Египет /Тема 10/

• 52 953
  • 890
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте

За пътуване в събота, най-ранния възможен ден за тест е сряда, нали така?

Съобразете го с часа на полета. Ако е в 10 ч. плюс 3.5 ч полет,не по-рано от 14ч. Така поне аз правя,като пътувам, да не се окажете с изтекли 72ч на летището в Египет.

# 571
Здравейте

За пътуване в събота, най-ранния възможен ден за тест е сряда, нали така?

Съобразете го с часа на полета. Ако е в 10 ч. плюс 3.5 ч полет,не по-рано от 14ч. Така поне аз правя,като пътувам, да не се окажете с изтекли 72ч на летището в Египет.
ТА дава инфо кога и в колко часът трябва да се направи теста в Рамус или там където ще го правите . Не се притеснявайте -няма да ви върнат . В четвъртък го правихме ,а летяхме в неделя ,нямаше проблеми .

# 572
  • Beyond the Frontiers
въпрос към галактически пътешественик, предлагат ли се екскурзии в Египет?
не почивки на Хургада, Шрам ел... т.н.,  екскурзия с посещение на Гиза, Мемфис, Сахара, старо Кайро, евентуално Александрия?
За тези, които искат да видят повече, най-добрият вариант е круиз с Кайро. От време на време има по-специализирани групи...но е рядко и цената не е масовата.
Това си говорим с колеги, че една програма тип уикенд в Кайро има какво да предложи. Веднъж в самото Кайро има повече от трите пирамиди и един музеи...После една Александрия, която е толкова различна...Аз бих отишла и до Суецкия канал...

# 573
Да попитам отново, за полета на 17.04 има ли получили документи и талон за PCR вече. Ние нямаме.

# 574
Да попитам отново, за полета на 17.04 има ли получили документи и талон за PCR вече. Ние нямаме.

И ние чакаме за талончета за пътуването на 17-ти. Чудя се дали да не отидем на тестове в сряда вечерта, че да е сигурно, че до петък ще излязат.

# 575

И ние чакаме за талончета за пътуването на 17-ти. Чудя се дали да не отидем на тестове в сряда вечерта, че да е сигурно, че до петък ще излязат.
Рамус само централна работи след 15ч , както погледнах, иначе пост нагоре дама беше споделила,че в четвъртък сутрин са станали тестовете вечерта в четвъртък. АЗ също си мисля за сряда, но да изчакаме отговор.Пишете, ако получите и аз ще напиша - има доста очакващи.

# 576
  • Някъде в Европа...
Включвам се малко извън обсъжданите сега теми, но съм длъжна да отбележа 😃:
Днес Караджъ турс възстановиха пълноплатената сума за несъстоялата ни се почивка на 14.04.2020 г. (точно 1 година след датата й и 1, 1 г. след плащането й; в законоустановения срок).
Искам да благодаря на всички за подкрепата и съветите, които ми даваха преди една година месеци наред ( не изреждам поимено, те си знаят кои са 😉)

# 577

Рамус само централна работи след 15ч , както погледнах, иначе пост нагоре дама беше споделила,че в четвъртък сутрин са станали тестовете вечерта в четвъртък. АЗ също си мисля за сряда, но да изчакаме отговор.Пишете, ако получите и аз ще напиша - има доста очакващи.

Аз звъних току-що в агенцията и имам обещание, че ще пратят талони и билети днес.
В Рамус не можеш да намериш някого по телефон, за да питаш за колко време им стават тестовете. Набарали са нишата със сигурни клиенти срещу високи цени на тестове и опъват, като за последно.

# 578
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
на сайта на Рамус пише 24 до 36 часа.
тук
личният ми опит е, че взети сутринта стават в рамките на деня, но пишат до 36 за да се застраховат.
ние ги направихме в сряда сутринта, пътувахме в петък вечерта и в Египет вече смятаха прехвърлили ли сме 72 часа.

# 579
на сайта на Рамус пише 24 до 36 часа.
тук
личният ми опит е, че взети сутринта стават в рамките на деня, но пишат до 36 за да се застраховат.
ние ги направихме в сряда сутринта, пътувахме в петък вечерта и в Египет вече смятаха прехвърлили ли сме 72 часа.
А къде пише в колко часа е направен теста?

# 580
Аз съжалявам, че са ни ограничили с Рамус. Не съм доволна от тази лаборатория. И по други поводи.
В Пирогов, например, ни дадоха гаранция за излизане на резултатите за 24 часа, влязоха си в рамките на гаранцията, че и час на взимане на пробата пишат. Други лаборатории също се ангажират с 24 часа точно и си спазват заявката.

# 581
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
на разпечатката най-долу в ляво пише датата.
на нашия пише 31.03 т.е. денят в който са взели пробата (сряда).
пътувахме в петък вечерта (2 април) и в Египет пристигнахме на 3 в малките часове.

# 582
на разпечатката най-долу в ляво пише датата.
на нашия пише 31.03 т.е. денят в който са взели пробата (сряда).
пътувахме в петък вечерта (2 април) и в Египет пристигнахме на 3 в малките часове.

Точно затова се чудя как изчисляват 72 часа,като пише само дата 🤨

# 583
Да, аз затова и изразих съжаление, че съм принудена да ида в Рамус. Хората от други лаборатории и гаранции ми дават за 24 - часови резултати, и час пишат, не само дата.

# 584
Ние получихме документите от Емералд за полет на 17-ти. Имахме същите притеснения за резултатите, тъй като не сме и от София. Вчера звъняхме до Рамус и ни увериха, че резултатите ще са готови на другия ден при проби направени до обяд. Казаха, че тези за полетите ги обработват приоритетно. Инфото е от Рамус в Пловдив.
Също ни увериха, че няма проблем да се направят тестовете в сряда следобяд при полет в събота сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт