Нов Бг сериал..."Братя" - от септември по Нова.

• 35 938
  • 784
  •   1
Отговори
# 270
Сътрудничката все едно е в главната роля.

# 271
Само една корекция - Драгомир.
В началото и аз го писах Добромир на два пъти. Relieved

😄
Редактирах го ✌

# 272
На мен започва да ми издиша сериалът. Всичко се върти около това - още колко момичета ще се включат в тези прословути партита... И слабата игра на почти всички,с изключение на Йоана и певецът- Владимир. Гледам заради тях основно.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 08:26 от *Амбър*

# 273
  • Sofia
Сътрудничката все едно е в главната роля.
Прилича ми на Ивет Лалова.

# 274
  • София
Мале, докато се усетя, че има тема за сериала, вие колко сте изписали. Аз го загледах от първия епизод и към момента ми е интересен. Нищо друго не гледам откъм предавания. Дразни ме само, че е около 20-тина минути, а 10 и повече са рекламите.

Ива си ме дразни страшно много, ама явно такъв и е персонажът, хубаво и каза нейният защо се прави на каквато не е...

Драгомир си го има лошото излъчване, според мен добре си играе ролята, интересен ми е.

Вики е страшна лигла, но като визия е много голяма сладурана.

# 275
Оф, снощи заспах като почна серията.
Нещо интересно случи ли се?

# 276
  • Пловдив
Аз си ги гледам в Нова плей на др.ден Simple Smile Няма реклами...вечер съм заспала по това време.
Снощи...нищо кой знае какво. Борис даде кръв и пак почна да взема хапчета...Ива навлиза в бизнеса с компаньонки, Уж е гузна, ама и хареса подаръка от Топал-обеци.

# 277
  • Mediterraneo
Доскуча и вярно започна да издиша. Вяло действие, още по- вяла игра, то не да заспиш, ами направо да засънуваш.

# 278
  • Пловдив
Борис с това нежелание за ласки ще отблъсне Лорчето и ще изтича към брат му  Simple Smile  Като и се покаже, де...

# 279
Борис с това нежелание за ласки ще отблъсне Лорчето и ще изтича към брат му  Simple Smile  Като и се покаже, де...
Ами той така се надруса с хапове, че не виждам кога ще му се доще.

Сериалът започна много екстремно, сега и мен ме започна да ме дразни с изместване на фокуса с някакви бардаци и пр.

# 280
  • Пловдив
Борис с това нежелание за ласки ще отблъсне Лорчето и ще изтича към брат му  Simple Smile  Като и се покаже, де...
Ами той така се надруса с хапове, че не виждам кога ще му се доще.

Сериалът започна много екстремно, сега и мен ме започна да ме дразни с изместване на фокуса с някакви бардаци и пр.
аз пък си мисля, че взе пак хапче /след като и отказа/ за да се почувство по-добре и да и обърне внимание...

# 281
Дано да си права, Мистик.
Те нали и бебе искат, но не се получава...

# 282
Искат бебе, ама непорочното зачатие едва ли ще им се получи 😁

Мен нещо много ме дразнят Борис и Лора.
Не виждам някаква страст, любов... мудни са ми. А като се разбра, че тя е въртяла и другия брат, още повече се компрометираха като готина двойка. Имах други очаквания за тях - да видим една чиста и силна любов и лошият брат, който им подлива вода, пък те си куцат и без негова помощ...

# 283
Искат бебе, ама непорочното зачатие едва ли ще им се получи 😁

Мен нещо много ме дразнят Борис и Лора.
Не виждам някаква страст, любов... мудни са ми. А като се разбра, че тя е въртяла и другия брат, още повече се компрометираха като готина двойка. Имах други очаквания за тях - да видим една чиста и силна любов и лошият брат, който им подлива вода, пък те си куцат и без негова помощ...
Как може да кажеш на действащ полицай да си освободи следобеда?!  Той да не работи в общината в служба ЕСГРАОН, примерноНа Лора и се прищяло пикник посред седмицата,айде моля... че и се сърди после ... затова си има почивни дени,или уикенд в най- добрия случай

# 284
  • София
Да, несериозно беше това с капризите за свободен ден. Идеята явно е да оправдаят сценаристите еротичните сънища на Лора с по-въздействащия брат.
Денис (не е ли Топалов?) дали знае изобщо че има сестра? Ако е изчезнал, уж умирайки 2004г, може да не знае че баща му има втори брак и дъщеря. Тя нали е на 16.

Общи условия

Активация на акаунт