Хванах я с друг и си тръгнах

• 12 496
  • 149
  •   1
Отговори
# 30
Точно в какъв смисъл си я хванал?
Видял я на  кафе с колега.

# 31
  • София
Моля за съвет, как се преживява такова нещо? Вярвал съм и 8 години, а тя ми го заби в гърба, докато аз гледах малката, тя писнало и от семейния живот, решила да си търси щастието другаде.. Да го търси, няма проблем.. Много съм привързан към детето и то към мен, постоянно ме търси.. Ще страда много ако ме няма наоколо, за вечеря.
Опасни сте, ей!  Като хиени.
Това пита човекът.
И с две думи обяснява ситуацията.

Ама, не е достатъчно, явно.
Трябва пикантерийка- на калъп ли я е хванал,  ама тя кво казаА? А, той? А, тя кво отговорИ?

# 32
  • София
Ами, казали сме му.
Взима си детето и си го отглежда като самотен татко. Не е края на света.

Как се преживява? Трудно. Иска се време. И подреждане на мисли и чувства.

# 33
  • София /Абсурдистан
Стига де. Коя майка си дава детето ей така. А и той не е казал, че иска да е самотен татко.

# 34
Тази, на която семейния живот й е писнал. Зарязва го детето на бабите да го гледат, но много държи да се знае, че майката е една.

# 35
  • София
Има майки, които оставят децата си. По-малко са, но има.
Самотен татко, но детето му ще е с него. Нали са много привързани един към друг. Познавам достатъчно татковци, които са основен отглеждащ родител и светът не се е свършил.

# 36
Здравейте отново, аз съм основния който гледа детето, вода го на градина, взимам го, излизам с нея след работа, къпя я, слагам я да спи, вода я по болници и т. Н
Момиченцето ми е всичко за мен.

Майката обаче е точно такава.. Ако може на бабите, за да си почива на дивана на фейсбука Simple Smile

Чистя, пазарувам, правя всичко. Само не мига да готвя.
Така че.. Ще го мисля.
Как я хванах ли,? Натиснах в и тя си каза всичко.

# 37
Затварял съм си очите за кръшкания на бившите, но това беше преди време. Сега вече не бих простил. Давам много и очаквам точност. Няма ли я, и мен ме няма. Каквото и да ми коства после.
Не затварям очи за нищо. Широко отворени са, със силно изострени сетива. Mr. Green
Дявушките си знаят в началото, че с мен не минават номера, и или ще са отговорни и сериозни, отдадено моногамно-вярно-лоялно, или констатираме, че се разминаваме по много направления.
Нямаме допирни точки, но за болднатото ти давам палец. Hands Plus1
Нищо няма да ти коства, какво да коства? Просто си се освободил от неподходящо присъствие.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 18:10 от FragranceFanatic

# 38
Тая тема не е истинска, нали?
Гледа, храни, къпе, пазарува, абе сторъкия Шива, па накрая Жената ми изневери, кажете как да й оставя детето да го гледа, а аз само да плащам. Аха

# 39
Здравейте отново, аз съм основния който гледа детето, вода го на градина, взимам го, излизам с нея след работа, къпя я, слагам я да спи, вода я по болници и т. Н
Момиченцето ми е всичко за мен.

Майката обаче е точно такава.. Ако може на бабите, за да си почива на дивана на фейсбука Simple Smile

Чистя, пазарувам, правя всичко. Само не мига да готвя.
Така че.. Ще го мисля.
Как я хванах ли,? Натиснах в и тя си каза всичко.

Очерняш уж обичаната жена...

Ако си толкова оправен, наистина го вземи изцяло за теб или поне опитай. Би ли се справил? Ако да, няма лошо, защо не (сериозно)

# 40
Галинор мисля че се бъркаш. Не искам да оставям детето, точно обратното.

# 41
Искам да и плащам сметките защото детето ще живее там все пак, искам да знам че хладилника е пълен и си има всичко необходимо.
Напротив, искаш да оставиш детето с майка, на която уж не й пука.
Отвсякъде ти издиша образът. Мериш двойния аршин на форума ли? Щот не ти се получава добре, да знаеш.

# 42
Тая тема не е истинска, нали?
Гледа, храни, къпе, пазарува, абе сторъкия Шива, па накрая Жената ми изневери, кажете как да й оставя детето да го гледа, а аз само да плащам. Аха

И защо мислиш, че е измислена?
Обикновено така става с много добрите и отдадените мъже. Много жени са на принципа - "бие, значи обича" демек има тръпка. Грижи се и прави всичко за нея =на скучен.
Дори и при мен стана така с първата ми приятелка. Обичах я много и бях отдаден, за награда ме заряза. После като почнах да се държа по друг начин с нея, станах интересен...

# 43
Защото не става дума за женската измяна в случая, а за детето.
Прощавай бездетното ми заблуждение, но все пак познавам много родители и не познавам ни един родител, който действително влага толкова в детето си, а при раздяла с половинката да го зареже на отглеждане там. Особено пък ако половинката е описвана като
Ако може на бабите, за да си почива на дивана на фейсбука

# 44
Толкова ли не можете да се разберете с жена ти по цивилизован начин, та търсиш съвети по форуми? Нито сте първите, нито последните разделени с общи деца... Ти викаш че не става за майка, тя сигурно те мисли за мухльо. Типична българска идилия...

Общи условия

Активация на акаунт