Facebook / Фейсбук – 3

• 42 543
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Просто месинджърът напоследък е ужасен и постоянно е с бъгове. И при мен го има това, но по ме дразни ужасното закъснение, с което идват съобщенията, ако не си в приложението. Даже понякога не идват, а чак като го отвориш зареждат наведнъж. Всички около мен са с този проблем. Rage
Откакто мъжът ми си смени телефона (от Xiaomi Redmi Note 5 PRO мина на 9 PRO), има същия проблем Rolling Eyes Преди това си беше всичко точно. Аз нямам ядове също

# 586
Здравейте! Искам да попитам защо човек с който съм си писала,не ми се показва във фейсбук стаята,когато е активен,в месинджър ми излиза но във фейсбук стая не.Дали не е натиснал опцията да си "вземе почивка" или да "вижда по-малко" от мен? Преди ми се появяваше,но от известно време-не.

# 587
Просто месинджърът напоследък е ужасен и постоянно е с бъгове. И при мен го има това, но по ме дразни ужасното закъснение, с което идват съобщенията, ако не си в приложението. Даже понякога не идват, а чак като го отвориш зареждат наведнъж. Всички около мен са с този проблем. Rage
И при мен така.

# 588
  • ВАРНА
Второ денонощие не мога да използвам олд фейсбук на компютър  -  само излиза редиректинг и до там.

# 589
Откога ти изрязва така, когато си качваш нова снимка за профилна? Много е дразнещо...
Има ли начин да се избегне това изрязване?

# 590
Изрязва ти как?

# 591
Като кръг и снимката е на бял фон.
Изрязва го така някъде от миналото лято.

# 592

Не се вижда снимката цяла,  а само част от нея в кръг...
Не ми харесва така.

# 593
Не качваите профилна от приложението, а от браузъра..

# 594
Не качваите профилна от приложението, а от браузъра..
Отворих Фейсбук през браузъра, там изглеждат още по-странно снимките, ако реша да сменям профилната. Thinking

# 595
И там е същата история.
Лятото, като исках да сменям профилна снимка, слагах снимката на бял фон, че да може като я кача, да не я ореже толкова много.

# 596
  • ВАРНА
Никой  ли не ползва олд лайот  фейсбук за компютър? 
  Аксо има някой много силно  моля да сподели как да се отърва от огромния проблем пети ден вече?   

# 597
Имам странен въпрос за фб, но ще го задам. Искам да си създам страница в ФБ. Това означава ли , че всички мои приятели ще разберат за тази страница или ако не ги поканя да я харесат никои няма да разбере, че съм създала страница?
Благодаря предварително

# 598
  • ВАРНА
Никой  ли не ползва олд лайот  фейсбук за компютър?
  Аксо има някой много силно  моля да сподели как да се отърва от огромния проблем пети ден вече?   

# 599
Деинсталирай приставката дето ти прави олд лайота, скапана е.

Общи условия

Активация на акаунт