Седмокласници 2020/2021 - Тема 2

• 35 651
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
  • На морето!
На мен пък точно този спам ми е много приятен и полезен.
За входните нива наборът изобщо не се е напрегнал, пита ме за НЕГ, АЕГ и Испанската кои предмети му трябват от дипломата, явно си прави планове по останалите да минава лежерно.
Тренировките също не е разредил още, широко му е около врата, само се моли да не минавали ДО, че било много яко в училище.

# 481
Темата избягвам, защото искам да ми е по-широко около врата Simple Smile
И аз, и аз! Smiley

Само да успокоя дамите, които "драпат" за пощата: Абе, при толкова курсове, помагала под път и над път, фейсбук групи, пробни изпити споделени, уча.се, неуча.се /също много известен сайт/  Sweat Smile за кво ви е тази поща?

И да кажа на тези, които "стискат" паролата: Ами дайте на хората паролата, бре. Sweat Smile

Фран, стискам си я...само аз ще си я гледам Simple Smile
Майтапа настрана...опитвам се да спазя правилата, без да се втелявам. Надявам се да няма обидени!

# 482
  • Пловдив
Нашата госпожа по математика му беше дала 5 теста за домашна. Trollface Беше толкова нещастен, че се налагало няколко дни да пише.
Но имаме голям проблем - грозно и нечетливо писане. Ама много. Нямам вече инструменти да влияя. Сега съм казала, че ако не полага усилия да пише четливо ще го накажа без PS. Писането му е като на пиян първокласник - всички букви слети, къде недописани, къде пропуснати ченгели. Направо ми се реве. Всяка госпожа му прави забележки, но резултат до сега не съм видяла. Cry

# 483
  • София
Добро утро Nature Sunny
На мен също ми е и полезно, и интересно всичко, което се споделя в темата ни - "виждам" различни гледни точки, сверявам си часовника образно казано.
При мен беше лудница - имаме си нова директорка, която дойде с гръм и трясък, с нови правила. Изискванията й касаят повече малките ми деца, но това се отразява и на брат им.
И аз искам да ми е широко около врата, но, момичета, идва зима - ще сложим шалче, пуловерче, абе няма много да се получи Joy
Наборът само мрънка колко е натоварен, но не може да се организира - ако съумее това да направи, ще ви черпя с бЕло, червено и т.н още преди НВО.
Програмата им я качват ден за ден на сайта на училището, към 18 часа, после към 20 има промени, много се изнервям.
Математичката в училище е тотал щета, още миналата година се оплакахме всички, но тя стоически се крепи на мястото си.
Исках да обърна малко повече внимание на баткото тази година, но директорката ми "изви" ръцете и ме принуди да отпиша малките от занималня  - един път в седмицата имат ангажимент и трябва да ги вземам в 16 часа - не можело, трябвало след 16.30...

# 484
Добро утро
Днес бил световния ден на худито (ако се чудите като мен каква е това-суитчър)
Днес момчета от класа им щели да дават на момичетата  блузата си и ако тя приеме , ще го носи цял ден Joy
Да ви кажа един трик за подобряване на краснописа( при нас помогна, но не очаквайте чудеса все пак)
Казах му повечето букви да ги пише печатно, нечетливото идва най-вече от връзките между тях
Особено буквите т,п,р,г задължително печатни
Пробвайте и споделете после има ли подобрение

# 485
The Invisible, чувала съм "худи", но ние не я изполваме тази дума. И мисля, че се употребява не за прост "суичър", а за огромен такъв Simple Smile)) Но може и да не съм права - просто такива са наблюденията ми Simple Smile
Но пък този ритуал в класа ви, много ми хареса - е не е съобразен с коронавирус ама...Simple Smile

beb4o_fb, а знаеш ли следващата година какво ще е с натоварването Simple Smile Особено ако са с нов език! В чудо се виждаме...Големия само мрънка, че брат му нищо не учи Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 08:32 от MollyBy

# 486
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
това с печатните го отрепетирахме още в четвърти клас. Wink до шести вече и печатните пишеше грозно. Simple Smile
 размяната на дрехи ме притеснява. Sad Sad да ме извиняват децата, но не мисля, че в тези условия е добра идея.

# 487
Бебчо, а не може ли малките да не посещават занималнята само в деня на ангажимента като се уговорите за това с учителката без да минава през директорката?

# 488
На фона на това, че цял ден са заедно и си дишат в лицата, размяната на дрехи ми е най-малкия проблем Kissing Face

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 12:23 от The Invisible

# 489
MollyBy, точно това означава "худи".
Моят син още от миналата година подноси на баща си суичърите с тази цел. Положителното в ситуацията е, че сега купувам един размер за двамата и в един момент мъжът ми ще се сдобие с много суичъри Simple Smile

# 490
Худито обикновено е леко яке без подплата, задължително с качулка. Аз пък под суичър разбирам какъв да е пуловер 🙂 като цяло - суичър с качулка, но И яке. В Н&М има винаги худита, за този сезон.

# 491
  • На морето!
Моят син е толкова гнуслив и ревностен пазител на личното си пространство, че е абсурд да облече носена чужда дреха, да даде своя не знам.
Той дори намери предимство в маските, така не усещал миризмата на някои съученици, които явно са в някакъв хормонален бум или с лоши хигиенни навици.

# 492
Не се хващайте за думата
Важното е да разберем кой кого харесва Laughing
Те и момичетата ако са толкова гнусливи като твоя син  Rapariga, само вълненията ще останат

# 493
  • София
У нас наборът стана на 13 вчера и вече официално е тийн...

Тръгна и на училище за 2 дни - каза, че мерки се спазват... (колкото-толкова)
Ще изпусне входното по математика поради отсъствия днес и утре, но при тях не е проблем и ще го направи другата седмица вероятно. По други предмети не знам правили ли са, честно казано.

ЗаСлон, благодаря!
Стискайте палци за утре Simple Smile

# 494
е, че пощата си е бг-мамски начин: нека си го използваме Simple Smile аз поща не искам, и фб група също, тази от мин.г. за този страшен седми клас е супер достатъчна, дидева я води.
за междучасие е много криво това, но предложиха ли ви поне да ви приемат в друга група на същия адрес, макар и не при тези преподаватели. при вс.полож. е криво, тъй като по други школи може вече и места да няма. просто може би да помислите какво щяхте да изберете, ако си знаехте, че тези преподаватели са на дондуков, и... да се примирите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт