Сватба, булките на 2020 г. и 2021 г., тема 6

• 52 346
  • 727
  •   1
Отговори
# 330
  • Wonderland
Здравейте, момичета! Според вас някои от роклите, които отнемат по над 3 месеца за поръчка, дали от бутика не ги поръчват от алиекспрес? Забелязах доста повтарящи се модели от али-то с тези в бутиците, ето един пример:
Скрит текст:

Отвори отзивите под една от тия рокли и веднага става ясно кой кого копира. Grinning

Имате ли представа как вървят цените на роклите в Be queen? И въобще препоръчи за бутици с цени до 2000 лв. Определила съм си този бюджет, дали ще успея да се вместя изобщо Simple Smile За София става въпрос.

В Be Queen мерих през септември - имат цял щендер/рафт/уатевър с рокли до 1300 лв., даже една от тези, които бях харесала беше толкова. Може би там е най-голямото разнообразие откъм цени сред бутиците, поне от това, което съм видяла (не съм ходила в Арети, но бях в Миле, Be Queen, Jollie, Carrie са доста скъпи).
В Миле не всичко от сайта го има като мостра в магазина, следете страницата за най-актуална информация. И не се хвърляйте на неща в сайта - мислех, че съм намерила роклята мечта по снимка в сайта, на живо беше леко разочарование, накрая избрах съвсем различна. Grinning Мила много помага при избора, слушайте и нейните предложения! До 7 ноември има 15% при поръчка там, така че и там може да се вместите в 2000 лв.

Ииии да се похваля освен, като няма къде другаде (пазя тайна от всички познати Grinning) - преди няколко часа си поръчах роклята от Mille! Нямаше друго място, на което толкова да ми харесаха моделите и толкова да усетих роклите, беше първото място, на което отидох и единственото, на което се връщах, бях сигурна, че ще е от там. Чаках новата колекция специално заради 3Д цветята и цветовете, накрая нито взех рокля с цветя, нито цветна, нито от новата колекция. Grinning Имам страшно много време до сватбата, но искам да "отписвам" големите неща отрано, защото не знам как ще сме с времето, предвид всички глупости, които се случват. А и отстъпките са доста изкушаващи в момента.

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 21:15 от Rapunzzell

# 331
Алиекспрес няма как да продава оригинална рокля, а и все пак цените сами го говорят. Аз още преди да посетя магазина, от който си взех моята рокля - видях, че е официален представител на марката Nora Naviano, така, че не съм имала съмнения, дали е истинска или фалшива. И аз ще трябва да заплатя корекциите допълнително, но не е болка за умиране - 50 лв., а и ми направиха отстъпка, защото бях попаднала на някаква промоция.
Rapunzzell, честита рокля.

# 332
Честито за роклята!
Аз съм на проба в Mille следващата седмица и страшно много се вълнувам. Влюбена съм във всички рокли. Какъв е размера на капарото при тях и колко време ще отнеме изработката?
Благодаря!

[/b]quote author=Rapunzzell link=topic=1244989.msg41612069#msg41612069 date=1603562821]
Здравейте, момичета! Според вас някои от роклите, които отнемат по над 3 месеца за поръчка, дали от бутика не ги поръчват от алиекспрес? Забелязах доста повтарящи се модели от али-то с тези в бутиците, ето един пример:
Скрит текст:

Отвори отзивите под една от тия рокли и веднага става ясно кой кого копира. Grinning

Имате ли представа как вървят цените на роклите в Be queen? И въобще препоръчи за бутици с цени до 2000 лв. Определила съм си този бюджет, дали ще успея да се вместя изобщо Simple Smile За София става въпрос.

В Be Queen мерих през септември - имат цял щендер/рафт/уатевър с рокли до 1300 лв., даже една от тези, които бях харесала беше толкова. Може би там е най-голямото разнообразие откъм цени сред бутиците, поне от това, което съм видяла (не съм ходила в Арети, но бях в Миле, Be Queen, Jollie, Carrie са доста скъпи).
В Миле не всичко от сайта го има като мостра в магазина, следете страницата за най-актуална информация. И не се хвърляйте на неща в сайта - мислех, че съм намерила роклята мечта по снимка в сайта, на живо беше леко разочарование, накрая избрах съвсем различна. Grinning Мила много помага при избора, слушайте и нейните предложения! До 7 ноември има 15% при поръчка там, така че и там може да се вместите в 2000 лв.

Ииии да се похваля освен, като няма къде другаде (пазя тайна от всички познати Grinning) - преди няколко часа си поръчах роклята от Mille! Нямаше друго място, на което толкова да ми харесаха моделите и толкова да усетих роклите, беше първото място, на което отидох и единственото, на което се връщах, бях сигурна, че ще е от там. Чаках новата колекция специално заради 3Д цветята и цветовете, накрая нито взех рокля с цветя, нито цветна, нито от новата колекция. Grinning Имам страшно много време до сватбата, но искам да "отписвам" големите неща отрано, защото не знам как ще сме с времето, предвид всички глупости, които се случват. А и отстъпките са доста изкушаващи в момента.
[/quote]

# 333
  • Wonderland
Честито за роклята!
Аз съм на проба в Mille следващата седмица и страшно много се вълнувам. Влюбена съм във всички рокли. Какъв е размера на капарото при тях и колко време ще отнеме изработката?
Благодаря!

[/b]quote author=Rapunzzell link=topic=1244989.msg41612069#msg41612069 date=1603562821]
Скрит текст:

[/quote]

При поръчка - 3 месеца, а плащането може да е накуп или 50% от сумата при поръчка, а другите 50% при получаване Simple Smile)

# 334
Аз се включвам с ъпдейт относно размерите. Послушах съветите на по-предишните страници и просто реших да пусна по един имейл на бутиците, които бяха набелязала - Миле, Ателие Ивоар, Be Queen, Jollie, Areti, Wedding Residence, Alfa Brides, Carrie. Изпратих им и мерките им, за да може направо да ме ориентират за моя размер. Оказа се, че ще успея да пробвам рокли в повечето магазини. От Кари отговор не получих, а в Миле повечето модели са 36 и 38, което за жалост означава, че няма как да се вмъкна в тях. Планирам към края на другия месец да ходя до Ателие Ивоар, Be Queen, Jollie, Areti, може пък да постопя още някой сантиметър Grin
Днес ходих до Сватбения център в Младост и останах приятно изненадана от отношението. Момичето беше много мило, веднага разбра какво ми харесва, роклите, които мерих, очевидно не бяха по мой размер (или големи, или малки), но придобих представа как стоят. Единият модел много ми хареса, точно каквото си представям е, но самата му материя беше доста боцкаща и неудобна. Другото, което ме притеснява там, са корекциите. Ако поръчам тази рокля евентуално, към горната част трябва да се добави нещо, което да я направи непрозираща. Само че така о*раха роклята на моя приятелка лятото, че честно казано не бих се доверила.

# 335
Момичета, и аз да се включа в темата с роклите - къде предлагат на Sherri Hill рокли? Харесала съм един модел, но не знам къде предлагат. Моделът е по-стар мисля, не е от новата колекция.

# 336
В Bridal Fashion мол Парадайс имат рокли на Sherri Hill.

# 337
момичета от пловдив може ли да ми препоръчате агенция от пловдив за украса и видео?

# 338
Момичета, дали някоя от вас е проучвала цените за наем на шатра /локацията, която сме харесали, не разполагат с такава/ ? Става въпрос за голяма шатра за 130+ човека?

# 339
  • Пловдив
Дъщеря ми проучваше през пролетта за 120 човека. Не помня всички цени, но наем на стол запомних че е 7 лв.Подиум за изравнянане на терена също не беше евтин. Общата сума отиваше над10-12 хиляди.Ще я питам дали пази офертите.

# 340
Момичета, дали някоя от вас е проучвала цените за наем на шатра /локацията, която сме харесали, не разполагат с такава/ ? Става въпрос за голяма шатра за 130+ човека?

Аз проучвах началото на тази година за с. Боженци. Офертата ми беше от агенция - 7к. За шатрата, подиум и осветление. Столове, маси, украса - допълнително се плащаха. Беше немислим разход за нас.

# 341
Леле какви суми😳 то май ще е по-изгодно човек да си купи шатрата?!

# 342
Момичета, някой да е бил на сватба/си е правил нейната в Sunny Castle- Kranevo? Ще се радвам да получа впечатления и коментари? Плануваме събитието за Септември 2021 и тепърва започвам с организацията. Благодаря предварително.

# 343
Момичета, някоя със скорошна сватба има ли? Интересува ме как протича церемонията в гражданството в момента с оглед мерките.
Ние подписваме на 23.11, стискайте ми палци всичко да е гладко (откъм мерки и здравословно състояние)

# 344
Момичета, имам въпрос, който е малко тъп. Магазините за бижута и по-конкретно, предлагащите злато, правят ли отстъпки по време на Черния петък и заслужава ли си да почакаме да разгледаме за халки тогава?

Общи условия

Активация на акаунт