СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 12

• 56 316
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте,момичета.На 28.12.20г. ми беше ПРМ.На 26.01.21г. си направих ЧХГ със стойности 536,46.И днес на 03.02.21г. направих отново ЧХГ- 14185.19mIU/ml.
Също така минах и ултразвук,който показа,че съм в 5г.с. и 5 дни.Все още не съм показала резултатите на АГ и затова се обръщам към вас,ако някой знае дали стойностите ми са нормални за тези седмици.Ще повторя отново теста в петък Wink)
Благодаря Ви предварително!

# 646
Няма смисъл да пускаш кръвен тест - ЧХГ вече не е показател, нали са те видяли за ултразвук... Вече само прегледите ще показват дали всичко е нормално с развитието на плода. ЧХГ се използва като ориентир в самото начало, когато е много рано и не се вижда нищо на ехографа... После вече стойността не носи никаква информация

# 647
Благодаря много за бързия отговор AlisonParker.Днес на ултразвука АГ видя плоден сак.Каза,че е рано още да се види ембрион.А аз страшно много се притеснявам,защото много скоро преживях и спонтанен аборт (кухо айце),а преди това още един такъв и след него едно успешно раждане.А относно стойностите на ЧХГ и док. ми каза,че няма нужда да правя нови,но аз сама й предложих.И пак казвам благодаря!

# 648
Момичета днес за пръв път си правих кръвен тест резултатът на чхг е 204 ????

# 649
И какво ?

# 650
Питам дали е нормално днес ми е 1 ви ден от мц ... нормално ли е стойностите да са толкова

# 651
  • София
Първи ден от очакваната менструация или първи ден от настъпилата? Защото във втория случай си за лекар.
Теста е положителен.

# 652
Мариета, как така ти е първи ден?
Един ден закъснение ли имаш?
Ако стойността е тази, която си написала, то - честито, бременна си!
Ако обаче е 0.204 - не си!

# 653
Първи ден от очакваната менструация стойността е 204.40 нормална ли е тази стойност

# 654
Да, нормална е за бременност. Честито!

# 655
Да, нормална е за бременност. Честито!
Много ти благодаря ❤❤❤

# 656
Здравейте,искам да ви попитам на 10 ден след трансфер на ембрион на 3 дни ЧХГ-то ми е 48,8,добре ли е ?

# 657
Може да е добре, може да не е. Всичко е индивидуално и никой не може да каже.

# 658
Колко време след закъснение на цикъла е безпогрешен кръвния тест за бременност?

# 659

Общи условия

Активация на акаунт