Всичко за всички марки гел лакове - 31

• 31 405
  • 770
  •   1
Отговори
# 585
  • Стара Загора
От къде купувате топ Gelish - бг сайт или чужд? Също така коя марка течноат използвате за сваляне на гел лак, ако не е белеща се базата?

# 586
  • Варна
От къде купувате топ Gelish - бг сайт или чужд?

Ebay

# 587
  • на брега на морето
И аз от ebay го купувам топ гелиш.

# 588
  • София
Има ли Гелиш бе лепкав слой? Може ли линк към продавач в ибей, който е Ок и тестван?

# 589
  • Paris, France
Има ли Гелиш бе лепкав слой? Може ли линк към продавач в ибей, който е Ок и тестван?

Засега не. Ако имаше, да бях взела буре 

Да им пишем дружно, че харесваме топа им, но купуваме други, защото техния има лепкав и дали имат намерение да пуснат топ без лепкав?

# 590
А какъв е проблемът с лепкавия слой? Нали се минава с разтвор за след лакиране за секунди и е ок?
Аз понеже също на Гелиш топа ползвам, имам го от сумати време и не купувам други, затова се чудя.

# 591
  • Down south
Също ползвам този топ, след него минавам със спирт.
Нещо, което правя от няколко седмици, е да не махам лепкавия слой на базата. Преди махах, от известно време не го правя и мисля, че при мен, се отразява на трайността. С положителен знак.

# 592
Много се дразня, когато стане въпрос за прословутия Гелиш, хей  Joy Толкова му бях мераклийка, и таман да го поръчам от еbay, доставчика прекрати продажби заради пандемията. Не съм проверявала сега дали доставят, но така или иначе вече няма кой да ми го донесе от UK, та си останах без Гелиш Confused
Изненадах се толкова много от вас да го притежават.

Аз съм с ужасно нацепен нокът по средата. Няма да мога да се лакирам поне 3 седмици докато израсте. Иначе ви следя и ви се възхищавам на красотите.

Стават ли тези камуфлажни бази на Индиго да се белят подобно на каучуковите?

# 593
Много често правя поръчки от Англия чрез Gabieli и нямам абсолютно никакъв проблем с доставките, за едно лакче най-вероятно доставката от Англия до БГ ще е левче. Поръчваш от Ибей до английския адрес на Габиели, а те ти го пращат до Спиди, Еконт или твой адрес в БГ.
Иначе и аз бих се радвала на линк на Гелиш.

# 594
Аз го имам от 2-3 години и сигурно още дълго ще си го ползвам. Simple Smile)))) Живея в Италия и съвсем лесно купувам от амазон.

# 595
  • Down south
Аз ползвам само него, като база и топ. Повечето ми лакове, също са на тази марка. Имах опит с друга, не останах впечатлена и се върнах към по-добре познатото.
Невена препоръча един продукт,  Pacific World Sensationail Gel Primer, за мен сътвори чудеса.

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 23:24 от Daylily

# 596
  • Paris, France
Дейлили, Гелиш имат същия - Гелиш Pro bond и също е хубав, с подобна четка и в голямо шише 15мл.  Не виждам разлика в трайността, но на Sensationail ми е по-удобен за пренасяне и съхранение, и и количеството стига за дълго.

А лепкавия със суха четка ли го махаше или със спирт? Не съм махала лепкав от Гелиш, но по едно време минавах със суха четка, но разлика не видях никаква.

При мене само ултрабонд помага да няма отлепване.

А какъв е проблемът с лепкавия слой? Нали се минава с разтвор за след лакиране за секунди и е ок?
Аз понеже също на Гелиш топа ползвам, имам го от сумати време и не купувам други, затова се чудя.

Аз направих алергия към него, не точно от него, но като тръгнех да махам лепкав почваше да ме сърби. Тогава в друг форум момиче писа, че слагала топ без лепкав и нямала реакция. Така купих първия топ без лепкав.

Вече отдавна нямам алергия и мога да го ползувам, но не ми е приятно да чакам, да мокря кухненска хартия, да ми вони на спирт, да търкам до несвяст и ща, не ща си отива по кожата. Пак минавам винаги със спирт, за всеки случай, но с едно малко парче хартия и малко спирт минавам бързо всички нокти, няма цвят по памука.

Със старата лампа няколко пъти махах лепкавия за да установя, че се е матирал и не е прозрачен, не е допечен. Хайде пак тънък слой, печи 6 минути, махай пак лепкав и накрая може пак да не се е опекло. Тогава се пили целия и се слага наново. С топ без лепкав не ми се е случвало.

Сега слагам Гелиш отвреме навреме, само ако искам 3 седмичен маникюр. Това, че Елит и Венализа се драскат и не седят лъскави не ме бърка като свалям след 7-10 дена.

# 597
Хм, ти ме уби! Аз махам със специален разтвор и обикновено памучено тампонче за секунди. Никога не съм търкала и не ми е падал. Не подозирах.
Бях го показвала скоро. Същото ползвам и за обезмаслител.
Mylee Nail Gel Prep & Polish Wipe

# 598
  • на брега на морето
Аз последно си поръчах гелиш топ от ибей преди около месец и още не е дошъл. Като дойде и го видя как е - ще дам линк. Преди време ( повече от година) имах някакъв китайски гелиш топ, много беше як и той, издържаше на всичко. Но съм го купувала доста отдавна.

# 599
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Аз пак да си се възхитя самолично на здравината на ноктите си Simple Smile Наистина не знам как се получава, но година и половина ползвах Алесандро уж да ми е по-добре и все повличах части, все бяха меки и хилави ... Вече 2 пъти ползвам Сикретли и са здрави и твърди след махането, а то е с киснене от 5-6 мин., но май играе роля и това, че цветните не са китайчета ... е, с изключение на два нокътя с Елит Simple Smile Последния път протокола ми беше: фрешър на Коди; база Сикретли (хибрид 2) - 90 сек.; цвят по 2 - 120 сек. (тъмен - Силкер Флекси 76; светъл - Елит 99 NU005); топ Сикретли - 120 сек., и сега приключих със супер бързо и лесно махане ... Не ми се искаше да се връщам за постоянно към кисненето, но явно за моите нокти ... това е по-добрият вариант ...

Общи условия

Активация на акаунт