На море в Гърция 2020 - VII

• 54 410
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Да, вече я преосмислят. Затягат мерките.
Изобщо не си въобразявам, че само защото предстоят септемврийските дълги уикенди в България ще отхлабят влизането в Гърция.

# 136
А и сериозният сезон за туризъм приключи, няма финансова или друга логика да разхлабват сега (освен че епидемиологичната е точно обратната).

# 137
Днес стигнахме до Каламици, където явно може да се печеш и по голи ( . )( . )
+1 завоюван остров Grinning

И Талата, май беше, от колелото.

# 138
  • София
А и сериозният сезон за туризъм приключи, няма финансова или друга логика да разхлабват сега (освен че епидемиологичната е точно обратната).

Само да не затворят границата.

# 139
  • София
Линкче към видео с кадри от почивката ни в Корфу и прилежащите й екскурзии. Надявам се да ви хареса! Поздрави!

# 140
здравейте
кога получавате QR кода  имам в предвид в колко часа

# 141
  • София
здравейте
кога получавате QR кода  имам в предвид в колко часа
в 0 часа и няколко минути в деня на пътуването

# 142
  • София
Освен ако нещо не се е променило.....
Пътувахме на 07.07. Кода сме получили на 05.07.2020 в 19:14ч.

# 143
здравейте
кога получавате QR кода  имам в предвид в колко часа
И на 1-ва стр. го пише Wink

Виви,
променено е от доста време, то и формата вече е само с регистрация с мейл.

# 144
  • София
Споделям малко информация от Неа Рода - тук сме от понеделник. Много е спокойно положението. Наистина не е пълно с туристи, но пък това ми харесва. Плажуващите са предимно гърци. Носят се маски по улиците и затворените помещения. Никой не седи с маска на плажа. Супер странно е като вървиш по улицата с маска, а на масата до теб хората си седят спокойно без маски Simple Smile
Плажовете са чисти и водата е прозрачна.

# 145
  • София
Имам въпрос,  свързан с Крит.
Някой бил ли е в Milia? Тук, примерно - https://www.lavienblog.com/en/greece/crete/village-crete-without … ecticity-english/ - са писали за това място.  Интересуват ме лични впечатления.
Ще минем наблизо на път за Елафониси и предвид съкратеното ни време (от 10 на 7 дни) се опитвам да оптимизирам програмата. Заслужава ли си да се отбием?
Предполатам, че истинското усещане може да се добие само от отседналите там, но пък ако кажете че и за транзитно преминаващите туристи е интересно - ще се отклоним.

# 146

Само да не затворят границата.

аха.
за разхлабване според мен и дума не може да става.

# 147
  • sofia
Привет! Simple Smile
Един малко по-различен въпрос за Гърция - каква е таксата за теглене на пари от банкомат и има ли значение вида банкомат?

# 148
Според тарифата на твоята банка.

# 149
  • София
Привет! Simple Smile
Един малко по-различен въпрос за Гърция - каква е таксата за теглене на пари от банкомат и има ли значение вида банкомат?

Зависи от условията на твоята банка.
Никога не съм теглила пари в чужбина. Почти навсякъде плащам с карта, което е значително по-удобно.

Общи условия

Активация на акаунт