Нормално ли е мъж да не иска твърде много секс?

• 18 082
  • 237
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Дали вниманието и жестовете от мъжа към жената са същото количество и качество? Не са... Повече са даже и по-качествени.

А, тук вече ме изгуби. Не ти вярвам. Лъжа – и то, от по-тлъстите.
Аз мъж, който – след 10+ години непрекъснат съвместен живот – да е също толкова страстен, романтичен, старателен и свалящ звезди, колкото е бил в началото на връзката, не съм срещала. Нито пък съм чувала за такъв.
Мисля, че бъркаш рутинните задължения и отговорности, които мъжът неминуемо трябва да поеме, ако иска да е във връзка, особено продължителна такава, с вниманието и жестовете, за които споменах по-напред. А двете категории нямат нищо общо по между си. И ако не го проумееш, още дълго време има да се чудиш 'що жена ти страда толкова често от мигрени. Peace

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 22:03 от Blаck Cat

# 151
За мен не е нормално, за друга жена би било чудесно.

# 152
  • СИ
Дали вниманието и жестовете от мъжа към жената са същото количество и качество? Не са... Повече са даже и по-качествени.

А, тук вече ме изгуби. Не ти вярвам. Лъжа – и то, от по-тлъстите.
Аз мъж, който – след 10+ години непрекъснат съвместен живот – да е също толкова страстен, романтичен, старателен и свалящ звезди, колкото е бил в началото на връзката, не съм срещала. Нито пък съм чувала за такъв.
Мисля, че бъркаш рутинните задължения и отговорности, които мъжът неминуемо трябва да поеме, ако иска да е във връзка, особено продължителна такава, с вниманието и жестовете, за които споменах по-напред. А двете категории нямат нищо общо по между си. И ако не го проумееш, още дълго време има да се чудиш 'що жена ти страда толкова често от мигрени. Peace

Естествено е да не вярваш и напълно разбирам защо се получава така...
Съвместното съжителство само по себе си е рутина и плод на компромиси, които трябва да правят и двете страни. И освен това пак не схващам, защо само наблягаш какво и как трябвало да поеме мъжът във връзката? Пак питам, от жената не се ли очаква нещо?
Давам следния пример: Винаги аз съм мислил, предлагал и осъществявал всякакви семейни разходки, почивки и пътувания. Преди две години предложих на жената, тя да вземе да измисли и да организира нещо, пък защо не и да го плати? И познай... Погледна ме така, все едно ме вижда за първи път и сигурно десетина минути осмисля, за какво точно и говоря.
И преди някой да си мисли, че се оплаквам или съм недоволен от живота и жена си - въобще не е така! Гледам да съм положително настроен и да приемам нещата, без да навлизам в много детайли. Защото като гледам някои мои приятели, какво чудо са жените им, на мене ми олеква направо...!    Yum

# 153
😂😂😂
И мъжът ми казва, че като гледа чуждите жени и си плюе в пазвата 😃

Друг да ми организира пътуванията - абсурд. Обаче мъж да гледа по същия начин както жена ти, когато му се спомене за чинии, чистене или простиране съм виждала: баща ми, цял живот, бей. Изкарвал бил парите. Ай мерси за такъв съпруг, не и в нашето вероизповедание. Романтика и страст аз при наште не съм видяла. Само шефство и слугинаж. Може да са се крили, знам ли ....дано 😀

# 154
  • София
Така се започва
Първо , спирате да правите секс
После спирате да се целувате
Спирате да си говорите мило
Спирате да си говорите често
Спите в отделни стаи
Не си говорите
Минали са 7-10 години в пълна монотонност и апатия
Осъзнавате , че сте пропилели младостта в името на “комфорта”

Все съм се чудела , абе как по дяволите тоя моя бивш не искаше секс бе ?
За какво се живее тоя живот
В края на деня , вечерта , това ли е ? Едно нищо, липса на каквато и да е нежност ?

И подкрепям , че всеки трябва да е приет такъв какъвто е , но любовта е една добра основа да се живее пълноценно , да Желаеш да направиш нещо за другия , и ако един секс ( и то в случая 5минутен ) е проблем , ми @&-!:!! му майката.

Като дори не съм някаква свръх сексуална.
Нито идеалист , че след 1800 години съвместно жителство ще има първоначалната тръпка и страст , но е нужно да се стараеш .
Всеки има нужда от ласка ( секс, целувка , прегръдка , красиви думи )

# 155
  • СИ
Така се започва
Първо , спирате да правите секс
После спирате да се целувате
Спирате да си говорите мило
Спирате да си говорите често
Спите в отделни стаи
Не си говорите
Минали са 7-10 години в пълна монотонност и апатия
Осъзнавате , че сте пропилели младостта в името на “комфорта”

Все съм се чудела , абе как по дяволите тоя моя бивш не искаше секс бе ?
За какво се живее тоя живот
В края на деня , вечерта , това ли е ? Едно нищо, липса на каквато и да е нежност ?

И подкрепям , че всеки трябва да е приет такъв какъвто е , но любовта е една добра основа да се живее пълноценно , да Желаеш да направиш нещо за другия , и ако един секс ( и то в случая 5минутен ) е проблем , ми @&-!:!! му майката.

Като дори не съм някаква свръх сексуална.
Нито идеалист , че след 1800 години съвместно жителство ще има първоначалната тръпка и страст , но е нужно да се стараеш .
Всеки има нужда от ласка ( секс, целувка , прегръдка , красиви думи )

Така е. Тъжно и трудно е да гледаш, как човекът на когото държиш бавно се променя. Как всичко изстива и започва да става безсмислено. Но явно това е нещо нормално и в общия случай неизбежно. И нищо не можеш да направиш. Просто се случва...

# 156
Seahorse,случва се ако двойката го позволи

# 157
  • СИ
Seahorse,случва се ако двойката го позволи

По-скоро е достатъчен и само единият...

# 158
Единият го прави, а другия позвлява да се случи. Пак са двамата съучастници.

# 159
Другият не е бездънна яма, да вади и дава, вади и дава, че да не позволял на първия да се променя.
Сега четох една дама как описва мъжа си - какъв бил, какъв станал. За 15 години.
За съжаление, очите на жените (повечето) гледат различно преди и след брака. Мечти и реалности. Тва е.

# 160
Единият го прави, а другия позвлява да се случи. Пак са двамата съучастници.

То не е от днес за утре.Обикновено е бавен процес в годините.
Пък как да накараш и изискваш ако на другия не му е до това.
Но при всички случаи се е случва с неглижирането на двамата..
Все нещо друго е важно и все си казваш и утре е ден..Пък после той минал и няма връщане.

# 161
  • София
Разочарованието идва , защото двамата партньора не общуват достатъчно и таят разни тъпотии , докато не се превърнат в комплекс, после в скандал и после в мълчание .
Промяната неизбежно идва , само където повечето не осъзнаваме , че трябва да работим за връзката , за общото благо . За себе си . Да сме щастливи.

Мен ако питате и след 14 години в предишната си връзка , можех да гледам с очарование , обожание и желание партньора .
Той от своя страна не можеше нищо да направи за мен .
Причината поради , която го напуснах беше , че ама всеки заслужава щастие в тоя живот. Щото е един .

# 162
А защо не го напусна по-рано? Защо чака 14 години?

# 163
Правиш го, когато си узряла и вече сама разбираш, че е " борба с вятърни мелници" .
Не съм Wind, но

# 164
  • Пловдив
Не те ли подхваща поне един-два пъти на ден на тази млада възраст, просто го отписвай. Едва ли ще стане по-добре след 10-15 години.

Общи условия

Активация на акаунт