Покажете си детските стаи - тема 27

• 52 639
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Ами не съм гледала, то снощи получихме офертата за мебели и решихме да направим такъв рязък завой за детските стаи - така и така ще бъдат съсипани бързо и не си струва голяма инвестиция.

А на Меблик от край време ми харесват красивите картинки, признавам си. Ще разгледам и други варианти, гледах икейските, но нещо не можах да избера така да ме грабне. На меблик ми хареса и това, че мога да сменя само фронтовете ако сега избера някакви по-детски картинки. Влюбих се в едни с животни Simple Smile

Иначе мерси, на мен ми е много полезно да чета мнения. Идеята е да делят стаята примерно 4 години, докато каката стане на 9, а малкият на 5, и вече я разтресе пубертета, пък после ще ги разделим Simple Smile

# 406
Здравейте,записвам се при вас за идеи за читави мебели.
Започнахме ремонт на детската стая,общо взето нямам никаква идея в главата си.
Стаята е към 16 квадрата.

# 407
Меблик малко скъпи ми се виждат, лично на мен. Сега погледнах за какво става дума...
Изглеждат хубави леглата.

Даже виждам 120 легло с повдигащ механизъм-това по повод питането на другата дама, по-назад в темата.

# 408
Аз лично съм доволна от Меблик, от тях взехме гардеробите и ракла. Не знаех опцията за подмяна на фронтовете, ние заложихме на изчистени. Между другото те предлагат безплатен проект по ваши размери. Давате ги, казвате предпочитаната серия и ви пращат проекта по имейл.

# 409
Аз тази подмяна я разбирам в 2г гаранционен срок че се прави само, ако се повредят. Тогава се подменят.
Най-добре позвънете и питайте какви са условията за подмяна...да няма изненади после.

# 410
  • Варна
"Има възможност за промяна на фронтовете между втората и седмата година. " Това пише в сайта. Що точно между втората и седмата, а не на осмата не мога да разбера Laughing

# 411
Моя грешка. Не съм дочела.

# 412
BundleOfLove може да купиш нормални мебели. Съветвам те да ако може да намериш читава фирма и да си оползотвориш оптимално всеки сантиметър. Сложи детски шалтета, килим, пердета, стикери по стените, полилей и т.н. После тези неща лесно ще подмениш с тийнеджърски.

# 413
Ами там е работата, не мога да намеря нормална фирма, или дават някакви безумни срокове половин година, или са адски скъпи, или изобщо не се наемат. Не знам къде да търся

# 414
За кой град търсиш?

# 415
Не я претрупвай. Нека има въздух и простор.
За мен..не ти е нужно да е  по поръчка.
Леглата ги искате отделни...има навсякъде такива.
Избери гардероб/гардероби.
За бюра също има избор.

# 416
Здравейте,

Имам две малки момичета, които споделят стая от 20м2. Стаята мислено разделена на две е огледално еднаква. С по едно легло ,което може да се разтегне и да стане двойно, гардероб и бюро. Искаше ми се по-напред да разделя стаята им със стена и да станат две самостоятелни стаи, но едната ще е малко по-малка и ще има много малък прозорец ( другата ще е реално с една стъклена стена и малко по-голяма..
Мислите ли че си заслужава или да ги оставя заедно и за напред? Имат 3г разлика.

# 417
  • Бургас
Аз бих ги оставила заедно. Синовете ми са с 3 години и половина разлика и са в една стая. В новото жилище също ще продължат да съжителстват, тъй като спалните са 3 и няма как да ги разделим. Едната ще е за нас, другата за дъщеря ни и на тях оставихме най-голямата - почти 18 кв.м. Вашата дори е повече и всяко дете ще си има пространство. Ако я преградите ще се получат 2 кутийки. Ако бяха разнополови по би си струвало сякаш.

# 418
Ели, питай децата дали искат отделни стаи. Така и така ако пожелаят някога имаш план за действие и ще стане бързо.

# 419
  • SF
Ако едното е на 1 годинка, какво да го пита.

Общи условия

Активация на акаунт