Нормално ли е мъж да не иска твърде много секс?

• 18 077
  • 237
  •   1
Отговори
# 165
Сигурна съм, че с подходящата жена такива мъже стават много сексуални....

# 166
  • Sofia

Всеки в началото на една връзка е много по-сексуален от това, което се води нормално за него.
Пък тия мъже, дето чакат жената да ги стимулира, че да вдигнат самолета, 'ич не ми ги хвали. Grinning

# 167
  • Пловдив
Скрит текст:

Всеки в началото на една връзка е много по-сексуален от това, което се води нормално за него.
Пък тия мъже, дето чакат жената да ги стимулира, че да вдигнат самолета, 'ич не ми ги хвали. Grinning
Самолетът не излита при вида на всяка писта... Smiley

# 168
Ама как може такова нещо?!

# 169

Въобще не става въпрос за вдигане на самолета..... то в началото просто всичко е цветя и рози и благодарение на окситоцина всеки ти се струва перфектен/страхотен/безгрешен/най-най-най...
И като мине първоначалната еуфория и понякога се оказва, че май не си бил много обективен в избора си изначало Grinning

# 170
  • Пловдив
Абсолютно така е. На дърти години вече над 3-4 пъти на ден са ми множко. През 20-те ми години 5-7 си бяха редовна човещинка. Но не е свързано с това колко години съм бил с дадена жена, защото и след 2-3-4 години положението е било същото. По-скоро нещата са зависими от възрастта на човек след десетилетия. Едно е да си на 15-25 и хормоните да бушуват у теб, друго е към 40-50, камо ли 60 и нагоре.

# 171
Абсолютно така е. На дърти години вече над 3-4 пъти на ден са ми множко. През 20-те ми години 5-7 си бяха редовна човещинка. Но не е свързано с това колко години съм бил с дадена жена, защото и след 2-3-4 години положението е било същото. По-скоро нещата са зависими от възрастта на човек след десетилетия. Едно е да си на 15-25 и хормоните да бушуват у теб, друго е към 40-50, камо ли 60 и нагоре.
5-7 пъти на ден? Или ни мяташ по върбите или си бил безработен и без тотално никакви ангажименти или секса е бил по 5 мин.... Grinning Не знам откъде някой би намерил толкова време..
П.С. в темата говорим за хора на по 30 години, не на 40+ "камо ли 60 и нагоре"

# 172
  • Пловдив
Скрит текст:
5-7 пъти на ден? Или ни мяташ по върбите или си бил безработен и без тотално никакви ангажименти или секса е бил по 5 мин.... Grinning Не знам откъде някой би намерил толкова време..
П.С. в темата говорим за хора на по 30 години, не на 40+ "камо ли 60 и нагоре"
До 30-тата ми година се случваше. Какво чудно има, че ако човек е зает с работа по 8-12 часа на ден, му остават още 12-16 часа от денонощието за сън, разходки и други неща? Smiley Особено, щом често спи по 4-6 часа. А когато в някои периоди се работи вкъщи, а не физически труд в службицата, тогава е още по-удобно във всеки един момент да се започне с награбването.
 За 5-те минути не уцели.
Скрит текст:
Точно обратното е - полетът в повечето случаи продължава доста повече. Само веднъж се е случвало самолетът да достигне до крайната цел за броени секунди, но тогава нямаше как иначе, 'щото то бяха едни едромрежести чорапи, бели обувки с дълги прозрачни токове, черна конска опашка, кожени ръкавици и разни погледи и чупки в тялото, които не оставят възможност на горивото да стои дълго време в резервоарите.

п.п.: Именно затова на предходната страница бях написал следното:
Не те ли подхваща поне един-два пъти на ден на тази млада възраст, просто го отписвай. Едва ли ще стане по-добре след 10-15 години.

# 173

Да, имам примери за мъже в различни връзка колко сексуални са били и сега. Да уточня, че мъжът , които визирам е 27г. Да не кажете преди е бил млад, сега не е Stuck Out Tongue Winking Eye

# 174

Да, имам примери за мъже в различни връзка колко сексуални са били и сега. Да уточня, че мъжът , които визирам е 27г. Да не кажете преди е бил млад, сега не е Stuck Out Tongue Winking Eye
И аз имам такива примери.... как с една правят 3-4 пъти годишно, пък с друга 3-4 пъти седмично..... В крайна сметка, кой бяга от хубав секс и супер сексапилен/на мъж/жена?

# 175
  • BG
Цитат
Какво чудно има, че ако човек е зает с работа по 8-12 часа на ден, му остават още 12-16 часа от денонощието за сън, разходки и други неща? Smiley Особено, щом често спи по 4-6 часа.
Ей такъв го убивам и с кеф ще го лежа. Laughing Сън само 4-6 часа и да ме ръчка докато спя? Абсурд! Та ако ще и да е като холивудски актьор!

# 176
Скрит текст:
Цитат
Какво чудно има, че ако човек е зает с работа по 8-12 часа на ден, му остават още 12-16 часа от денонощието за сън, разходки и други неща? Smiley Особено, щом често спи по 4-6 часа.
Ей такъв го убивам и с кеф ще го лежа. Laughing Сън само 4-6 часа
и да ме ръчка докато спя? Абсурд! Та ако ще и да е като холивудски актьор!

- А с разбуждащата целувка засега ще изчакаме... - казал принцът, слизайки от Спящата красавица.

# 177
  • Пловдив
Цитат
Ей такъв го убивам и с кеф ще го лежа. Laughing Сън само 4-6 часа и да ме ръчка докато спя? Абсурд! Та ако ще и да е като холивудски актьор!
Къде прочете колко е спяла жената? Smiley Доколкото помня, въпросното мнение го бях писал относно това как е било при мен, в качеството ми на работещ по 8-12 часа на ден мъж. Забравил съм да пиша, че ръчкането през нощта най-често беше от страна на жената, но вероятно ти и такава "би лежала" с удоволствие (поне на смели форумни приказки)... Satisfied Питай, например, 10-ина мъже от твоите познати дали ще им е кофти жената в леглото им да им мяука и да си търка дупето в техния самолет (или направо да го хване с ръка и да го насочи към вече подготвената писта), за да им даде знак как иска да си го получи. Не са много мъжете, които ще се дърпат от това.

# 178
  • Варна
Ако е любим холивудски актьор, ще си  спестя съня няколко дни. От сън спомени и оргазми няма.😄

# 179
  • Пловдив
Ако е любим холивудски актьор, ще си  спестя съня няколко дни. От сън спомени и оргазми няма.😄
Да, но и двете можеш да ги сънуваш... Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт