Всички сме заети, и всички имаме ангажименти, не си ексклузивна в този аспект.

Това за заетостта го написах, защото наистина половината ми време отива за детето, другата за работата и за мен лично. С въпросния мъж се запознах случайно, с него нямаме общо работни или други ангажименти и ако искам да го видя трябва да му отделя специално време, още повече, че той неше свободен в части от деня, които на мен пък не са ми особено удобни. Затова само приятелство с него би ме устройвало ако е разговор по телефона, срещи по 1 път месечно и т.н. Него обаче това не го устройваше. В началото се виждахме по няколко пъти седмично, след това на мен ми писна, то вече няма какво да си говорим, разказахме всеки за себе си каквото прецени за нужно и това е. Канила съм го ако ходя някъде уикендите, са дойде с мен, но той е отказвал. В същото време не му ставаше приятно, че аз излизам с приятели. Звънеше по няколко пъти да пита как съм и т.н. Според мен беше малко смотан, което не значи лош човек, точно обратното. Не мога са съм сигурна, но явно човека не го биваше в леглото /за да не предприема нищо в тази насока/ и го беше страх да не се изложи, но пък и с поведение - хем не яде кокала, хем не го дава и на друг, трудно може да привлече някоя жена.
Така поне аз виждам нещата и сега като се замисля, не знам защо въобще му отделих толкова време.