Всичко за всички марки гел лакове - 31

• 31 734
  • 770
  •   1
Отговори
# 75
https://www.facebook.com/367678853951223/posts/508644973187943/
Този продукт ще спести време ,но дали е наистина хубав ,а цената не е висока,някоя пробвала ли го е?
Аз го имам, не върши никаква работа! Все едно , си киснала 10 мин в лакочистител. Даже с лакочистител става по бързо и лесно! Но моя е на друга марка, но не мисля че има разлика!

# 76
  • на брега на морето

Като се чудя с какъв цвят да се лакирам- вадя пак зеленото, ето от днес.Blush Това е 1- ят ми гел лак. Реших да се лакирам с него докато още става. Nobile 026, на 3 слоя, тревисто зелено, прозира в края на ноктите и на 3 слоя. База- индиго 2 слоя, топ- веналиса без лепкав слой на 1 слой.
Ще правя и някакви декорации...може би, но още не зная какви, може би фолио. Иначе и така ми харесва.

# 77
Този продукт ще спести време ,но дали е наистина хубав ,а цената не е висока,някоя пробвала ли го е?

За този тип продукти преди време се говореше, че съдържали много вредни химикали. Не бих си сложила такова нещо на ноктите.

# 78
Алмира, с четка го правя, но с гъбичка става по -прилично (зависи от гъбичката)
Лолита, светлия е gd coco 810 , цикламата е Focallure 12

# 79
Аз го имам, не върши никаква работа! Все едно , си киснала 10 мин в лакочистител. Даже с лакочистител става по бързо и лесно! Но моя е на друга марка, но не мисля че има разлика!

Подкрепям Венислава, не върши работа! Писала съм и в предишни теми.

# 80
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Уф ... да помрънкам ... Поръчах лампа от Али. Чаках я с нетърпение. А те я изпратили от Китай САМО с катронената кутия. Познайте как пристигна? Сега писах съобщение на китаеца и му дадох три дни да ми върне парите, иначе отварям диспут. Може ли да не се замислят въобще и да изпратят нещо чупливо само в кутия? Намя да казвам каккво си мисля за тях!

Скрит текст:

# 81
Кой е продавачът, да не поръчваме от него.

# 82
Аз заради това поръчвам от Бг сайтове, пак не е много сигуно но все пак....
Не го изтърпях зеленото много ,и го смених

# 83
  • Варна
Почти безобидн@
Е такова чудо в тая тема не бяхме виждали . Моя мерцедес дойде дори без кутия,но беше опакован в бабъл ,с който мога да си увия половината кола Grinning. Всички други лампи са ми идвали в твърд кашон и вътре пак бабъл. Не му пиши въобще на олигофрена. Той няма как да ти върне парите защото още не ги е получил. Пускай диспут веднага и ще го спечелиш със сигурност.

# 84
Между другото сега, като прочетох поста за счупената лампа се замислих, че преди дни и моята пристигна само в кутия. Тогава не ми направи никакво впечатление, защото бях заета да ѝ се радвам, но сега като върна времето се сетих, че и моята не беше опакована никак добре.

# 85
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Кой е продавачът, да не поръчваме от него.

Това е продавача.
https://aliexpress.ru/item/4001296490538.html?spm=a2g0s.12269583 … .0.30844da4iIxIHk

# 86
Момичета, хубава лампа от алито колко пари излиза? Вярно, че в Бг ги продават с много голяма надценка, но гледам цените там и са шокиращи. До сега не съм се престрашила да поръчвам от али експрес, но май си заслужава, ако не си на зор.

# 87
Момичета, хубава лампа от алито колко пари излиза? Вярно, че в Бг ги продават с много голяма надценка, но гледам цените там и са шокиращи. До сега не съм се престрашила да поръчвам от али експрес, но май си заслужава, ако не си на зор.
Лично аз винаги гледам поръчките ми да не надвишават 30лв, от страх пратката да не отиде на Митница. Ако случайно попадне там платеното мито и разходите по освобождаването на пратката/включително и ядовете/, пратката почти се равнява на нищо поръчано от нашенските сайтове. Същото и отделеното време за изчакване е фактор при мен. Но за всичко под тази сума предпочитам да е от Алиекспрес.

# 88
Лично аз винаги гледам поръчките ми да не надвишават 30лв, от страх пратката да не отиде на Митница. Ако случайно попадне там платеното мито и разходите по освобождаването на пратката/включително и ядовете/, пратката почти се равнява на нищо поръчано от нашенските сайтове. Същото и отделеното време за изчакване е фактор при мен. Но за всичко под тази сума предпочитам да е от Алиекспрес.

Моята Sun 5  като я поръчах преди около година струваше 26-27лв, пристигна за около две седмици и добре опакована. За сега съм доволна.

# 89
  • Варна
Всичките ми лампи са от Али. Най скъпа е SUN3.Беше под 50лв. мисля.Ползвам си я и в момента. Не бих купила лампа от БГ посмъртно защото за мен е безсмислено. Същите са на тройна,че и повече цена.

Общи условия

Активация на акаунт