Всичко за всички марки гел лакове - 31

• 31 413
  • 770
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Lucky@, как се води този цвят на Индиго?
Много ми хареса...
Like a Virgin се казва 😀

malechka__ , така знам, че е по здраво, така препоръчват. 🙂

# 571
  • Пловдив
Привет, момичета! Аз още не см си получила лампата, това отиване на митницата ми разказа играта...всичко друго "събрах" инъче Wink А, имам и един реинфорс,който от месец пише,че е пристигнал в бг,ама не го получавам, ама с пощата така е. Нищо, поръчах още един. А другите неща от Алито много бързо ми пристигаха, някои за по 2седмици.
Зарибих се сега от вас  за тази база Индиго. Видях обаче, че са доста видове. Ще ме посъветвате ли какво да взема? Въпросната протеинова?И понеже съм взела и белеща се на Борн прити мога ли да ги комбинирам за по-лесно сваляне?

# 572
  • София
Seengirl, за сега сме изпробвали само протеиновата база, за другите, мога да ти дам само характеристиките им.
Комбинация от белеща и обикновенна база, не съм правила и не мога да отговоря.

# 573
Здравейте, слагали ли сте стикери за цял нокът? Начинаеща съм и опитах веднъж, но се обели на 3тия ден заедно с топа отгоре... Има ли нещо специално, което не правя както трябва? Става на въпрос за водни стикери.

# 574
  • на брега на морето
Катерина, следващия път сложи база върху стикера, печеш и после топ. Така правя и с фолиото, щото иначе се бели, " изчезва". Ако се бели само по свободния край- само там слагаш база, топът ще изравни после и няма да изглежда неравно. Щото ако сложиш база по целия нокът- ще видиш зор със свалянето после.

# 575
Днешната ми занимавка:
Скрит текст:
Запечатах лентичките с база и топ, надявам се да издържат 3 седмици до следващата смяна.

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 21:45 от MPB314

# 576
Коя от двете бази е протеиновата?

# 577
  • Варна
Нито една. Протеиновата е трети вид. Днес си взех от Еконт минералната база цвят Натурал.

Протеиновата се държи супер до момента.

# 578
Нещо май съм изпуснала, от къде взимате продуктите на Индиго? И марката какво производство е?

# 579
Здравейте, момичета
Прекрасни сте всички....хиляди благодарности за безценните съвети.....значи базата на Индиго ще се взима - ясно е .....обаче дайте идея кой техен топ да взема Thinking
От моя опит:
С Коди база и топ 14 дни докарвам
FOX база и топ 7 дни и почва да се надига.....сега ползвам база и топ Secretly  пак по препоръка от тук 10 дни изкарва....обаче топа е много рядък....разлива се и моя основен проблем - става на балончета

# 580
Мелина, благодаря!

# 581
  • Варна
esmeralda23 полска е марката Индиго. https://indigo-sofia.bg/en/

Мелина от години пише за протеиновата им база. Тя е главния виновник да реша да ги тествам.

zlatinachka за топ не признавам друго освен Гелиш. Имам и Коди и Ника Земляника даже диамантения на Блускай взех заради една маникюристка е не-никой не е Гелиш. Блясък от-до.Цената му в ибей е доволно поносима и откарва години с моето лакиране. С китайски не съм експериментирала.

# 582
  • на брега на морето
Златиначка, с паста ли направи цветето? Много е красиво! Hug
Споделям мнението на Принцесата за топ гелиш. Той е най- издържливият. Иначе напоследък ползвам на Веналиса без лепкав, също не е лош, но гелиш е по-добър. Както и имам на елит без лепкав, при мен той е най- неиздържлив, но на други им държи.
На индиго топа нямам идея как е, дори приятелката ми не го ползва( ползва базата и някои цветове).

# 583
  • Paris, France
Още един глас за Гелиш top it off. Много топове съм пробвала, високи, средни, ниски марки. Попадала съм на супер лъскави в началото, супер гъсти, редички, но Гелиш е единствения, който седи лъскав докрая. На мене по едно време Гелиш ми се белеше, а Elite99 no wipe държеше, но не седеше лъскав докрая  Гелиш top it off е уникален. Единствения кусур, който му намирам е лепкавия слой.

В гореща вана топът на Гелиш се размеква, но когато отдолу има твърд гел или реинфорс и китайски лак седи ОК. Ако не се киснете с часове това няма значение  при мене отделянето се случваше точно след гореща вана и като миех скалпа усещах как гелът не е стабилен по свободния и ноктите ми се размекват. Откакто си мажа скалпа с оцет и отива и по нокти това не ми се случва.

Мелина, хубави са топовете на Индиго. Приятелка, за която те питах(тази с отлепването от кутикули) си взе техни. Издръжливи са, нормалният е лъскав, но....... Не е Гелиш 😎

# 584
  • БГ
Здравейте момичета, ползвам база на Нес -хард база, но вече  си правя 4ти маникюр и не мога да я изравня. Първите 2 пъти беше гъста но се разнасяше добре. Сега е сгъстена е и не се става гладка  основата, съответно и цвета върху нея. Моля препоръчайте ми друга. Преди 2 седмици си правих лак у дома и реших, че не съм се справила добре, но сега виждам, че е от базата.Принудих се да лакирам върху цвета със брокатен лак. Прявя се от скоро сама. Благодаря!
Преди лакиране постопли базата, като я поставиш в топла вода. Ако се лакираш с нея по-бавно,  можеш и по време на лакирането да постоплиш.
Не знам тази база на нес дали е каучукова, но можеш да махнеш лепкав и да пилиш, с цел правилна форма, ако нанасяш дебело. Аз редовно го правя на себе си, трудно ми е да докарам идеално изравняване. На дъщеря ми се получава супер форма, и рядко пиля. Разбира се, внимаваш да не махнеш цялата база, и да не отнесеш и нокътя😊
Благодаря,ще пробвам!

Общи условия

Активация на акаунт