Покажете си детските стаи - тема 27

• 52 594
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
2м е леглото поне дълго. Нарисували сте го късо според мен.
2м за легло +40/50 см скрин отсреща = 2.50м. Остава към 90см-1м пътека между тях.

На скицата е дадено повече ми се струва.
Реално няма да е толкова разстоянието там.

# 526
  • Варна
И аз до тоя извод стигнах... Така сложено леглото в средата на стаята само ще се чудите откъде да го прескочите/заобиколите и ще раздели и без това малкото празно място на две. На картинки хубаво изглежда, но реално ми се струва нефункционално. Стаята трябва наистина да е много голяма, за да се получи удобно.

# 527
Благодаря Ви за отговорите! Леглото в момента е така разположено, но в ъгъла/където съм писала ъглов гардероб/. И мен най-вече ме притеснява духалката от климатика. Обаче в интернет снимките с така разположени легла са толкова красиви....... че иди се разправяй.Simple Smile Ще опитам да оразмеря скицата, но според мен единственото пространство което ще остане е в средата на стаята.

Точно оразмерете малко скицата и ще видите кое как можете да завъртите и евентуално с какво можете да направите компромис. Ако детето много държи на ъглово бюро, можете да направите компромис с големината на гардероба евентуално. Или да търсите някое, което е хем ъглово, хем едната му част да не е прекалено дълго.

На скицата имаше един ъглов гардероб до леглото и още един гардероб от страната на модулите. Няма ли да стане много? Гардеробите никога не са излишни, но пък да не се препълни стаята.

# 528

60 см от леглото до вратата остават.

# 529
  • Бургас
И на мен така разположено леглото ми боде очите. Реално нямаме точни размери нито за бюро, нито за гардероб. Тя вчера се прибра и я изненадахме снощи да си направи проект за нова стая/стаята си е за ремонт/. Надявам се се до ден/два да ви покажа нова скица. Стискайте палци. Мненията ви са ми много полезни.
Благодаря!
p.s Аз дори преди да я попитам си мислех да оставя нейното бюро, защото е голямо 140/80 и си е като ново. Обаче цвета е ванилия с череша и няма да се "разбере" с новите мебели. Леглото и то в тези цветове беше поръчано/само матрака бих сменила/,пък и бюджета не е безкраен. Сега и тях ще се чудя къде да пласирам.

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 15:35 от margo**

# 530
Отзиви за мебели Мондо , Виденов и Чилек?
Виденов и Мондо са нисък клас, Чилек са доста качествени и съответно цената им е по висока. Когато са в промоция си заслужава покупката на мебели от тях. Имаме няколко познати семейство с техни мебели, много са доволни. Другият вариант е по поръчка в мебелна фирма.

# 531
  • София
mango, дори на ръка трябва да са пропорционални мебелите в схемата, т.е. в мащаб да са, иначе няма да добиете добра представа.
Може да се ползва листа с квадратчета като приемете едно за 50см.

# 532
Избра килима преди мебелите.

# 533
Чудесен е, много си отива цветово с цвета на стените и паркета, харесва ми !

# 534
Много хубав килим! Омекотява наситения цвят на стените и свързва с пода.

# 535
  • Русе
Малката лисичка, от къде купихте килима? Дъщеря ми се влюби в него като го видя и каза, че иска точно такъв.

# 536
Малката лисичка, от къде купихте килима? Дъщеря ми се влюби в него като го видя и каза, че иска точно такъв.
Взехме го от магазин Колектив-2004 в гр.Кърджали сме ние.
Предполагам,че ще го има и в интернет.
Тук има подобен :
https://domisima.com/interiorni/5276-kilim-za-detska-staya-140-k … -happy-stars.html

# 537
В Аико май имаше подобен.

# 538
Килима и на мен много ми харесва.

Ето тук го има също

https://moemax.bg/product-92216020086

# 539
Здравейте. Търся идеи за преходно детско легло за дете на 2.5 години. В момента спи на легло с решетка и се върти доста през нощта.
Гледах варианти с частична преграда отпред против падане, но ми се струват за по-големи деца, защото когато не спи без проблем може да прескочи преградата и да падне.
Гледах също и напоследък модерните легла тип къщичка с матрак почти на земята, но още не мога да преценя плюсове и минуси за тях.
Благодаря.

Последна редакция: сб, 17 юли 2021, 23:54 от edna0112

Общи условия

Активация на акаунт