Август месец най-любим,чакам с нетърпение деня незабравим! Тема 12

• 28 248
  • 665
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, чувате ли едно постоянно като къркорене от коремчетата на бебоците, или по скоро като при разстройство, при коликите има ли такова нещо, чудя се дали е от това което аз ям, че прекалих с гроздето.

# 331
Хайде, днес е последния ден от август, има ли още бъдещи майчета? Александрия, как си?
Аз още чакам , но като гледам и днес няма да е Cry.
Вече нямам търпение да се роди, всичко ме боли, тъкмо да се засилят контракции и всичко спира Disappointed Relieved

# 332
Моите лохии си промениха цвета вече към кафяво. Както при цикъл, когато намалява вече. Съвсем лекичко имам, но си ги имам още, родих на 12ти.
Нашето малко зверче нощем хич не спи, направо вече не се издържа. Буди се на всеки час... През деня спи сравнително повече, откарва по 2ч без прекъсване, обаче нощем..... Буди се на всеки час, будува по толкова и после пак заспи за малко и наново. Пчнаха вече ревовете, но не мога да разбера колики ли са или я мъчи акането. Ака си по 5 пъти за 24ч,обаче голяма мъка... Напъване, напъване, рев.... И така.
Почнах да давам капки Инфакол от време на време. Храня я с Фризолак

# 333
А как ги обличате? Нямаме климатик.
Днес го оставих по боди с къс ръкав и чорапки. Повивам го без ръцете, когато го боли коремчето. Чудя се довечера дали да го оставя пак по късо ръкавче, у дома си е топло.

Остави го разсъблечен, бебетата обичат хладно. Ние вкъщи сме с климатик и седи с боди с къс ръкав, без чорапки.

# 334
Вкъщи не пускам климатик. Стои по боди с къс ръкав без чорапи. Нощем е жега, но му слагам чорапи и панталонки.

# 335
Забелязвате ли на бебетата да им е хубаво, когато са голи? 😃

# 336
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Да, и освен това моето много обича да го мия на мивката и да го къпем Heart Eyes Само като чуе водата и млъква.... Първото ми дете не беше така, бягаше от водата като дявол от тамян Joy

# 337
Момичета, откакто родих, не съм влизала да ви чета. Поздрави на всички мами.

Прочетох последните две страници набързо и виждам, че обсъждате всичко, което и мен ме вълнува и през което минаваме с беба.

Почвам да следя отново. Малко се поусвестих след всички емоции.

Лохии вече нямам изобщо, а родих преди 2 седмици. Не знам дали е притеснително.
Бебка  е малка и с храненето е драма. Често се задавя. Добре, че ми казаха лесен метод да й освобождавам носа, без да я обръщам и тръскам.

# 338
И моят обича да е гол и да го мия на мивката. Когато го къпем в коритото реве.
И когато е гол, почти винаги се изпикава.
Вчера два пъти съм сменяла чаршафи.

# 339
Дари, яж сини сливи😄
През деня го държа по боди с къс ръкав и лека пеленка от кръста надолу докато спи. През нощта спи с ромпърче или боди с дълъг ръкав и ританки.

# 340
Аз за напишкването и наакването по време на сменяне на памперси или за след къпане използвам памперсни пелени за еднократна употреба

# 341
Хайде, днес е последния ден от август, има ли още бъдещи майчета? Александрия, как си?
Аз още чакам , но като гледам и днес няма да е Cry.
Вече нямам търпение да се роди, всичко ме боли, тъкмо да се засилят контракции и всичко спира Disappointed Relieved

И аз чакам, бях за 29.08...Малкият явно има друго мнение по въпроса 😔. Тежи ми и тези жегиии..не издържам. Всеки ден съм на прегледи и тонове и всичко е наред. Ще видим и утре как ще е 😔💙🙏

# 342
Аз за напишкването и наакването по време на сменяне на памперси или за след къпане използвам памперсни пелени за еднократна употреба
И аз ползвам такива, но момченцата са с доста по-широк спектър на пишкане, така да го кажа Joy
Моят и нощем и денем е по боди с къс ръкав. Няма как да му е студено, че нон стоп е залепен за мен.

# 343
  • София
Моят сладур често го прави това с пишкането по време на смяна на памперса. Първия път поля цялата стая докато се усетим с баща му какво става. Едната вечер ми изми очите и аз понеже съм малко гнуслива направо ми причерня. Обаче, най-много ме е гнус от повръщано. Сутринта повърна сигурно цялото количество, което беше изял. Върху мен. Върху леглото. Ма-за-ло!
Иначе още не мога да го разбера какво му е мнението за къпането. Не плаче по време на самото къпане, но после като го оставя в хавлията да поизсъхне, като се почне един скандал - рев до посиняване. Изпадам в тих ужас като прави така. Захласва се, спира да диша и като поеме дъх с нови сили и още по-истерично. И всичко това докато не го гушна. Баща му го обяви за лигльо Smile
През деня напоследък го държа по боди с къс ръкав. Ако крачетата му станат студени му обувам чорапи. Снощи го сложих да спи с боди и ританки, но понеже спи до мен мисля, че му беше горещо. Тази сутрин като се събуди имаше пъпки на челото, които вчера ги нямаше Unamused
Момичетата, които още не са родили - малко остана, имайте търпение. Ще дойде и вашият ред и както ви се струва, че никога няма да се случи изведнъж всичко ще стане много бързо. Wink

# 344
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Бебка  е малка и с храненето е драма. Често се задавя. Добре, че ми казаха лесен метод да й освобождавам носа, без да я обръщам и тръскам.
Моля те кажи за какъв метод става въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт