Капсули за пране Medix Alvina – потопете се в свят на безупречна чистота и неустоими ухания

• 16 411
  • 531
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Дозирането е по-лесно, както и слагането в пералнята.

# 136
  • Варна
Капсулите за пране са изключително удобни за употреба - просто ги поставяш в пералнята, без мерене и дозировки.
Овен това, винаги съм сигурна в тяхната концентрация. 🙂

# 137
Предимствата на капсулите са, точната дозировка, засилената концентрация и съставки срещу упоритите петна и бързото зареждане на пералнята.

# 138
  • София
Точно дозиране и удобство при ползване.

# 139
  • Варна
Много по-удобни са ми капсулите - по-бързо е с тях, по-чисто от течните перилни препарати, които все ми подливат по шишето, не оставят бели следи по тъмните дрехи, както е при праха за пране, не се чудя за дозата. И са ми много приятни на пипане Simple Smile

Никога не съм ползвала Medix Alvina, ще ми е интересно да ги пробвам и да споделя впечатления след това.

# 140
Не е нужно да се дозира колко препарат да се сложи, бързина в подготовката за включване на пералня и това, че  оставят по-траен аромат върхи дрехите след изпиране.

# 141
На мен лично са ми много удобни. Няма нужда да се занимавам с дозировки.

# 142
  • Пловдив
Не се налага дозиране.

# 143
"Те са прецизно дозирани, за да няма риск от използване на прекомерно или недостатъчно количество от перилния препарат." - това ми харесва най много, защото пускам пералня след 23 часа и ми е трудно да уцеля количеството препарат, защото ми се спи.

# 144
Изключително лесната употреба – просто се поставят в барабана на пералнята, тъй като са предварително дозирани.

# 145
  • София
Не е нужно дозиране

# 146
Използвам омекотител на марката,не знаех,че съществуват капсули. Обикновено си губя мерителната чашка ,или не помня къде съм я оставила,в този случай ще ми бъде по лесно на мен .

# 147
  • София
Точното дозиране.

# 148
Удобни при транспортиране, точна дозировка, траен и наситен аромат.
Капсулите са лесни и удобни даже и за мъжете, когато се наложи да заредят пералнята.

# 149
  • София
Предимството на капсулите е, че са точно дозирани. Не се налага да чета указанията на всеки прах по колко трябва да слагам.

Общи условия

Активация на акаунт