СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 12

• 56 433
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Привет.
Отчитам се с малко сълзи в очите.
За 48 часа преминах през катарзис, сълзи от радост и тъга. Broken Heart След последвали няколко теста с бледа черта и първи кръвен - 22. Днес резултатите са двойно надолу. Не му било писано този месец. АГ каза, че вероятно е било биохимична. Е, другият път.
Пожелавам на всички резултати с увеличаващи стойности и хубави наситени чертички! People Baby

# 541
За съжаление се случва доста често и на почти всяка жена. Просто някои не разбират, че се е случило.
Дано следващия път да е успешен.

# 542
Здравейте, момичета. Благодаря на всеки отделил време да прочете и даде съвет. На 29 години съм и това е втората ми бременност като при първата Август миналата година направих ранен спонтанен аборт в около 5г.с., в която евентуално съм и в момента. Последната ми менструация беше на 2.12 (нередовен, 24-40д). Овулацията е била доста късно – около 23.12. Първи положителен тест за бременност с бледа черта на 08.01. Много съм притеснена, защото от 7ми имам кафеникаво зацапване и очаквам, че всеки момент ще ме сполети същото от Август, пия Нош-па и фолиева киселина. Вчера (15.01) бях на гинеколог (моята не беше на работа и записах час по спешност, който продължи не повече от 4 мин)  каза ми, че е твърде рано да се каже каквото и да е било, но видя "точицата" , изписа Утрогестан и да го посетя отново след 10 дни. Направих днес (16.01) ЧХГ в Cibalab и се обърках в стойностите с тези точки, запетайки и хиляди. Бихте ли ми помогнали? Ще пусна отново и след 48ч. Благодаря! Пожелавам много хубави стойности на всички!

# 543
В 5 седмица е биохимическа бременост. Ако не бяхте направили тест, щеше да ви дойде след седмица и щяхте да си мислите, че ви е закъсняло. Случва се често но много жени дори не разбират защото не си правят тестове.
Един кръвен тест показва само дали има бременост, но не и дали се развива. Направете втори и едва тогава ще знаете повече. За сега това което можем да ви кажем е че сте бременна.

# 544
  • София
Здравейте, момичета. Благодаря на всеки отделил време да прочете и даде съвет. На 29 години съм и това е втората ми бременност като при първата Август миналата година направих ранен спонтанен аборт в около 5г.с., в която евентуално съм и в момента. Последната ми менструация беше на 2.12 (нередовен, 24-40д). Овулацията е била доста късно – около 23.12. Първи положителен тест за бременност с бледа черта на 08.01. Много съм притеснена, защото от 7ми имам кафеникаво зацапване и очаквам, че всеки момент ще ме сполети същото от Август, пия Нош-па и фолиева киселина. Вчера (15.01) бях на гинеколог (моята не беше на работа и записах час по спешност, който продължи не повече от 4 мин)  каза ми, че е твърде рано да се каже каквото и да е било, но видя "точицата" , изписа Утрогестан и да го посетя отново след 10 дни. Направих днес (16.01) ЧХГ в Cibalab и се обърках в стойностите с тези точки, запетайки и хиляди. Бихте ли ми помогнали? Ще пусна отново и след 48ч. Благодаря! Пожелавам много хубави стойности на всички!

ЧХГ-то е 296, при тази стийност гинекологът не би трябвала да вижда бременност. Над 1000-1500 ЧХГ се вижда нещо в матката.

# 545
В 5 седмица е биохимическа бременост. Ако не бяхте направили тест, щеше да ви дойде след седмица и щяхте да си мислите, че ви е закъсняло. Случва се често но много жени дори не разбират защото не си правят тестове.
Един кръвен тест показва само дали има бременост, но не и дали се развива. Направете втори и едва тогава ще знаете повече. За сега това което можем да ви кажем е че сте бременна.

G.Savova Много благодаря за отговора. Simple Smile Запознах се с този термин (биохимична бременност) току-що, тъй като в документа от Август пише "В този срок абортът ще протече като комплетен без да се налага амбразио" и затова го написах по този начин. Ще изчакам и ще запиша нов час при моето АГ, тъй като вече 10ти ден продължава зацапването и придърпването/тъпата болка в десния яйчник. Притеснявам се и от извънматочна.

*Lorena* Много благодаря. Точните му думи бяха "Ааа, ето тук има нещо, но е още много рано да се каже каквото и да е било"

# 546
  • София
Пуснете ново чхг заедно с прогестерон след 48ч. Тази стойност ми се вижда ниска за такова закъснение, освен ако овулацията не е била след 30.12. Следете за по-силни болки и при поява на такива веднага към спешното. Не се шашкайте, това е просто едно наум, но случаи има всякакви, действително е рано за прогнози, то и няма какво да гледат повече от 4 мин при това положение. Стискам палци 🍀

# 547
huligankata Благодаря. Тъкмо снощи след по-подробно четене из темата се чудех дали да не пусна и прогестерон. А за четирите минути не мисля, че са достатъчни за преглед откъм история - ПКЯ, предишни бременности, какво взимам до този момент и тн.,нямаше никакви въпроси, а аз казвах каквото се сетя. Може би просто моята нагласа беше, че в Надежда ще ми обърнат толкова внимание, колкото и моят гинеколог. Всички сме в очакване най-съкрпвенната ни мечта да се сбъдне без да има усложнения. Понелавам го на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 548
На този етап няма какво друго да направят освен да тв прегледат и да си пуснеш чхг и прогестерон. Като направиш второ чхг тогава ще си проличи кое какво е.

# 549
Момичета с 13 дневно закъснение съм.  вчера посетих личния си лекар с оплакване за болезнени гърди и буци в тях при допир. Бях с отрицателни уринарни тестове за бременност. Прати ме за консултация при гинеколога в Дкц-то, който на коремен ехограф не видя бременност и ми изписа Примолут Нор, за да ми дойде цикъла и да изследва хормони с идеята, че имам хормонални смущения. От тези хапчета вече съм взела 3. Тази сутрин по свое усмотрение си направих кръвния тест с резултат 129,3. Виждам, че е с високи нива. Тревожа се, че взех тези 3 хапчета Промилут Нор и, че има възможност да попречат на бременността. Някой имал ли е опит с тях. Спрях ги и се опитвам да се свържа с гинеколога, но безуспешно за сега

# 550
  • Стара Загора
129,3 на 13 дневно закъснение ми се вижда ниска стойност. Затова не се вижда нищо. Трябва ти гинеколог с много добра апаратура ново чхг на 48 часа от първото изследване.

# 551
Ако ще и извънземна апаратура да има, при ЧХГ под 1000 ще види нъцки.

# 552
  • USA

аааа не така в съседна тема докторката е видяла сперматозоид  Simple Smile

# 553
  • до най-прекрасния мъж

Да се смееш ли, да плачеш ли...

# 554

Хах, къде това, изпуснала съм!

Общи условия

Активация на акаунт