Покажете си детските стаи - тема 27

• 52 588
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • Велико Търново
Здравейте! Какви двулицеви матраци купувате за тийнейджъри? С каква твърдост би трябвало да е за тази възраст? Ще се радвам някой с опит да сподели.

# 556
Здравейте! Какви двулицеви матраци купувате за тийнейджъри? С каква твърдост би трябвало да е за тази възраст? Ще се радвам някой с опит да сподели.
И аз се включвам към този въпрос,не знам какъв матрак да й взема,а мебелите пристигат днес.

# 557
  • Варна
S или М според предпочитанията. Най-добре идете и пробвайте. Матракът на старата ни спалня беше латексов на Екон, твърдост М. За малкия също взехме М на Екон - ами по-твърд е... Така че трябва да се пробва, ние уж го гледахме и пробвахме, мислех, че само ми се струва по-твърд, но не, действително е така. Той не се оплаква, но на мен ми се вижда малко по-неудобен от стария.

# 558
А с пружини или без?

# 559
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
без пружини е просто парче дунапрен

Аз лично предпочитам с пружини и за децата е полезно да е по- твърд

# 560
Благодаря.
Като успеем да сглобим всичко , ще ви покажа в завършен вид.
ПП - Дребната сама си избираше мебелите.

# 561
  • Варна
Аз предпочитам латекс, мемори пяна, нещо такова. Категорично не е просто парче дунапрен Simple Smile Също не съм съгласна, че е ок да е прекалено твърд. Твърдост М в сайта на Екон го дават за потребители с тегло до 90 кг. За дете спокойно може да е С, но май рядко се намират.

# 562
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ако искате да имат прави гърбове е добре да спят на по- твърдо

Не зависи само от това, но и от това

Мемори пяната е дунапрен с различна плътност и фенско име
За съжаление след две - три години, според мен започва да се разпрашава в някакъв вреден прах

За децата е добре да са кокосови матраци с пружина

# 563
  • Пловдив
В детската на дъщеря ми матраците на латексови на Еконт. Твърдостта е М - и ние с мъж ми понякога спим там - идеални са, както за децата, така и за нас.
Ползват се вече 4 години и да подложени на яка експлоатация (далеч не е само спането) - не са мръднали!
Перат се един път годишно с Рейнбоу, а 2-3 пъти в годината се изтупват.
Само като пример - матрака на спалнята ни беше за смяна след второто изпиране.
Сега обзавеждаме стаята на Дреб - матраците ще са същите - ще ги поръчаме след като приключи почивката ни.

# 564
  • Варна
Матраците от мемори пяна не са просто парчета дунапрен, това искам да кажа. Обикновеният дунапрен се сплесква и деформира, тези далеч не са толкова неустойчиви и са изключително удобни. Старият латексов го ползвахме 10 години, нито се деформира, нито нищо, все така удобен, както в първия ден. Този на малкия е 2-годишен, изглежда като току-що докаран от магазина. Имат 10-годишна гаранция, доколкото помня, така че едва ли след 2-3 години нещо особено им се случва.

# 565
  • SF
Аз имам един малко по-страничен въпрос и дано да не доведе до разводняване на темата. Как се пробва матрак? Simple Smile

# 566
Има и тема за матраците.
Принципно лягаш. Но не е достатъчно, защото аз на един ходих 10 пъти да лягам, но като го занесох вкъщи и спах, разбрах, че ми е твърд и го върнах.

# 567
  • Варна
Мда, общо взето пльосваш се отгоре му и преценяваш Simple Smile Факт, че както казва Тета понякога не е достатъчно, но все пак е нещо.

# 568
  • SF
Да, да... така си представям пробването - с лягане Simple Smile, но каква информация ще събера от това само да легна на обществен креват???

# 569
  • Велико Търново
В детската на дъщеря ми матраците на латексови на Еконт. Твърдостта е М - и ние с мъж ми понякога спим там - идеални са, както за децата, така и за нас.
Ползват се вече 4 години и да подложени на яка експлоатация (далеч не е само спането) - не са мръднали!
Перат се един път годишно с Рейнбоу, а 2-3 пъти в годината се изтупват.
Само като пример - матрака на спалнята ни беше за смяна след второто изпиране.
Сега обзавеждаме стаята на Дреб - матраците ще са същите - ще ги поръчаме след като приключи почивката ни.
sweet_maniche, ли ли споделила кой точно модел са?

Общи условия

Активация на акаунт