Покажете си детските стаи - тема 27

• 52 640
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
  • над кукувичето гнездо
Бих сложила гардероба зад вратата към терасата, ако се събира на дължина и ширината не пречи да се минава през отворената врата. Понякога не е нужно вратата към терасата да се отваря на 90°, достатъчно е и на 65°, за да се мине, ако не се изнася нещо широко. А на мястото на гардероба може да се сложи малко диванче.
Или шкафът с тв, ако е без гръб, а само с кутийки, може да се завърти към краката на леглото и така тв ще се вижда от двете легла. Така ще може да се сложи и ъглово бюро с място за компютър и за писалище.
Ако пък двете легла могат да се съберат по дължина на едната страна, бих ли сложила вдясно, а насреща всичко останало.

# 391
  • София
Здравейте,
Някой може ли да ме насочи от къде да взема легло 120 см ширина с повдигащ механизъм? Изринах интернета но само големи намирам...

# 392
Виденов имат едни присти 120..с повсигащ, на само за еднолицев матрак.
https://videnov.bg/leglo-prista-rakla-matrak-leo
Това също
https://videnov.bg/leglo-ralica-s-mehanizm-za-matrak-120190-bez-vkl-matrak

Малм на икея имаха 120 легло, не знам налично ли е в момента, ще погледна.
Че напоследък не всичко е налично ..все липси..
https://www.ikea.bg/products/beds/beds-with-storage/single/malm- … ranenie/69068224/
Май е с кутии.

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 19:05 от teta75

# 393
  • София
Мерси teta75,
Гледах ги в Икеа, както казваш е. Виденов умишлено го избягвах, но какво пък, пдч като пдч Wink
Много благодаря!

# 394
На Виденов мисля идваха плитки за рамка с двулицев матрак. Нещо такова ми се върти.
Но ако е еднолицев матрака, си стават за такъв.

Качество..не знам как са. Но не са и скъпи, лесно ще може да се подмени, ако нещо не дайб боже се поразвали.

Икеята рови ли..има ли с повдитащ 120? Гледам 90см има с механизъм. Може да звъннеш на нац.им телефон да ги питаш.

Ирим също..провери ли и там?

Ето 120/190..без странична рамка.
Легло Сити

Нещо с линка не се получава, потърси в гугъл

http://www.irimbg.com/product/легла/легло-сити-2011/

Ирим имат и с ракла. И със стр.рамка. и без рамща от страни.

Има и скъпи
https://kupa.bg/product/3574/leglo-s-povdigasht-mehanizam-za-mat … 00-new-green.html

Напиши в гугъл легло 120/200 и излизат.

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 19:35 от teta75

# 395
Здравейте, момичета, предстои ми обзавеждане на ново жилище, имам дизайнерски проект за детската стая, обаче ми искат безбожни цени и май ще се спрем засега на нещо купешко.

Доволни ли сте от Меблик?

# 396
Колко ви искат за детска, ако не е тайна. И ние сме в момента на този етап и ми се иска да направя сравнение 🙄

# 397
  • SF
За колко малки деца е детската стая? Колко години ще остане обзавеждането с кошарки, легълца? Искате ли да се ползва до абитуриентския бал или ще сменяте, когато станат тийнейджъри?

# 398
Децата са на 1 и 5 в момента, засега ще са в една стая, после идеята е да се разделят в две отделни, мебелировката ще остане за каката, а леглото на малкия ще се премести в стаята, която засега ще е кабинет (искаме да поръчаме в двете стаи - сегашната детска и кабинета мебели в един стил, за може след преместването да са горе-долу еднакви).

Предвидени са две стандартни легла на Г с ракла помежду им, етажерка с бюро и голям гардероб. Надявам се да се ползват десетина години, може би после да се сменят само фронтовете, нали Меблик предлагат тази опция? Ако не са съсипани дотогава, де Grinning

# 399
Изобщо не би стоял пред мен такъв въпрос....
Да платя една чанта пари, за да ми кажат къде да си сложа леглото, и от къде да го купя. Как пък не....ще си купя което ми хареса и от където преценя, че ми е изгодно и по джоба, и ще си го сложа пак където искам, че мога и да си го местя...

И да подскажа  -  детска стая ..някъде 7-8 години, после се подменя, защото децата растат, тя остава бебешка и неподходяща....та и това прецени.

# 400
  • SF
Аз затова попитах. Важно е дали правиш детска стая за 9-годишни деца или за деца на 1 годинка.

Наскоро помагах на моя приятелка да направи стая за момиченце-бебе. До няколко години всички тези розови пухкави украси и перденца ще трябва да бъдат подменени. В детската й стая в момента няма място за бюро, но има място за играчки, кухня и къща за куклите.

# 401
Не, не, идеята е да направим нещо трайно, няма да има нищо бебешко, стандартни гардероб, бюро, етажерка, на които като им се подменят фронтовете ще са си нормални мебели за големи хора. Никакви бебешки финтифлюшки Simple Smile))

А иначе проектът е по размери, от мебелист ит.н, не че ме задължават да си купя нещо отнякъде, просто след направен дизайн сумата от мебелистите е прекалено висока и май се отказахме. Не мога да дам 5цифрена сума за 5 неща на кръст за деца. Та мисля да вземем от Меблик просто тия мебели.

# 402
  • Варна
Поискайте оферти и от други фирми. Ние ходихме на две места и офертата от първата фирма беше двойно по-скъпа, отколкото на втората, при това вторият вариант беше по-хубав Grinning Не че съм против готовите мебели, но в някои стаи размерите са такива, че нито едно готово обзавеждане не пасва идеално. За нашата миниатюрка мебели по поръчка бяха просто задължителни. Ако стаята е достатъчно голяма вече е много по-лесно да се напаснат готови неща.

# 403
16кв е, гледах, че ще паснат доста от нещата в Меблик. Та доволни сте от техните мебели, нали не са някакви боклуци?

Иначе искахме, но повечето отказват, защото сроковете им са над 3 месеца, голям глад за мебелисти има явно. Някой ако може да ми препоръча, ще се радвам Simple Smile

# 404
Така е по-добре..да ползвате само дизайна, без да се обвързвате с мебели, които те ви посочат и на цена, която тe ви посочат.

Всъщност само питате някой има ли мнение от Мебелик, нали така?

Аз нямам, за съжаление, но ако ви устройват като цена и вид...
Други магазини гледахте ли, то гардероби и легла има навсякъде принципно...казвам го с идеята да изберете това, което ви допада..сега поне има избор. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт