Нов Бг сериал..."Братя" - от септември по Нова.

• 36 008
  • 784
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Да се намърдам и аз тук. Сериалчето става. Много неща още не са ми ясни, защото изпуснах първите серии, добре че има тема.
Наистина Лора не ми изглежда като типичната красавица. И аз също правя аналогия с Кера.

# 181
За мен не е нужно Лора да е изумителна красавица, за да са влюбени и двамата в нея. А и ако беше някоя "УАУ", щеше да се зададе въпроса какво прави такава красавица с полицай. (Макар че за мен тя е хубава жена)
Епизода тази вечер ми хареса, набират скорост.

# 182
  • Пловдив
А Калин Врачански защо взима наркотици ?

Бихте ли припомнили - брата Мафиот знае Ли, че брат му е Полицая ?
взима успокоителни по-скоро към които е привикнал...за да забрави историята около смъртта на брат си.

И да, знае, че е полицай...нали ги наблюдава.

Поне се разбра, че Лора ги е въртяла и двамката...и явно Борис е разбрал.

# 183
  • София
Разбира се, че не е нужно да е някаква супер красавица. Така е както всяка обикновена жена, която е имала сложен любовен живот. Просто неволно идва аналогията с Кера, която също имаше чар и беше симпатична. Не казвам, че и Лора не ми харесва. Явно сме свикнали по западен модел.
Аз пък харесвам Калин как играе. И по-лоши главни герои сме гледали.

# 184
Нищо ново, да. И това с оригамито е от "Под прикритие."
Чакам с интерес да видя метаморфозата на баща им.
Как аджеба от насилник става най - добрият и грижовен баща на дъщеря си.
Ако изобщо ни я покажат.

# 185
Оригамито е от "Бягство от затвора". Неприятно впечатление ми направи, че експлоатират тази вече давана и в Под Прикритие идея.

# 186
  • Пловдив
Ами явно толкова могат... Simple Smile а можеше и без това напомняне.

# 187
Аз пък не смятам,че е станал толкова грижовен и хрисим бащата.Просто се сдържа пред жена си и дъщеря си.Играе роли може би,или си е взел някаква поука от проваленият брак.Видя се ,че има някакви далавери не му е чиста работата.Пък и смятам,че всеки мъж е по-буен на младини,сега от възрастта е по-улегнал може би и се държи по друг начин с по-младата си жена и дъщеря.

# 188
Бащата има строителна фирма, разбрах. Може би далавери с терен, материали, не е спазил срокове с разплащане и е взел голям заем от лихвар-мутра...Предполагам Дражко-Денис, който ще съсипе и баща си Wink

Борис не е разбрал, според мен за връзката на Лора и брат. Той е "умрял" преди да съберат смелост да кажат на Борис. Лора си е останала с него и са се оженили. При онази гонитба с полицаите, нали си прехвърляха едно пакетче(наркотици). Последно  Борис ли го взе? Може би са хванали Драго, а Борис е избягал и брата е поел вината. Като отидоха на свиждане с майката Драго заплю брат си.

# 189
  • Пловдив
На мен ми изглеждаше, че знае за Лора и брат си...поне така си мисля като и казваше, че бълнува и вика любовно Драго Wink

# 190
mystic woman, може, може. Аз този момент с бълнуването съм го проспала Smiley

# 191
Не мисля, че знае.

# 192
И аз не мисля, че знае за брат си и Лора.

Много харесвам Темелкова, смятам, че е много чаровна и идеално пасва за ролята. Някоя фатална красива не би стояла на място, докато тя носи някак детски чар.
Честно казано ме изненада това, че е имала паралелна връзка и с двамата братя, не го очаквах.

Бащата не смятам, че се е променил много. Да, не е насилник физически, но се видя, че вкъщи неговата дума е закон и не е чак толкова мил и благ. Намерил си е подходяща жена, която да му се подчинява и без шамари.

# 193
  • Пловдив
Ако незнае, защо не беше изненадан от бълнуването на Лора? Стана му неприятно и пак получи пристъп.

# 194
Защото всичко свързано с брат му го яде и откача като чуе името му. Съвестта го гризе.

Общи условия

Активация на акаунт