Египет /Тема 10/

• 52 948
  • 890
  •   1
Отговори
# 585
Няма проблеми за сряда. Потвърдиха ни от агенция, че са достатъчни 72 часа - за нашия полет събота сутрин можем да пуснем изследвания и в сряда. Май така и ще направим, за да ни е сигурно, че в петък ще имаме резултата.
...
Получихме си ваучерите и ние.Само дано не се окажем позитивни. Здрави сме, но това си е чиста лотария с тия тестове.

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 17:36 от Judy

# 586
Няма проблеми за сряда. Потвърдиха ни от агенция, че са достатъчни 72 часа - за нашия полет събота сутрин можем да пуснем изследвания и в сряда. Май така и ще направим, за да ни е сигурно, че в петък ще имаме резултата.
...
Получихме си ваучерите и ние.Само дано не се окажем позитивни. Здрави сме, но това си е чиста лотария с тия тестове.
За 24 часа излизат резултатите ,направените в София до вечерта , направените в провинцията - на другия ден до вечерта , лабораторията може да си позволи  180 проби повече колкото е чартъра . Бъдете спокойни !!!

# 587
Най-после и ние получихме талоните за ПСР и ваучер за екскурзията до Кайро и пирамидите. За документи за полета казаха, че  на 15.04 ще изпрати Абакс.

# 588
  • Beyond the Frontiers
И аз ги получих току що за моите пътуващи. Но и тестване в четвътък, когато си в София не е проблем.

# 589
А тези, които са пътували с деца, как стои въпросът с актовете за раждане - изискват ли ги някъде, че от агенцията не ми дадоха еднозначен отговор, а не ми се нрави идеята да разнасям оригиналите.

# 590
Ако пътувате и двамата и всички сте с еднаква фамилия не ви трябват. За всеки случай обаче можете да си ги вземете, както и да си направите копие на паспорта.

# 591
...
За 24 часа излизат резултатите ,направените в София до вечерта , направените в провинцията - на другия ден до вечерта , лабораторията може да си позволи  180 проби повече колкото е чартъра . Бъдете спокойни !!!

Благодаря. Ние ще идем утре, щом като в Рамус не поставят час, а само дата, ще е добре.

И аз ги получих току що за моите пътуващи. Но и тестване в четвътък, когато си в София не е проблем.
Има някаква разлика ли когато си в София? Ние не сме в София и не ни е сигурно, че ще излезат за 24 часа, затова ще ходим утре.

Аз нося копие от Акта за раждане на детето, че там пише кои са му родителите. Иначе паспортите си ги носим и тримата.
.........................
А, да питам и друго ходилите - има ли тройни каюти по корабчетата и тройки в спалните купета на влака?

# 592
  • Beyond the Frontiers
...
За 24 часа излизат резултатите ,направените в София до вечерта , направените в провинцията - на другия ден до вечерта , лабораторията може да си позволи  180 проби повече колкото е чартъра . Бъдете спокойни !!!

Благодаря. Ние ще идем утре, щом като в Рамус не поставят час, а само дата, ще е добре.

Има някаква разлика ли когато си в София? Ние не сме в София и не ни е сигурно, че ще излезат за 24 часа, затова ще ходим утре.

Аз нося копие от Акта за раждане на детето, че там пише кои са му родителите. Иначе паспортите си ги носим и тримата.
.........................
А, да питам и друго ходилите - има ли тройни каюти по корабчетата и тройки в спалните купета на влака?

Централната лаборатория на Рамус е в София. Транспорт и т.н. стават по-бързо. В големите областни градове също.
От малките градове, когато пробите трябва да се транспортират е по-бавно.

Акт за раждане се иска на нашата граница. Направете си копия, евентуално ако някой по-активен го поиска. Лично аз съм ламинирала актовете за раждане на децата и не се притеснявам от носенето.
Вчера правих копие на акт на раждане в ЕСТРАГОН. Струва 10 лв.  и е готов веднага. Ако не искате да носите оригинали, направете копия от общината и носете тях с вас.

В корабите има, в спалния вагон - не.

# 593
Много благодаря за споделеното.
Вече се обадих на класната, че детето гще закъснее утре за първи час и пускаме тестовете. А дано е на хаирлия за всички пътуващи!

Агентче, спалният вагон значи е четворка? Или двойка?
Аз съм била в тройка и четворка, но във влак на път за Украйна като дете.

# 594
  • Beyond the Frontiers
Двойки са вагоните. Поне до момента никога не съм имала друг вариант. Ако е семейство от 4-ма ми дават 2 купета. При трима - пак. В редки случаи са ми предлагали комбинация.
Ако не са ви поискали доплащане...значи въпросът е решен без комбинации и т.н.

# 595
Нямаме искания за доплащание.
То в тия времена май няма да правят комбинации с други хора, че някой може да се оплаче защо го слагат в стая с чужд човек.
Нас не ни бърка, но хора - всякакви.

Тъкмо ходихме на ПСР и утре трябва да си вземем резултатите. Дано и тази бариера преминем успешно.

# 596
  • Някъде в Европа...
Judy, стискам палци и после в Египет да се забавлявате и заради нас 😉

# 597
Да идем първо. И после - да си дойдем.
Айде пък и вие... Simple Smile

# 598
  • София
Аз съжалявам, че са ни ограничили с Рамус. Не съм доволна от тази лаборатория. И по други поводи.
В Пирогов, например, ни дадоха гаранция за излизане на резултатите за 24 часа, влязоха си в рамките на гаранцията, че и час на взимане на пробата пишат. Други лаборатории също се ангажират с 24 часа точно и си спазват заявката.
Защо да има ограничение за Рамус? До колкото разбирам там се ползва 50% отстъпка от цената на ПСР? Ако човек реши може да си направи където си пожелае за пълната сума на изследването, важното е да има ПСР....или греша?

# 599
За да си ползва намалението, само там можеш да го ползваш. Вече си превел на туроператора 50% от сумата за тестовете, ако след това трябва да си ги платя още веднъж на 100% се губи всякакъв смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт