Нов Бг сериал..."Братя" - от септември по Нова.

• 35 928
  • 784
  •   1
Отговори
# 255
Малко в повече ми идва, всеки кадър е с тази Ива(така ли се казваше съдружничката) Направо е тя в главната роля, а не Лора! И каквато е нелицеприятна и ролята ѝ на  снобка...А пък съпругът ѝ  ми е симпатичен и някак благ.
Тази малката в детското сериалче не ми направи такова лошо впечатление с играта си, тук - много зле, заедно с момчето.

# 256
Като "Съдби на кръстопът" ми звучи, драматично и скучно в същото време. Клише до клише.
Гледам заради двамата братя...

# 257
Е, не - големият виц: млад мъж на 34 години! Ще ме прощават сценаристите, много мразя такива неизпипани детайли - Калин на вид си изглежда над 40 годишен, реално разбах, че е на 39...Излиза, че е по-малък от брат си, кога е станал полицай, натрупал опит, че и шеф го направиха. Калин-колегата приятел младее сравнен с него. Той и Ива ще са 35 годишни с 16 годишен син?

# 258
  • Пловдив
Башар колко е напълнял...

А съдружничката май толкова и е писнало от полицая, че скоро ще мачка нечии чаршафи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 259
А той мъртвия брат  Денис, забравих му другото име, дали знае, ще Вики му е сестра?

# 260
Май не... малко странно, би трябвало да знае

# 261
Май утре ще разбере..

# 262
Егати мафиота 😃 ама интрига да става

# 263
  • София
Мда, малко вяло върви... още малко ще им дам шанс
От промото за следващия епизод  ми се стори, че Денис тепърва разбира, че Вики му е сестра! Останах с впечатление, че през годините, в които е бил "мъртъв" е следил какво се случва с родата... Дори баща му да е персона нон грата, то брат му се вижда със сестра си( то не бяха барбекюта, вечери, пари за море...) Едва ли не е проверил кое е това момиче!

# 264
  • sf
Здравейте, загледах сериала, но с пропуски и някои неща малко ми бягат. Може ли някой набързо да ми обясни? Значи Денис и Борис са братя? Кой и защо мисли, че Денис е мъртъв? Каква е драмата между тях въобще? Както и с Лора?

# 265
Драгомир и Борис са били криминални типове, но нещо са се издънили и Драгомир е попаднал в затвора, а Борис става ченге. За да се измъкне си е инсценирал смъртта. Дадоха някакви ретроспекции, но не стана много ясно какво и как се е случило. Драгомир официално е мъртъв и се подвизава с друга самоличност - Денис Тупал.

Борис и Лора тогава са били гаджета, като тя паралелно е била и с Драгомир, той е искал да се разкрият, но така и не стигат до там.

За мен е много нереално Денис да не знае коя е Виктория.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 06:53 от Вαнилия ♡

# 266
  • Велико Търново
Само една корекция - Драгомир.
В началото и аз го писах Добромир на два пъти. Relieved

И на мен ми е странно да не знае коя е Вики. При все, че толкова отблизо следи семейството си. Надявам се в утрешната серия да стане ясно.

А за това какво се е случило около мнимата му смърт - това ще се разкрива малко по малко в сериала, няма как да го дадат наведнъж.

# 267
  • sf
Много благодаря! А Вики как им е сестра? Полусестра? Дадоха техните родители да се карат, когато са били малки братята.
А синът ми каза: " За какво го гледаш, като нищо не си разбрала?!" 🤣

# 268
Много благодаря! А Вики как им е сестра? Полусестра? Дадоха техните родители да се карат, когато са били малки братята.
А синът ми каза: " За какво го гледаш, като нищо не си разбрала?!" 🤣
Полусестра, да, дъщеря от втория брак на баща им.

# 269
Малко в повече ми идва, всеки кадър е с тази Ива(така ли се казваше съдружничката) Направо е тя в главната роля, а не Лора! И каквато е нелицеприятна и ролята ѝ на  снобка....
...........

Много груба физиономия, защо я подчертава с тази прибрана косица...

Общи условия

Активация на акаунт