, чакайте.
Абе верно ли самотните Братан, Жребче и Феникс обясняват на самотната авторка колко са криви жените, защото [сложете някакъв техен (на изброените мъже) проблем със секс и пари, нищо друго]?!
О, зарежи. Поредната осрана тема.

# 249
  • Пловдив
Много жени не получават удоволствие от секса, някои никога или почти никога не достигат до оргазъм. ...
Някой друг ли им е избирал мъжа, с когото са? Мама, тати, приятелки, гледачки на кафе и боб?
 Щом си с някого, камо ли пък в дългогодишна връзка или брак, ти си преценил, че той е човекът, който те устройва според изискванията, нуждите и усещанията ти. Ако някой ще пристъпва към брак и после ще се жалва, че нещо, за което съзнателно си е затварял очите в началото, му е проблем след това, няма как да се сърди на други хора за личния си избор.

# 250

Вината може да е и нейна, ако си мълчи и тъне тихичко в неудовлетворение. Понякога партньорите трябва да се напаснат допълнително, да преоткриват нови неща и познават какво им носи удоволствие.

Галинор, доведи други мъже, ако тук са ти криви Simple Smile

# 251
Към момичето със списъците.
Разходи се из темите за дразнещите мъже. Обърни внимание на това, че след години, даже месеци съжителство на жените им писва да водят курса, който сами са поели, обаче се оказва късно за превъзпитание.
След това можеш да помислиш над списъците.
Абе, може и да се довериш на Кобилкина Simple Smile
Успех!

# 252
Това със списъците ми звучи много жалко . Ако някой ми връчи такъв го изритвам с най-острия ботуш  в г...
Ами, не за мен не е жалко. Да, нарича се предбрачен договор. Познавам две такива двойки. Истината е, че никой договор не гарантира щастие, но гарантира други важни неща.

# 253
  • Агент под прикритие
Брат, така са хората, които употребяват думи, чиито значения не са им ясни.

Гал, никой НЕ е твърдял, че жените са криви, спри да си правиш свободни съчинения.
Като те чета, самотната си ти, така че можеш да спреш с проекциите върху нас!

# 254
Ами, не за мен не е жалко. Да, нарича се предбрачен договор. Познавам две такива двойки. Истината е, че никой договор не гарантира щастие, но гарантира други важни неща.

Пред нотариус ли ще ги заверявате тези списъци? И който ги наруши подлежи на санкция

Общи условия

Активация на акаунт