Египет /Тема 10/

• 52 326
  • 890
  •   1
Отговори
# 225
И ние сме за 04.04.
Аз искам да попитам дали някой има информация как можем да си организираме посещение на пирамидите от Хургада, но не с автобус, а със самолет? И ориентировъчна цена, ако знае някой.
Благодаря

# 226
  • Beyond the Frontiers
И ние сме за 04.04.
Аз искам да попитам дали някой има информация как можем да си организираме посещение на пирамидите от Хургада, но не с автобус, а със самолет? И ориентировъчна цена, ако знае някой.
Благодаря
В момента чакам информация от Абакс точно за същото. Ще ви пиша, когато ми отговорят с цена.
Иначе с Тез тур съм го правила, билетите бяха към 70-80 долара на човек и за трансфер се доплащаше малко.

# 227
Ооо, страхотно. Много благодаря. Ще очаквам

# 228
И ние сме за 04.04.
Благодаря
В кой хотел сте?

# 229
# 230
Няма ли някой завърнал се , да сподели как е организацията с полетите , как е времето ,как е  настроението в Египет ?

# 231
Няма ли някой завърнал се , да сподели как е организацията с полетите , как е времето ,как е  настроението в Египет ?
Тъкмо във фб четох, че всичко е на ниво и гледах снимки и клипчета. Персоналът в хотелите носи маски, мерят температура на влизане в ресторантите и сервитцорите сипват. В Кайро и на пирамидите няма туристи и супер за тези  като мен, които обичат да правят снимки.

# 232
Тъкмо във фб четох, че всичко е на ниво и гледах снимки и клипчета. Персоналът в хотелите носи маски, мерят температура на влизане в ресторантите и сервитцорите сипват. В Кайро и на пирамидите няма туристи и супер за тези  като мен, които обичат да правят снимки.
Изпрати линк от фейсбук!?

# 233
Аз линк ще пусна, но е видим само за членове на групата "Искам да пътувам!" :https://www.facebook.com/photo?fbid=4031153973582611&set=pcb.1379976845679408
https://www.facebook.com/photo?fbid=4029275350437140&set=pcb.1379480522395707

# 234
И ние сме за 04.04.
Благодаря
В кой хотел сте?

https://www.facebook.com/profile.php?id=100033892093067
https://aladdin-travels.com/bg/product/%d0%bc%d0%b5%d0%b3%d0%b0- … _SzdaUyP2kaPy2WlE

# 235
  • Горна Оряховица
Времето е студено - духа вятър в Кайро, Асуан. Днес сме в Луксор и е приятно, но за басейна на покрива на кораба и дума да не става. Военното присъствие е усезаемо, но на мен ми е по-спокойно така! Маски...ми само на летището. В самолета с БГ, повечето махат маските, но вътрешния полет с EgyptAir маските са задължителни и на носа.
Търговците са нахални много.
Утре пътуваме за Хургада и ще видим как е времето там, но определено март в Египет е супер за екскурзия, но за плаж...мм не Simple Smile

# 236
Времето е студено - духа вятър в Кайро, Асуан. Днес сме в Луксор и е приятно, но за басейна на покрива на кораба и дума да не става. Военното присъствие е усезаемо, но на мен ми е по-спокойно така! Маски...ми само на летището. В самолета с БГ, повечето махат маските, но вътрешния полет с EgyptAir маските са задължителни и на носа.
Търговците са нахални много.
Утре пътуваме за Хургада и ще видим как е времето там, но определено март в Египет е супер за екскурзия, но за плаж...мм не Simple Smile

Аз сто пъти попитах, но отново да си питам! Simple Smile Каква валута си взехте?

# 237
Долари си вземете.

# 238
  • Beyond the Frontiers
Снощи се прибра първата група. Нека се събудят Simple Smile

# 239
Айде, чакаме пътешествениците да споделят!

И ние сме за 17.04 с Оданс Травъл. Мернах, че тук има още някой,но с друга фирма. Предполагам, че е за един и същ полет...

Общи условия

Активация на акаунт