Нормално ли е мъж да не иска твърде много секс?

• 18 120
  • 237
  •   1
Отговори
# 135
  • СИ
Е, баш. На мен точно не ми се занимава- цял ден работа, вечеря, после довършвам от работата някакви неща до към 22,30ч и псоле се къпя. В 23ч тепърва да почна да правя секс, после пак къпане, ами то станало утре. И ми е по-лесно да не се занимавам.
И ние не сме "стари" гаджета, от 6 години сме заедно с 1 дете, но ежедневието е убийствено и за съжаления влияе в огромна степен на либидото.

Така де...! Както се казва: Който иска - търси начини, който не иска - търси причини.

# 136
  • Пловдив
 А защо трябва мъжът да си го иска любенето? Ако жената е жена на място, сама ще го иска и ще си знае. Важи и за мъжа, разбира се. Ласките са най-голямата близост между двама обичащи се и държащи един на друг души.

# 137
  • София
Е айде дай подробности тогава де, така най-много любопитство да събудиш и да стане обратен ефект Joy

# 138
  • Пловдив
 Това е интересно. Повечето мъже обикновено нямат предпочитания за възрастта на жената, стига тя да е привлекателна и да изглежда младолика. Има жени, които на 40-50 години изглеждат покъртително по-добре от други на по 20-30.

# 139
  • СИ
А защо трябва мъжът да си го иска любенето? Ако жената е жена на място, сама ще го иска и ще си знае. Важи и за мъжа, разбира се. Ласките са най-голямата близост между двама обичащи се и държащи един на друг души.

Жена на място, тоест такава която сама си иска? Хм-м-м-м...! Чувал съм, че има такива. И по филми съм гледал, ама на живо не съм виждал...           Wink

# 140
  • Пловдив
Скрит текст:

Жена на място, тоест такава която сама си иска? Хм-м-м-м...! Чувал съм, че има такива. И по филми съм гледал, ама на живо не съм виждал...           Wink
Кой нормален мъж ще иска да е с жена, която се опъва, все си намира оправдания да не е до него или ще използва онова между краката си като разменна монета с цел постигане на нейни цели? Smiley

# 141
  • Sofia
Ми, то, мъж ти го зададе тоя въпрос, ако не се усети. Явно има различен опит от твоя, с твоите нимфоманки. Mr. Green

# 142
  • Пловдив
Ми, то, мъж ти го зададе тоя въпрос, ако не се усети. Явно има различен опит от твоя, с твоите нимфоманки. Mr. Green
Проблемът на нимфоманките е, че си втъпляват как могат да задържат един мъж (или да му влияят за вземане на решения) само с това, в което най-много ги бива. Така, от много уверени в "силата си", при някои мъже се чувстват крайно неспособни да я употребят за лични цели.

# 143
Кой нормален мъж не знае как да предразполага жената към секс? Без насилие и очаквания, че тя сама ще си иска секс винаги. Без той да се старае в живота е възможно да няма секс с жената.

# 144
  • СИ
Скрит текст:

Жена на място, тоест такава която сама си иска? Хм-м-м-м...! Чувал съм, че има такива. И по филми съм гледал, ама на живо не съм виждал...           Wink
Кой нормален мъж ще иска да е с жена, която се опъва, все си намира оправдания да не е до него или ще използва онова между краката си като разменна монета с цел постигане на нейни цели? Smiley

Е... Жената може и да не се опъва в началото и всичко да е наред. После започват оправданията и постановките като усещаш, че сексът май започва полекичка да става разменна монета. А пък те годините си минават... И в един момент ти писва да се правиш на маймуна и си казваш "Майната му"...! И пак може да си харесваш и да си искаш жената, но си наясно, че вече не е същото и чакаш децата да пораснат.

# 145
  • Sofia
Жената може и да не се опъва в началото и всичко да е наред. После започват оправданията и постановките като усещаш, че сексът май започва полекичка да става разменна монета.

Хм, а дали вниманието и жестовете, проявявани от мъжа към жената, са със същото количество и качество, както в началото на връзката?

# 146
Не мисля... В началото всичко е розово, след определено време това се разрежда до сиво Simple Smile Двете страни имат различни мотиви и убеждения, зависи вече кой с какво е готов да направи компромис.

# 147
  • Пловдив
Опънато положение: Това е, когато ти искаш да я опънеш, а тя ти се опъва...

# 148
  • СИ
Жената може и да не се опъва в началото и всичко да е наред. После започват оправданията и постановките като усещаш, че сексът май започва полекичка да става разменна монета.

Хм, а дали вниманието и жестовете, проявявани от мъжа към жената, са със същото количество и качество, както в началото на връзката?

Хм-м-м-м...! Дали вниманието и жестовете от мъжа към жената са същото количество и качество? Не са... Повече са даже и по-качествени. Но какво от това? Нищо...!
Освен всичко друго не ми е ясно, защо жените все питат за това и защо все те очакват? Ами на мъжа не му ли се полага нещо? Той не може ли да очаква? Всичко трябва да бъде еднопосочно, тоест в посока към жената, пък тя само да бърчи нос и да се чуди главата ли я боли или корема...?!

# 149

Хм-м-м-м...! Дали вниманието и жестовете от мъжа към жената са същото количество и качество? Не са... Повече са даже и по-качествени. Но какво от това? Нищо...!
Освен всичко друго не ми е ясно, защо жените все питат за това и защо все те очакват? Ами на мъжа не му ли се полага нещо? Той не може ли да очаква? Всичко трябва да бъде еднопосочно, тоест в посока към жената, пък тя само да бърчи нос и да се чуди главата ли я боли или корема...?!
Тук темата е за жените, които проявяват внимание към мъжете, а именно мъжете са тези, които ги боли главата и корема, или пък са много изморени, или пък нещо друго.  Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт