Сватба, булките на 2020 г. и 2021 г., тема 6

• 51 425
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря, момичета!
Chloe, сватбата беше вчера.

Всъщност сега си давам сметка, че не написах единственото, за което ме питахте Joy
Всички освен длъжностното лице бяхме с маски през цялото време. Не сме водили преговори, дали може без тях - не ни пречеше. Аз съм влюбена в моята и май с нея се харесвах повече.
Мисля, обаче, че влязохме повече от 15 човека и нищо не ни казаха. Не съм сигурна, много закъсняхме и тази част ми е пълна мъгла. Със сигурност знам, че влязоха хора, за които броях, че няма място. Трябва да си превъртя видеото, за да потвърдя.

# 646
  • София
evenfall , колко човека бяхте в ресторанта? Извинявай за въпросите, просто и моята наближава и ме тресе нервата, ще има ли сватба въобще Grinning Мислех, че сега са забранени.

# 647
В ресторанта бяхме точно 15 човека. Нямахме диджей, беше просто красива официална вечеря в затворена самостоятелна зала.

За себе си смятам, че ние спазихме закона - той позволява сватби до 15 и това направихме. Останалото, конкретно по тази тема, ще ти пиша на лично.

Давай смело с въпросите, ако мога да помогна, ще го направя с удоволствие.

# 648
Честито, evenfall, бъдете щастливи и се обичайте! Нека вашата сватба даде началото на един прекрасен сватбен сезон 2021!

# 649
Честито, evenfall, бъдете щастливи и се обичайте! Нека вашата сватба даде началото на един прекрасен сватбен сезон 2021!

+1
Честито и от мен! Бъдете здрави, много щастливи и любовта да бъде винаги ваш спътник Heart

# 650
Честито, evenfall !!! Много хубави препоръки Grinning Надявам се да успея да спазя поне няколко от тях.

# 651
Момичета, въпреки, че е рано, но все пак да попитам - ако се окаже, че роклята ми е малка и няма как да се разшири, дали има как да намеря нещо готово 2 седмици преди сватбата?

Ще имам много малко време за реакция между раждане и сватба. Може и да звучи лудо, но един път се живее, ако ще и да не приличам съвсем на себе си това празненство ще се състои. Grinning

# 652
Момичета, въпреки, че е рано, но все пак да попитам - ако се окаже, че роклята ми е малка и няма как да се разшири, дали има как да намеря нещо готово 2 седмици преди сватбата?

Ще имам много малко време за реакция между раждане и сватба. Може и да звучи лудо, но един път се живее, ако ще и да не приличам съвсем на себе си това празненство ще се състои. Grinning

Ако си стандартен номер (36-38-40), ще намериш много бързо нова рокля. Особено в сватбения център в София или Асеновград.

# 653
usmvka, ако не намериш каквото ти трябва в класическите сватбени магазини, може да погледнеш и онлайн: https://m.aboutyou.bg/zheni/drekhi/rokli/vecerni-rokli?color=38935
Може да поръчаш няколко и да задържиш, която ти стане и хареса. И Ремикс също е вариант - официалните им рокли не изглеждат никак добре в сайта, но на живо са доста по на ниво. Моята беше на Jarlo и обра доста комплименти, като почнеш от леличката в химическото и стигнеш до гостите.
Ако сте смели и готови да импровизирате, нищо не може да ви бутне. Да кажем, че това е тонът, който давам с моята. Това го казвам за всички булки 2021 Hug

# 654
Здравейте Simple Smile , лятото и ние ще подпишем и гостите ни ще са под 15 по наше желание, не заради пандемията.
Въпросът ми е откъде мога да си поръчам рокля, искам да бъде изчистена и до коляното, официална но не непременно булчинска. Разглеждах asos, amazon, къде още мога да разгледам според вас?

# 655
Моята рокля ще се шие в Пловдив. Пиши на ЛС да ти кажа при кого, за да не е реклама. Simple Smile)

Също няма да е стандартната рокля, а по неглиже.

# 656
Честито evenfall! Бъдете здрави и се обичайте много!

Събирам идеи за странни/различни неща, които са ви правили впечатление на други сватби - може да е от нещо много простичко - да няма подаръци за гостите до булка със зелена рокля или някоя различна игра/ритуал, изпълнител и т.н.?

Както и за неща, които са ви направили лошо впечатление.

Не искам след сватбата гостите да си казват "ами сватба като сватба", а да я запомнят с нещо свежо, което им е харесало.

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 15:54 от TheAxe

# 657
Дегустация на вина и сирена, с които младоженците имат история, подаръчета - тапа за вино.
Ние щяхме да имаме кът с настолни игри ("Не се сърди, човече" с шотове, "дженга" с шотове), cards against humanity и др. за тези, които не искат да танцуват. Мислех да наема и някой от комиците от comedy club да вдигне скеч-тост като изненада за гостите. Всичко това остана в сферата на мечтите, поради забраните.

И добре, че бяха забраните - вече имам първи гост обявил ковид. Единственото, което ме крепи да не превъртя напълно в момента е, че бяхме на открито, спазвайки тях. Confounded

# 658
Ние няма да имаме подаръци за гостите и не го смятам за странно или необичайно.
Нещо, което искам да променя, е музиката, която се пуска по всички сватби. Имам списък с песни, които не искам в никакъв случай и ще настоявам диджеят да се съобрязи и да пуска модерна музика. Омръзнало ми е да слушам една и съща музика на вс1ка сватба. Чакми се губи желанието да стана да танцувам.

# 659
  • София
То не виждам защо трябва да настояваш, даваш списък  и пускат само твоите неща, плюс други подобни. Ние бяхме така, нашата сватба беше младежка, възрастните роднини бяха много малко, така че си избрахме музика от 95-2010 основно, както и някои по-нови.
Да се допълня, не е хубаво да дадете на диджея всички песни или пък да го задължи да пусне всички. Дайте им свобода да преценяват спрямо настроението и на гостите, но в рамките, които сте поставили. Като му дадете списък, той ще разбере какво харесате и ще разберете да се придържа в тази стилистика, но ще действа и спрямо гостите, така че да е забавно. Можете да кажете и изрично какви песни не искате да има.

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 15:40 от Niya-

Общи условия

Активация на акаунт