Нов Бг сериал..."Братя" - от септември по Нова.

• 35 980
  • 784
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Лошо и е от това, което щеше да и се случи, ако братчето и не беше дотичкал да я спаси Simple Smile  Нали Денис я прати да пее на някакъв господин, а той и налетя...щеше да я изнасили.

# 346
Лошо и е от това, което щеше да и се случи, ако братчето и не беше дотичкал да я спаси Simple Smile  Нали Денис я прати да пее на някакъв господин, а той и налетя...щеше да я изнасили.
може пък в уискито да е имало някакво упойващо вещество зарад туй да и се драйфа...

# 347
  • Пловдив
Та тя пи глътка...преди това му отказваше.
М не...просто е уплашена.

# 348
Ех, какво правят единият секс и пачката стотачки с една жена!
Много акцентираха на тази линия, вероятно мъж сценарист я е писал.
Сериалът завива в една интересна линия- полицаите са някакви слаби и в работата, и в семейното ложе, а хората в ъндърграунда оправят по 2 жени в серия.
Иначе персонажите са интересни, любопитно ми е как ще ги развият.
жени са сценаристки
Теодора Маркова и Невена Кертова.Мисля, че на целия сериал са те ,или поне дотука Simple Smile

# 349
  • sf
На мен Ива ми харесва, не е грозна жена. Има къде къде по-грозни. В Лора например нищо чаровно не виждам. Мислех си, тя с какъв акъл се е омъжила за Борис. Цял живот да й напомня периодично за любовта към брат му.
Денис много ме кефи, но в сегашната му визия, с къса коса и брада, много чар 😁
Мисля, че брат му ще е лошия герой, а не той.

# 350
Мен много ме изненада това, че все пак се оказа, че Борис е разбрал за Лора и брат му.
При това положение се чудя защо са останали заедно?

И на мен Денис ми харесва сега. С проскубаната перучка е толкова нелеп Grinning

# 351
Ива не си е уцелила прическата, със сигурност. Челото може да го поприкрие, ще омекоти острите черти на лицето й.

# 352
  • Пловдив
Явно покрай мъката и вината за брат му са се събрали с Лора...тъпо е, ма...филм.

И му се получава на Денис Wink Калинчо е дръвце.

# 353
На мен ми харесва Ива. Принципно харесвам Искра и смятам, че идеално ѝ пасва тази роля, справя се добре.
А Денис я използва - хем му намира момичета, хем е близо до Лора, което предполагам е основната цел.

На мен също Денис повече ми харесва, Борис определено ми е все по-несимпатичен. Майката също ме дразни, има много мек и приятен глас, но много фалшиво звучи.

На малката не ѝ е лошо наистина, мисля, че просто е стресирана от случката.

# 354
Да и аз това констатирах,на певеца му се получава, на актьора-не!Даже мога да кажа,не пропуски ами цялата му игра е тотал щета.То походка,то мимики,не може да изиграе нито ядосан,нито влюбен,а пък паник атаките...а не беше толкова зле Калин,нещо не е в кондиция в този сериал.
Смятам,че Ива нарочно я държат с тази прическа да изглежда зла,ако си пусне косата ще ѝ се омекотят доста чертите,целта на нейната роля е друга.
Много ми допада и на мен Владимир,смятам че не е перука той преди е бил с дълга коса .Поразучих го в нета,нали е музикант и си е бил баш в този вид-рошав Simple SmileНо май е нисък,гледах го при Гала имаше включване,колкото Йоана е.

# 355
Събуждам се и какво да видя - масово одобрение за по-готиния брат Денис Joy
Така, така!
Докато гледах епизода, се замислих, пе Башар може да е къртица та, но и аз не очаквах, че Борис ще знае за Ива и брат си. Изненадаха ме.

# 356
От играта на братята съм доволна, но майката...не знам името на актрисата, но за мен не се справя, да не каже, че е зле.Sad

Ива ми харесва като външност и в образ. Претенциозна, гонеща ниво, неудволетворена и доскоро незадоволена жена.Smiley

# 357
  • Пловдив
Да...майката е зле като актриса.

# 358
  • София
Определено нямам търпение и за днешния епизод.

Доколкото видях от спойлерите.. малката ще продължи да се натиска където не и е мястото. Определено е хлътнала по този "боксьор".

И на мен ми е по-симпатичен Денис, не знам защо - знае какво иска, преминал е през много, опасен е, знае как да "ползва" хората за целите си. Интересното е, че всички мъже към момента ги държи по един и същи начин - чрез Лина.

Майката и аз не я одобрявам, но определено ще застане на негова страна. Щом пак почна да чопли в раната на Борис..

За Лора се чудя кога ли ще получи гривната, която Денис поръча за нея и какво ще стане. Дали когато.. се видят ще иска пак да продължат отношения?

Интересно се развива сериалът, мога да кажа, че след "Под прикритие", това е другият, който следя с интерес. Едно време загледах и "Полицаи от края на града" - в началото беше интересно и забавно, но после нещата тотално отидоха към зле.

# 359
  • Манчестър
Да...майката е зле като актриса.

Много е зле....да видиш умрелия си от 15 г син жив, очаквах малко по-емоционална реакция....

Денис с Ива - мисля,че освен ,че се вписва в схемите му, може и да има цел да накара Лора да ревнува .....

Общи условия

Активация на акаунт