СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 12

• 57 825
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • USA
Mrs. Cherry 4-6 седмици дават , че след биохимична/спонтанен се чистят нивата, като колкото е бил по- висок резултата  времето е по-дълго. Из нета имаше някъде калкулатори за "обратно броене" т.е на ден с колко пада стойността за да може приблизително да си изчислиш кога ще се стане нула./потърси на английски , че съм през телефона и не мога да ги намеря/.
 И все пак ти желая късмет и дано е нова и успешна бременност! Стискам ти палци!

# 151
Благодаря за отговорите! Все пак днес излезе ЧХГ и резултатът е 626. Преди около 5 седмици е бил 634 последно при БХ. Не успях да намеря калкулаторът, изчисляващ спада на ден. Утре пак ще пусна още едно ЧХГ. Не зная какво да си мисля.

# 152
Пусни пак, но според мен е бременност, ЧХГ щеше да е паднал за тези пет седмици.

# 153
  • USA
Mrs. Cherry възможно ли е, да са били 2 ембриончета, едното да е отпаднало/редуцирало/, тогава има спад и често бъркат с биохимична, след това има покачване, защото 2то е оцеляло и продължило да се развива?

# 154
Olivia, бременността и преди и сега /ако я има/ е естествена - без стимулации или инвитро. При БХ не успя да се визуализира плоден сак с вагинален ехограф. Не, че е невъзможно, но си мисля все щеше да се види, когато отидох след БХ на преглед ... Тогава всичко беше ок, на листа от прегледа пише: матка- нормален размер, ендуметриум 4,6, яйчници запазена форма, множество фоликули. Това беше на 08.09.

# 155
При резултат на ЧХГ под 1000 нищо не може да се види.

# 156
Антигона, да, но прегледа на 08.09. беше около 10 дни след БХ и след ЧХГ 634.

# 157
Чери, само да отбележа, че трябва да пуснеш ЧХГ в същата лаборатория, за да се сравни резултата.
Виждам, че са малко бавни и ще ти се скъсат нервите от чакане, но така е правилно.
Спорвед мен това е нова бременност, защото ЧХГ за 1 месец все щеше да падне повече.

Ще чакаме да споделиш хубави новинк след втория кръвен. Simple Smile

ПС: Аз забременях отново 1 цикъл след спонтнен аборт в 7гс с визуализиран ебрион и пулс. Резултатът спи оттатъка. Simple Smile

# 158
Здравейте, имам 3 дни закъснение
Дължн на Мц-35-36-37
Последен Мц-03.09
Евентуална дава на зачеване-24-25.09
Нередовен Мц, поликистоза и един кюретаж
Втора бледа черта на 08.10, преди това бяха отрицателни
Кръвен през 24ч.
Това е първия от вчера-09.10

Втория от днес-10.10

Какво мислите? добре ли се движат хормоните, тъй като минлата година имам една биохимична и след това един кюретаж

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 20:35 от ddnn96

# 159
Здравейте, имам 3 дни закъснение
Дължн на Мц-35-36-37
Последен Мц-03.09
Евентуална дава на зачеване-24-25.09
Нередовен Мц, поликистоза и един кюретаж
Втора бледа черта на 08.10, преди това бяха отрицателни
Кръвен през 24ч.
Това е първия от вчера-09.10

Втория от днес-10.10

Какво мислите? добре ли се движат хормоните, тъй като минлата година имам една биохимична и след това един кюретаж

Резултат от 30 говори за късна овулация този месец и по-скоро нямаш закъснение още, но пък си хванала наистина ранна бременност. Честито и този път до финал! За 24часа утроението е супер- в по-ниските, ранни стойности е нормално да расте по-бързо.

# 160
Здравейте! Минавам само да споделя, че ЧХГ се е удвоило за 48 часа и е 1417. Много съм щастлива! Мисля да си спестя притесненията и направо да си чакам преглед, без ново ЧХГ. Явно чудесата се случват и с прекъснат полов акт! Успех на всички! 🍀

# 161
Чери, браво!
Хайде, до финал!

# 162
Благодаря! Дано всичко е наред! Имам един А миналата година в 18 седмица и една БХ предния месец, и силно, много силно се надявам този път всичко да е наред! Някой знае ли каква дата да броя като първи ден на последна М?

# 163
Чери, имаш ли изследвания за тромбофилия?
Хубаво е, когато има загуба в по-напреднала седмица, да се види, дали няма там проблем.

# 164
Изследвания за тромбофилии, витамини и хормони бяха назначени на 3ти ден от първия Ц след БХ. Но по разбираеми причини не дойде. За това и уж се пазехме. Може би е добре все пак да ги направя. Ще коментирам с АГ. Иначе имам една безпроблемна, успешна Б преди 7 г. На 35 съм.

Общи условия

Активация на акаунт