Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Хванах я с друг и си тръгнах

 • 9 698
 • 149
 •   1
Отговори
 • Мнения: 7
Здравейте,

Младо мъж съм нямам още 30, разбрах за авантюрата на годеницата ми, събрах си нещата от нейното жилище и си тръгнах.

Имаме прекрасна дъщеря на 4 години, казал съм и че ще поема всички разходи за детето, няма да го оставя, на градина ще я водя и след това искам да го виждам, съботи недели при мен и т.н. Тя не може да се само издържа, заплатата и е много малка, зеаеми, сметки.. Няма да може да се справи,казах че и там ще помагам все пак не искам малката да страда допълнително от такова естество..

Моля за съвет, как се преживява такова нещо? Вярвал съм и 8 години, а тя ми го заби в гърба, докато аз гледах малката, тя писнало и от семейния живот, решила да си търси щастието другаде.. Да го търси, няма проблем.. Много съм привързан към детето и то към мен, постоянно ме търси.. Ще страда много ако ме няма наоколо, за вечеря.

Дайте съвет какво да правя, вие как сте се справили и как сте изиграли ситуацията..

# 1
 • Мнения: 12 496
Може би са ви се разминали някъде очакванията за семеен живот, очевидно  и пътищата. Често след изневяра или друг вид разочарование хората страдат не за човека, а за някакви пропуснати възможности  или непожънати успехи от “вложения”. Кой знае как би било, а и какво значение има. Не е тя, явно.
Имаш си детето и времето с него.

# 2
 • bulgaria
 • Мнения: 179
А, тя какво казва. Съжалява ли? Много зависи дали е било еднократна авантюра или връзка. Като цяло е много неприятна таква ситуация, но не зле да поговорите. Има грешка, има и прошка.

# 3
 • Мнения: 3 792
Той не иска да прощава, а иска да си вижда детето. Авторе, вие не сте женени, разберете се помежду си как ще се редувате да гледате детето. Тя няма интерес да те изключва от живота му, след като и парите й не стигат за нищо.
Ако ти създава проблеми с вижданията ще заведеш дело за родителски права. Така, както описваш ситуацията, няма как да те оставят без права.

# 4
 • Мнения: 9 334
Как се преодолява ли?
Първо - дай си малко време.
Второ - опитай се да елиминираш гнева, обидата и разочарованието. Приеми ги, изживей ги, но и осъзнай, че те замъгляват сърцето и видят само до грешни решения. Егото ти ще иска “отмъщение”, а душата ти ще знае, че болката е израстване и ще бъде благодарна, че е приключила по-навреме с урока.
Трето - послушай Уейв.

# 5
 • Мнения: 1 042
Уредете си законно/чрез решение на съда/родителските права и режима на свиждане.Първоначално майката може да ви дава детето,още повече ако е зависима материално,но като си намери друг приятел ,ще имате големи неприятности.
Относно обидата и разочарованието,дайте си време да ги преодалеете.

# 6
 • Мнения: 96
А, тя какво казва. Съжалява ли? Много зависи дали е било еднократна авантюра или връзка. Като цяло е много неприятна таква ситуация, но не зле да поговорите. Има грешка, има и прошка.

Щом търси едн пут " чесало " дръгаде - така ще бъде и напред - оставяй я -то животът ще покаже а детето подържай връзка с него майката ?? друг да я гледа

# 7
 • София
 • Мнения: 5 770
Преживява се, но иска време... И най-вече да намериш сили в себе си да преглътнеш обидата и да продължиш напред без излишно самосъжаления и обвиненя. Още повече, щом на нея й е омръзнал семейния живот.
Обмислете вариант детето да се гледа споделено - седмица при нея, седмица при теб.
При всички положения няма идеален вариант, всеки си има плюсове и минуси. Търсете баланс.
Най-добре е да минете през съда със споразумение между вас двамата относно издръжка и режим на свиждане, защото с времето хората си променят нагласата, а една хартийка дава поне излюзия за сигурност.
Дай си време и не се опитвай да си подрежиш живота за една нощ. Всяко нещо с времето си, подреди си приоритите и другото ще се нареди самО.

# 8
 • Мнения: 19 318
Как така и е  писнало от семейния живот?
Ми детето да остане при теб тогава.
Ако пък тя не иска, поемаш половината от разходите за детето.
И тя е родител, длъжна е да поеме след като и е писнало от семейния живот.
А от детето писнало ли и е? Grinning
Сметките не си длъжен да и плащаш.
Пък да ходи да се чеше където и с който си иска. Ама сама да се оправя със сметките.

# 9
 • Мнения: 2 770
А тя склонна ли е детето да си го гледаш ти? Ти можеш ли да се справиш с отглеждането на едно дете?

Не бъди толкова готов да я издържаш, защото като се освестиш, че не си за изхвърляне и  си намериш нова приятелка на вас няма да ви стигат
 парите.

Иска да е свободна, ми пусни я да си е свободна. Обаче си вземи адвокат и си уреди свижданията законово, че може и повече от свиждания през уикенд да получиш след като на нея й е писнало..

# 10
 • Мнения: 2 730
Тя, ако търси и намери щастието другаде, детето ще живее с друг "татко". Това ок ли ти е? Не искаш ли ти да вземеш детето, а тя да го взима понякога?

# 11
 • Мнения: 2 416
Много неприятно, kostovv.
Като мъж не знам какво да ти кажа. В подобна ситуация не съм бил, дано и никога да не бъда. Гаранции няма за нищо за съжаление.
Всеки случай не мъсти, в смисъл, ако тя освен "онождането" с друг, не ти причинява вреди, гледай да се разберете нормално, единствено за детето.
Прецени си кое ти е приоритет - детето, или да имаш постоянно жена до себе си, поради причини, които ти си знаеш.
Съдът по принцип постановява детето на майката, ако нямаш връзки, не докажеш, че е луда, невъзможно да гледа дете в нормални условия. Въобще тръгнеш ли по пътя на дело, мъка е. Опитайте извънсъдебно.

Подкрепям превъзпитаващото мнение на Елора. С нищо не си й длъжен. Реално тя е "скъсала" вече доверието, не сте двойка, никаква не ти е, просто майка на детето ти. Никакви сметки не си длъжен да й покриваш.

# 12
 • София
 • Мнения: 5 770
Ако я хване в подходящ момент "не ми се играе на семейство повече", може и доброволно да му присъди род. права.

# 13
 • Мнения: 14 919
Каквото било, било.
Прави най-доброто, на което си способен, за детето си.
Жена ти като иска свобода, би трябвало да знае, че тя носи и повече отговорности, не споделени. Мисли. Да не се окаже с дете и зависима от някой друг...

# 14
 • Мнения: 7
Благодаря За съветите

Все още не знам къде се намирам. Както казахте ще си дам време да се съвзема. Просто се чувствам предаден...

Относно детето, мисля че ще се разберем. Искам да и плащам сметките защото детето ще живее там все пак, искам да знам че хладилника е пълен и си има всичко необходимо.
Н

Общи условия

Активация на акаунт