Нормално ли е мъж да не иска твърде много секс?

• 18 139
  • 237
  •   1
Отговори
# 120
Ще се изненадаш да разбереш колко много бащи са склонни да поставят новата жена в живота си преди своето дете и преди собствените си интереси дори. Само заради достигането до най-първичния си интерес, който се сещаш кой е. А при майките с дете от друг мъж много рядко се случва да поставят новия мъж в живота си на преден план по важност.

Скрит текст:
Сякаш няма проблем да сте просто приятели "и още нещо", без непременно да сте официлно живееща заедно двойка и семейство всички накуп под общ покрив.
Точно това имам предвид.

# 121
  • Пловдив
В такъв случай много мъже с удоволствие ще ги устройва да си уреждате срещи и без излишно задълбочаване в чувствата и поемане на отговорности, щом си отворена към такъв тип отношения. Все едно да кажеш на едно куче: "Ето ти пържола, но обещай в замяна на това да изядеш и кокала!". Естествено, че ще иска.

# 122
Да де, ти хубаво търсиш, ама такова търсене ми прилича на прицелване във всеки “иначе свестен” и по някакви критерии “подходящ”, и видиш ли ти - заслужава си оплюването, щото изведнъж се оказва пък импотентен, без доказателства Simple Smile

# 123
Има доказателство чрез дедукция Simple Smile

# 124
Ако мъжът, с когото аз излизах не го устройва това, защо въобще беше този зор да му дам телефона си, да ме кани на срещи и т.н. Както вече писах явно е смотан, но на мен такива хора, колкото и да са добри и свестни, не ми допадат, просто все едно, че сме от различни планети. Аз самата съм с много "щура" и прекалено мудни и несигурни хора /особено мъже/, не мога да търпя. Иначе, само да ти кажа, че една жена дори и с дете, ако вижда, че има смисъл да е с определен мъж, винаги ще намери време за него. Както и аз писах, в началото се срещахме по няколко пъти в седмицата /очевидно мога да намеря време/, но просто разговори мен не ме устройват като вариант на отношенията ми с даден мъж. Ако нямаме общи моменти, в смисъл да отидем на кино, да се разходим до някъде - планина, друг град, да има интимност, може и само по телефона да си говорим, защо е нужно да си губим времето в общи приказки /накрая точно това стана, защото вече за себе си никой нямаше какво повече да каже/.
Гледай сега. Няма как да съм в обувките на мъжа конкретен, и да знам точно неговото "защо", но ще ти кажа мои предположения, и мой опит през годините, както и сегашното ми мислене и поведение.

И аз съм срещал, заговарял и в последствие разбирал, виждал се, с мен са се запознавали, къде нарочно, къде случайно жени с дете/деца. Намирали сме общи теми, интереси, и затова сме се заговаряли, и виждали. С някои съм поддържал отношения по-дълго, с други запазил и досега контакт, с 3-ти 1 бърза среща и кой откъде е, и то не че някой "не е ставал", и аз съм екстра, и тя е екстра, просто различен ритъм на живот, обстоятелства, и нещата от само себе си стихват. С някои имаш тръпка, с други - не. Един ти ще харесаш, ама теб няма да те хареса, и обратно. Това е животът.

Другото, което ти казах, може да е искал да разнообрази, да излезе с теб, в което не виждам нищо лошо.
И отново, това не е гаранция за непременно физическо привличане и потенциален секс, или връзка някаква.

Как очакваш без разговори да има общуване? В какъв смисъл не те устройват?

Да, разбирам те напълно, и аз съм по същия начин - дейно и към срещички, излизане, кина, воаяжи, хапвания, и т.н.
Несигурни, мудни и колебливи жени с комплекси, намусени, репчещи се и т.н. не ме привличат.

Колкото и да те разбирам, и напълно да съм съгласен, че на 20-25 е едно, но вече след 35, парцалки и играчки няма, какво остава около и след 40, разбери, че хората са различни - темпераменти, навици, приоритети. И всичките разминавания са затова. И много други причини и възможности, няма как с един пост да се обобщи всичко. Simple Smile

За 5-те срещи също съм съгласен, повече от достатъчни са да помислите за "следващата стъпка". Wink
Естествено, че опитът и годините, си казват думата. Развил си усет, интуиция, сетивата са ти макс отворени и развити, знаеш какво искаш.
Затова казвам 33-40 са перфектните години за всеки човек, баш в разцвета си.

JoySmile

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 22:46 от FragranceFanatic

# 125
Ако мъжът, с когото аз излизах не го устройва това, защо въобще беше този зор да му дам телефона си, да ме кани на срещи и т.н. Както вече писах явно е смотан, но на мен такива хора, колкото и да са добри и свестни, не ми допадат, просто все едно, че сме от различни планети. Аз самата съм с много "щура" и прекалено мудни и несигурни хора /особено мъже/, не мога да търпя. Иначе, само да ти кажа, че една жена дори и с дете, ако вижда, че има смисъл да е с определен мъж, винаги ще намери време за него. Както и аз писах, в началото се срещахме по няколко пъти в седмицата /очевидно мога да намеря време/, но просто разговори мен не ме устройват като вариант на отношенията ми с даден мъж. Ако нямаме общи моменти, в смисъл да отидем на кино, да се разходим до някъде - планина, друг град, да има интимност, може и само по телефона да си говорим, защо е нужно да си губим времето в общи приказки /накрая точно това стана, защото вече за себе си никой нямаше какво повече да каже/.
Гледай сега. Няма как да съм в обувките на мъжа конкретен, и да знам точно неговото "защо", но ще ти кажа мои предположения, и мой опит през годините, както и сегашното ми мислене и поведение.

И аз съм срещал, заговарял и в последствие разбирал, виждал се, с мен са се запознавали, къде нарочно, къде случайно жени с дете/деца. Намирали сме общи теми, интереси, и затова сме се заговаряли, и виждали. С някои съм поддържал отношения по-дълго, с други запазил и досега контакт, с 3-ти 1 бърза среща и кой откъде е, и то не че някой "не е ставал", и аз съм екстра, и тя е екстра, просто различен ритъм на живот, обстоятелства, и нещата от само себе си стихват. С някои имаш тръпка, с други - не. Един ти ще харесаш, ама теб няма да те хареса, и обратно. Това е животът.

Другото, което ти казах, може да е искал да разнообрази, да излезе с теб, в което не виждам нищо лошо.
И отново, това не е гаранция за непременно физическо привличане и потенциален секс, или връзка някаква.

Как очакваш без разговори да има общуване? В какъв смисъл не те устройват?

Да, разбирам те напълно, и аз съм по същия начин - дейно и към срещички, излизане, кина, воаяжи, хапвания, и т.н.
Несигурни, мудни и колебливи жени с комплекси, намусени, репчещи се и т.н. не ме привличат.

Колкото и да те разбирам, и напълно да съм съгласен, че на 20-25 е едно, но вече след 35, парцалки и играчки няма, какво остава около и след 40, разбери, че хората са различни - темпераменти, навици, приоритети. И всичките разминавания са затова. И много други причини и възможности, няма как с един пост да се обобщи всичко. Simple Smile

За 5-те срещи също съм съгласен, повече от достатъчни са да помислите за "следващата стъпка". Wink
Естествено, че опитът и годините, си казват думата. Развил си усет, интуиция, сетивата са ти макс отворени и развити, знаеш какво искаш.
Затова казвам 33-40 са перфектните години за всеки човек, баш в разцвета си.

JoySmile
По принцип си прав. Аз също съм на мнение, че не може да се очаква, че след една или повече срещи отношенията трябва непременно да прерастнат във връзка. Не може и колкото и една жена да е умна и красива /като мен 🤣🤣🤣/, да я харесват всички мъже.
Тук обаче говорихме за друго, което заради разводняването на темата, остана на заден план, а именно за либидото на мъжете. Не случайно дадох пример с въпросния мъж. Имала съм естествено и други познанства с мъже, с които не се е стигало до връзка и секс, защото не сме си допадали. Тогава вариантите са 2 - или късаш окончателно или си оставате приятели. Аз имам опит и в двете хипотези. За мъжа, за който разказах, както  е писал/а Вяско, до дедуктивен път направих извод, че не може да вдигне самолета. Все пак не е нормално да търсиш една жена всеки ден, да я каниш на срещи /определено не чисто приятелски/, да правиш фасони като излиза някъде с приятели, да имаш особено отношение към нея /погледи, обръщения и др./, ако не ти харесва и не искаш нещо повече от чисто приятелство. Поне аз така мисля, съдейки от отношението си към мъжете, с които сме само приятели. Нито им държа сметка къде ходят, ако евентуално ми кажат, че имат ангажимент и нямат време да се видим или да се чуем, нито очаквам от тях да ми звънят всеки ден, съответно и аз не го правя и т.н.
Е, тогава възниква въпросът, защо даден мъж, надхвърлил 40 г., ще чака 2 м., а може би и повече ако бях продължила да се занимавам с него, за да прави секс с една жена, на която явно  показва, че харесва. За мен лично отговорът е един единствен, съответстващ на контекста на темата.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 23:47 от kuku_i_pipi

# 126
За секс ли ти се говори? Разбираемо, наближава полунощ.
Ако почна/почнем да говорим, ще ни изгонят. Mr. Green

Е колко прекрасна да си? Можеш да ми покажеш, ако толкова държиш.
Конфиденциалността е гарантирана.

Това с оставате си приятели, ако е имало нещо "по-така", не работи.
Ако сте били на ръба, имате някакви делови отношения, или обвързаности, само те биха ви държали познанството, и по-добре да не се е стигало до секс и емоции.

Не е задължително да е искал да прави секс с теб, дори и да му става самолетът, както предполагам.
Това не пречи пак да иска да се виждате от време на време. Simple Smile

Фасони може да има само, ако ти отложи уговорен ангажимент, или те пренебрегва тенденциозно. Тогава не бих си мълчал и аз.
За всичко друго, всеки е свободен, не може да сме скачени съдове.
Въпреки че си има ревнивковци, ходят и до тоалетната едва ли не заедно.
Ревността идва, когато единият не знае как да се държи, няма правилна вербализация, диалог, при поява на несигурност у единия, била физическа, или някаква психическа.
Зрели индивиди не се ревнуват, или поне не пагубно.
Самодостатъчи са си вътре във връзката, и ако реагират, то не е защото партньорът им нещо прави, а за да защитят къщичката си. Simple Smile

Либидото на всички е различно. Твоето и моето може да са много високи, неговото достатъчно за 1 път на 3 м.
Не те знам на колко си години, ама май си го отворила и развила на 100%. Wink
Или да не е толкова сексуален, бе всякакви има, колкото и да ти е странно.
Аз съм за всеки ден, every fuckin' day. Sweat SmileYum

Не си задавай повече въпроси, забравяй го, може би малко наранено его имаш, но чак пък толкова. Wink

# 127
Като сте толкова сексуални всички тук, къде го намирате това време за чести и дълги постове, не ви знам. 😄

# 128
Като сте толкова сексуални всички тук, къде го намирате това време за чести и дълги постове, не ви знам. 😄
Тези с децата работим през нощта home office, за да ни остава време през деня, докато чадото е на училище, да правим секс. Децата обръщат не само приоритетите, но и времето на родителите си.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 129
FragranceFanatic, може и аз да съм сбъркана, но осъзнавам, че истински обичам мъжете в живота ми, с които не съм имала интимни отношения. Мога да кажа, че имам доста такива приятели мъже, от които сигурно на 4-5 знам, че мога винаги да разчитам. С тях съм споделяла неща, които и на майка ми не съм казвала, търсила съм съвети от тях и знам, че винаги са насреща. Веднъж обаче сложа ли един мъж в графата “става за секс”, спукана е работата. Това значи, че за нищо друго не става. Ако пък и секс не прави, тогава за какво ми е.

# 130
  • Пловдив
Гледам, че са се розгорили страстите, има желание и от двете страни и прехвърчат разни искрички горе. Остава само да се премине към ЛС с размяна на снимки и телефонни номера. Smiley

# 131
Ще разберем ако почнат да пишат кратко и нарядко.

# 132
Колко чести, и дълги да са?
А и едното не пречи на другото. SunglassesStuck Out Tongue Winking Eye
Не пиша от телефон, а с клавиатура.
Пиша бързо, и един пост ми отнема 2-3 мин. с редакцията. Wink
Всеки влиза и списва според времето и ангажиментите си. Simple Smile
Повече от 2-4 поста за 24 ч. нямам. С малки изключения според зависи.

Тези с децата работим през нощта home office, за да ни остава време през деня, докато чадото е на училище, да правим секс. Децата обръщат не само приоритетите, но и времето на родителите си.
Хаха, работи ти "схамаджийската" главица. Grinning
Бе, то си е казано - който иска и търси нещо, прави така, че да си го намери и получи, не чака и не седи да падне от небесата.

Гледам, че са се розгорили страстите, има желание и от двете страни и прехвърчат разни искрички горе. Остава само да се премине към ЛС с размяна на снимки и телефонни номера. Smiley
Постоянно в ежедневието има такива моменти, но това нищо не значи. Wink

Ще разберем ако почнат да пишат кратко и нарядко.
Не е задължително. Всеки има различно ежедневие, режим, рутина и ангажименти.
Не прави никакви изводи, гаранции няма за нищо. Simple Smile
Ето, аз сега допивам кафето и изчезвам. Coffee

А с kuku, ще продължим, когато има за какво, но не е сигурно и задължително, като естествено, последното нещо, което ще се случи, е да става форумно достояние, което реално е забранено и води до перманентен бан.

И не само, аз в момента може да имам и 5, и 10 жени около себе си, да не мислиш, че ще седна да се обяснявам.
Сингъл може да общува и с 100 постоянно, ако иска, повече от нормално.
То е ясно, че не с всяка ще има "мачване", настроение, или "нещо по-така".

kuku, не знам, объркани са ти представите.
Познатият е познат, приятелят, приятел, човекът до теб, човек до теб и за всичко друго - секс, споделяне и т.н.
Ако имам сексуални мераци към жена, гледам на нея потенциално като на партньорка и се концентрирам върху отношенията с нея. Не се разпилявам в паралелни отношения. Тогава, когато нищо не се получи, или се разминем, се насочвам към друга.
Сексуални мераци към познати просто жени нямам. Затова са "просто познати".

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 10:10 от FragranceFanatic

# 133
сичкуту хубаво, ама за чий хикс отговаряш сериозно на вятърничеви коментари? Simple Smile

# 134
Вяско, не вниквам кой знае колко.
Няма как да знаеш кое, какво е.
Не съм ви в обувките.
Списваме 3-ма, 4-ма човека тук.
Влизам, гледам кой, какво е списвал, адресирал, и отговарям.
Приятен ден засега на всички симпатяги в темата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт