Покажете си детските стаи - тема 27

• 52 626
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Имам двама тинейджъри и искам да им подменим мебелите и съответно изгледа на стаята, но не знам как точно...Моля някой ако има направена стая за момчета около 14 г да ми изпрати снимки- стаята има правоъгълна форма , от двете къси страни са вратата , а срещу нея прозореца....
Ще съм благодарна и  на идеи - знам, че искам две легла, да има гардероб....

# 421

Едното бюро може да е и до гардероба.

# 422
  • SF
Двете бюра под прозореца, може и без никакво разстояние между тях, така че да се получи едно дълго. В двата края - етажерки, шкафчета. Леглото до стената, предполагам, че ще стигне почти до бюрото (нямаме размери на легла и стая) и отснеща гардероб, подобно на това, което е нарисувала teta75.

# 423
Може и така..да са отделени работните кътове.

Прозорецът аз поне обичам да е достъпен, за отваряне...

# 424
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
За тийнове дори нямаш нужда от бюра, а едни такива маси, които се подпъхват под леглата, за лаптоп или книга

Два разтегателни дивана, две такива малки подвижни работни маси, два гардероба и ти предлагам да разделиш стаята на зони, от едната страна да е пространството на единия, от другата на другия .... а не да са смесени и с легла, които се допират

Като канят гости или гаджета- сгъват набързо леглата на два дивана от двете страни и с готови

# 425
  • SF
Той сигурно не е толкова малък, двукрилен, а заема по-голяма част от стената. Не знаем колко е дълъг гардеробът. Първият ти вариант е по-подходящ заради светлината, а и самата подредба на стаята. Колкото и да е малка, си има място за спане и място за учене. Въпреки че децата учат къде ли не - в хола, в леглата. Бюрата са място, където си редят помагалата, лаптопите, телевизорите и някакви украшения. След време са масички за гримиране.

# 426
Умишлено не сложих легло с крака срещу вратата в дясно...по фън шуй не е ок.

Аз като че ли не виждам проблем леглата да са ъглови, но работните кътове бих отделила..струва ми се че децата ще искат да са отделни бюрата.

Гардеробът ако е 2м..пак има място за бюро до него. На една линия ще са...няма да разкъсва пространството. Тя поне 3.50 м има дългата стена си мисля.

# 427
Ели, питай децата дали искат отделни стаи. Така и така ако пожелаят някога имаш план за действие и ще стане бързо.

Да, винаги съм на време за един ремонт 😅.

Последният още му държи на мм. В чисто нов апартамент вече 2 пъти "съм местила" стени Simple Smile

Може би ще ги оставя да решат те като порастнат. Сега имат доста място за игра. Даже съм слагала палатка и сме правили пикник по време на локдауна 🥴

Благодаря ви за съветите.

# 428
Ето я и нашата детска стая, мисля обаче да вземем по-малък гардероб, а не толкова дълъг, малката кутийка вдясно от него е една етажерка с кутии от икеа, която също може би няма да е там. Ако някой има идеи за оптимизиране на пространството, са добре дошли

# 429
Ето я и нашата детска стая, мисля обаче да вземем по-малък гардероб, а не толкова дълъг, малката кутийка вдясно от него е една етажерка с кутии от икеа, която също може би няма да е там. Ако някой има идеи за оптимизиране на пространството, са добре дошли

Недей да махаш големия гардероб.
Аз бих махнала съвсем нещото което е 45×100см до гардероба. Просто ми се струват прекалено много мебели.
Там може да сложите закачалки, за да не стоят дрехите по столовете Simple Smile

# 430
Няма да го махам, може би ще го скъся малко и кошът с играчки ще го махна (нещото до гардероба)

# 431
Тета, прати си размерите на Меблик да ти изпратят проект, с нищо не те задължава 😃

# 432
  • София
За тийнове дори нямаш нужда от бюра, а едни такива маси, които се подпъхват под леглата, за лаптоп или книга

Два разтегателни дивана, две такива малки подвижни работни маси, два гардероба и ти предлагам да разделиш стаята на зони, от едната страна да е пространството на единия, от другата на другия .... а не да са смесени и с легла, които се допират

Като канят гости или гаджета- сгъват набързо леглата на два дивана от двете страни и с готови

Аз не съм съгласна с това - ако тийновете са геймъри, със сигурност прекарват много време на бюрото си и имат големи монитори, геймърски клавиатури, отделно лаптопа и моят син само мрънка за по-голямо бюро. С геймърския стол, на който понякога и подремва, мога да кажа, че това е също толкова използвано място, колкото и леглото.

За раздвижване сложихме и това на едната стена
https://www.decathlon.bg/lost-za-nabirane-900-id_8385106.html

# 433
Няма да го махам, може би ще го скъся малко и кошът с играчки ще го махна (нещото до гардероба)

Имах в предвид да не го скъсяваш. Просто голям гардероб си е прекрасно решение, особено, ако има място за такъв и имаш две деца и пазиш неща от едното за другото.

# 434
Тета, прати си размерите на Меблик да ти изпратят проект, с нищо не те задължава 😃

В смисъл?
Извинявай, не те познавам и не се сещам да сме си говорили. Не схванах нещо.

Общи условия

Активация на акаунт