Египет /Тема 10/

• 52 939
  • 890
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,

Резултатите на английски във всяка лаборатория на Рамус ли може да се вземат?

# 601
  • София
За да си ползва намалението, само там можеш да го ползваш. Вече си превел на туроператора 50% от сумата за тестовете, ако след това трябва да си ги платя още веднъж на 100% се губи всякакъв смисъл.
Нормално е да имат сключен договор само с една лаборатория за преференциални цени, то иначе коя лаборатория ще се съгласи да предостави по-ниски цени, ако агенцията ще праща клиенти и в други такива с отстъпка. В крайна сметка, е въпрос на избор, човек ако не иска да ползва намалена цена, може да отиде, където иска, но на пълна, не е задължително да се възползва от предложението за по-евтини тестове.

# 602
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте,

Резултатите на английски във всяка лаборатория на Рамус ли може да се вземат?

на нас ни казаха, че може във всяка. при вземането на секрета само трябва да предупредиш, че ти трябват на английски. и записват имената от паспорта.

# 603
За да си ползва намалението, само там можеш да го ползваш. Вече си превел на туроператора 50% от сумата за тестовете, ако след това трябва да си ги платя още веднъж на 100% се губи всякакъв смисъл.
Нормално е да имат сключен договор само с една лаборатория за преференциални цени, то иначе коя лаборатория ще се съгласи да предостави по-ниски цени, ако агенцията ще праща клиенти и в други такива с отстъпка. В крайна сметка, е въпрос на избор, човек ако не иска да ползва намалена цена, може да отиде, където иска, но на пълна, не е задължително да се възползва от предложението за по-евтини тестове.

Не обсъждам дали е нормално или не е.
Изразих становище, че не ми допада Рамус по посочени причини. Simple Smile

# 604
Здравейте. На нас ни предстои мечтаната екскурзия до Египет на 21.04.От нашата ТА не са ни предоставили ваучери за намаление за PCR тест към нито една лаборатория. Въпроса ми е, дали можем да си взмем направление от личния лекар за теста или трябва директно да отидем в лабораторията и да кажем, че ни трябва тест заради екскурзия, защото разбрах, че май трябва да е на английски.

# 605
  • Beyond the Frontiers
Здравейте. На нас ни предстои мечтаната екскурзия до Египет на 21.04.От нашата ТА не са ни предоставили ваучери за намаление за PCR тест към нито една лаборатория. Въпроса ми е, дали можем да си взмем направление от личния лекар за теста или трябва директно да отидем в лабораторията и да кажем, че ни трябва тест заради екскурзия, защото разбрах, че май трябва да е на английски.
Сигурни ли сте, че нямате намаление. Попитайте. Не знам туроператор, който да не е договорил по-добри цени за клиентите си.
Направление няма как да вземете, те се дават, ако сте болни.
Когато кажете в лабораторията, че е за пътуване - те принтират резултатите на английски. Клиенти ми споделиха, че даже са им искали паспортите и са внесли номерата им - в Рамус.
П.П. предвид датата на пътуване предполагам, че ТО е Онекс - имат 20% отстъпка?

# 606
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
потвърждавам за Рамус - пишат имената и номерата от паспорта за да се избегнат грешки.

# 607
Нашите резултати от Рамус излязоха, но нямаме номера на паспортите в тях, вписани са имената по паспорт, дата на раждане.

Ако имате по договор намаление за тестовете, ще ви изпратят ваучери 1-2 дни преди да отидете да ги направите. Може да им се обадите и да попитате, защото времето наближава. Днес - утре трябва да ви ги изпратят.
Иначе можете да си платите и да отидете където искате в лаборатория, щом влизате във времето преди полет и се сдобиете от там с документи на английски за отрицателен резултат, но така или иначе е още рано за амбулаторията за полет на 21.04.

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 12:12 от Judy

# 608
  • Beyond the Frontiers
Нашите резултати от Рамус излязоха, но нямаме номера на паспортите в тях, вписани са имената по паспорт, дата на раждане.

Явно зависи от служителя...Едни клиенти буквално щяха да ги върнат, защото не носели паспорт...Много е дразнещо това. Не стига, всякакви спънки и пречки, но и като за някакви такива неща започнат да правят номера и човек съвсем му се отщява да се занимава...

# 609
Важно е накрая да е успешно. Аз съм се въоръжила с търпение и с идеята, че винаги може да се скофти нещо и така, честно казано, съм спокойна. Каквото стане!
Нашите резултати днес ги търсиха към час... пак добре, че ги имаме. Жената в лабораторията е сама, работи за трима.

# 610
Коя дата записват на резултатите от тестовете,момичета? Датата от деня на вземане на пробата ли?

# 611
Рамус - дата на вземане на пробата има, има и дата на издаване на разултата при нас. И двете. Няма поставен час.

# 612
Сигурни ли сте, че нямате намаление. Попитайте. Не знам туроператор, който да не е договорил по-добри цени за клиентите си.
Направление няма как да вземете, те се дават, ако сте болни.
Когато кажете в лабораторията, че е за пътуване - те принтират резултатите на английски. Клиенти ми споделиха, че даже са им искали паспортите и са внесли номерата им - в Рамус.
П.П. предвид датата на пътуване предполагам, че ТО е Онекс - имат 20% отстъпка?
Питахме и днес и още в началото когато решихме, че ще ходим на екскурзия. Казаха, че нямат ваучери за тръгване от тук, а ще ни предоставят само на прибиране. Също така питахме дали има значение в коя лаборатория можем да си направим теста, те отговориха, че няма никакво значение.

# 613
  • varna
Аз пък се чудя дали освен ръчния багаж, може да се носи отделно и дамска чанта? В самолета имам предвид...

# 614
  • София
Разбира се. Това не е нискотарифна авиокомпания, а чартър. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт