Нормално ли е мъж да не иска твърде много секс?

• 18 132
  • 237
  •   1
Отговори
# 210
Лелеее, като ви чета, радвам се, че не ви познавам. Сигурно ходите с кантар и метър и мерите жените дали покриват критериите ви. Само за справка, прави ми впечатление, че повечето не дотам добре изглеждащи жени, според пишещите тук мъже, имат по-здрави семейства от тези, които са тип манекенки. И това, поне според мен, се дължи на факта, че са срещнали мъже, които ги ценят като хора, а не гледат на тях като на парче месо. И само да се застраховам ще кажа, че не пиша това поради лична заинтересованост. Аз не съм дебела или занемарена, но моето виждане е, че хората с наднормено тегло или очукани от живота също имат право на щастие.

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 22:46 от kuku_i_pipi

# 211
  • Sofia
Тези двамцата специално – и с най-прецизните метри и теглилки – няма да намерят жена, която да им пасне на кройката. 'Щото самата кройка изначално е деформирана.

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 22:54 от Blаck Cat

# 212
  • София
.. Аз не съм дебела или занемарена, но моето виждане е, че хората с наднормено тегло или очукани от живота също имат право на щастие.
Всеки има нужда. Но няма как всеки да има право ...
Няма как да имаш права над друго човешко същество. Това и чичо Господ не го е осигурил дори.
Връзките са доброволни. Ако можеш да си намериш човек, добре, ако не, няма как да ти се спусне от небето.
Иска се и малко личен избор, лично усилие и лишения, за да бъдеш видян, пожелан, харесван от другите.

Тези двамцата специално и с най-прецизните метри и теглилки няма да намерят жена, която да им пасне на кройката. 'Щото самата кройка изначално е деформирана.
Що, жените не са придирчиви!?
Малко ли сме чели, "мъж под 2-3 метра, не поглеждам!". Ама и да е "първичен", и да си правим скандалчета, за да има тръпка.
Simple Smile

# 213
  • Sofia
Това не знам защо е адресирано до мен и какво общо има с поста ми.

# 214
  • София
Очевидно е.
Слагаш етикет на някой.
Но това е масово явление.
Адресирано е до теб, защото ти заклеймяваш някой, че имал претенции.
А то човек без претенции няма.

# 215
Като чета мненията на мъжете тук се сещам за един познат /те са всъщност повече, но специално този е много колоритен човек/, който все се оплаква, че жените гледали само парите му, че искали да им купува парцалки от моловете, да им плаща филъри, за една се беше изръсил доста - купи й кола, а след това тя го заряза. Този младеж обаче сам си го търси. За него жената трябва да е млада, красива, добре поддържана. Всичко това изисква разходи. Колко може да печели една 22-23 г. девойка, а за да поддържа стандарт, значи трябва да разчита на спонсор, някой глупак като него. Не че е лошо да си хване готина мадама, но всичко на този свят си има цена и не трябва да се оплакваме, в човешките отношения рядко има промоции.

# 216
  • Sofia
Коментирам патологичното поведение на двама ду̀ши, които чете от доста месеци насам и които намирам за откровено ментално неуравновесени, да не спомена по-силен епитет.
В претенциите сами по себе си няма нищо лошо.
Нямам представа защо намесваш женските изисквания, особено под събирателна форма, при положение че аз не съм отговорна за тях, а само за своите собствени.
Така, както аз коментирам проявите на двама конкретни потребителя, върху които имам преки наблюдения, а не се фокусирам върху целокупното мъжко население.
Което, цялостно, прави поста ти безпредметен.

# 217
  • София
Аз като видя жена с филъри, или се заглеждам с отвращение, или извръщам глава с отвращение. Да има такава около мен за повече време определено би ме изкарало извън нерви.

Сега пък ми се струва, че слагате етикет, на красивите и младите жени, че си слагали филъри, и били използвачки.
Случаи всякакви. Ужасно пъстър е живота. И хората.
Коментирам патологичното поведение на двама ду̀ши, които чете от доста месеци насам и които намирам за откровено ментално неуравновесени, да не спомена по-силен епитет.
Не съм забелязъл да са ментално неуравновесени. Хора, като хора. Както вече казах, техните претенции не са по-големи от на други хора. Така че е обидно да им се присмивате за тях.
Пък и в крайна сметка, пускайте им постингите за преглеждане от модератор.
Или отговарят на правилата на форума, или не.
Така, както аз коментирам проявите на двама конкретни потребителя, върху които имам преки наблюдения,
Преки наблюдения? Познаваш ги лично, излизала си с тях на живо? Във форум не могат да се добият преки наблюдения.
Което, цялостно, прави поста ти безпредметен.
Това ми стана ясно, и вече съжалих, че съм го писал. Но причината, да е безпредметен е друга.

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 23:17 от Танграта

# 218
Аз като видя жена с филъри, или се заглеждам с отвращение, или извръщам глава с отвращение. Да има такава около мен за повече време определено би ме изкарало извън нерви.

Сега пък ми се струва, че слагате етикет, на красивите и младите жени, че си слагали филъри, и били използвачки.
Случаи всякакви. Ужасно пъстър е живота. И хората.
Не изкарвам младите жени, че си слагат филъри. Просто казвам, че повечето засукани мадами трябва да имат време и пари, за да поддържат външния си вид и по един или друг начин това ги тласка към модерните форми на проституция, особено пък когато мъжът насреща е с такава нагласа към “слабия” пол. Иначе моят познат е много свястно момче, но докато гледа по този начин на жените, все на неподходящи ще попада. То народът си го е казал - каквото повикало, такова се обадило.

# 219
  • Sofia
Не съм забелязъл да са ментално неуравновесени.
Не знам какво си забелязъл, но трябва да взема предвид мнението ти, защото...? Според теб, не са, според мен – може и психопати да са.
Според теб, може самият ти да си литератор, според мен – може пък да си неграмотен. Виждаш ли колко интересно нещо е гледната точка?! Wink

Пък и в крайна сметка, пускайте им постингите за преглеждане от модератор.
Това също е нелогична вметка. Първо, никога не уведомявам модератор за подобни неща. Второ, никъде не съм писала, че постовете им противоречат на правилата на форума.

Това прозвуча много, ама много зле! Отвращаваш се от човешко същество, че чак и зяпаш с погнуса, само защото е избрало да изглежда по определен начин, което грам не нарушава твоите права или комфорт? Предполагам, и транссексуалните те отвращават, и гейовете, и хората с наднормено тегло, и тия, дето си боядисват косата в електрикови цветове? Stuck Out Tongue Winking Eye
Препоръчвам ти да не споделяш така свободно поривите си на възмущение извън форума, защото това поведение на много места вече се счита не просто за неприемливо, но и за подсъдно. Wink

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 00:26 от Blаck Cat

# 220
  • Пловдив
Лелеее, като ви чета, радвам се, че не ви познавам. Сигурно ходите с кантар и метър и мерите жените дали покриват критериите ви. Само за справка, прави ми впечатление, че повечето не дотам добре изглеждащи жени, според пишещите тук мъже, имат по-здрави семейства от тези, които са тип манекенки. И това, поне според мен, се дължи на факта, че са срещнали мъже, които ги ценят като хора, а не гледат на тях като на парче месо. И само да се застраховам ще кажа, че не пиша това поради лична заинтересованост. Аз не съм дебела или занемарена, но моето виждане е, че хората с наднормено тегло или очукани от живота също имат право на щастие.
Истината всъщност е другаде. Голяма част от красивите жени са свикнали всичко около тях да се случва само заради външността им, без да полагат усилия. То не са свалки, подаръци, винаги налице голям кръг от "приятели" за услуги. Също и в кариерата доста помага една жена да е от по-красивите. Няма какво да се лъжем - някои жени дори не биват наемани на някои длъжности, именно защото не са красиви и с ген, дал им стройна фигура по рождение. А в отношенията повечето красиви жени също не си дават зор, тъй като обикновено "на опашката" чакат още няколко кандидата и такива жени още от малки са изградили съзнанието, че ако мъжът "не слуша" и/или не плаща достатъчно, лесно ще бъде заменен със следващия, който "ще слуша повече". Същата работа е и в леглото (без да обобщавам за всички) - там по-малко красивите и стройни жени обикновено се раздават на 120%, докато от красавиците малцина правят същото. И пак това важи и в домакинстването, и в отношението на жената - тези, на които не им е дадена природна красота, се стараят да бъдат по-добри във всичко, за да бъдат харесвани от мъжа.

# 221
  • Варна
Жребче, някои жени се стремят да бъдат красиви. Плащат им, въпреки операции и гротески ризултати. Природно красивите искат да надграждат и да се реализират. Там има и вид комплекс, че ги приемат само заради визията. Непонятни са ми някои спонсорства.Но именно мъжете генерирате този "базар" на услуги. Отделно има доста грешни стереотипи ,че красивите са надменни, неверни или меркантилни. При невзрачните амбициите са мащабни.
Там борбата е жестока. Жена, която е задоволявана от дете (не глезена), търси по-висши и значими неща. Тези от бедни семейства търсят първо материална основа и сигурност. Има и единици борбени, с амбиции и качества.
Всичко зависи от характера на жената. Но битието  променя и принизява.

# 222
  • Пловдив
Скрит текст:
Жребче, някои жени се стремят да бъдат красиви. Плащат им, въпреки операции и гротески ризултати. Природно красивите искат да надграждат и да се реализират. Там има и вид комплекс, че ги приемат само заради визията. Непонятни са ми някои спонсорства.Но именно мъжете генерирате този "базар" на услуги. Отделно има доста грешни стереотипи ,че красивите са надменни, неверни или меркантилни. При невзрачните амбициите са мащабни.
Там борбата е жестока. Жена, която е задоволявана от дете (не глезена), търси по-висши и значими неща. Тези от бедни семейства търсят първо материална основа и сигурност. Има и единици борбени, с амбиции и качества.
Всичко зависи от характера на жената. Но битието  променя и принизява.
Няма важащи при всички красиви или некрасиви жени правила. Но факт е, че много от красивите жени се възползват от така създалите се удобни случаи. Я за пари, я за услуги, я за подаръци, я за почерпки, я за нещо друго, което иначе не би им било предоставено, ако я нямаше красотата им. Това, че някои мъже са склонни да плащат на такива жени, не означава, че причината или оправданието някои жени да се възползват от това се корени в мъжете. Защото в същото време има красиви жени, които избират да не се възползват, макар да са им предлагани пари и други удобства. И ето това е ключовото - дали една жена ще избере лесното и безплатното за нея, или не. Плащащият мъж не може да е оправдание, че тя се поддава на това да приема пари, почерпки, подаръци и удобства. Нейно е решението дали да го стори или не.

Обратното важи и за някои некрасиви жени. Далеч не всички такива са невинни и свестни. Както има свестни красавици, така има и доста коварни и лукави некрасавици. Външният вид е предпоставка някой да реши дали да се възползва по-лесно от това, което му е дадено като ген, но не е гаранция за човечност.

А по темата за желанието на мъжете към жените вече бях писал някъде по-назад, че дори и една жена да е голяма красавица, ако се държи зле, много мъже не биха я търпели и желали до себе си.

# 223
  • София
И ето това е ключовото - дали една жена ще избере лесното и безплатното за нея, или не. Плащащият мъж не може да е оправдание, че тя се поддава на това да приема пари, почерпки, подаръци и удобства. Нейно е решението дали да го стори или не.

Както и всеки мъж отговаря за това и е негово решение, дали ще извади парите, подаръците и почерпките, само защото жената отсреща е красива, с надеждата в даден момент да получи определено нещо в замяна. Отговорността е, в най-добрия случай, споделена.  В даден момент купувачите си намират стока, както гърнето си намерило похлупак, и толкоз. Ама то гърнето не искало похлупак. Еми добре, ама не осъзнава, че бидейки гърне, няма какво друго да му пасне Wink

Ако не искаш стока, трябва да се научиш да не се опитваш да купуваш, а да привличаш с други качества. Но точно тук много мъже издишат. Те не могат да мислят отвъд материалното и не могат да различат в коя ситуация даването му е опит за покупка и в коя елементарно възпитание и отношение. Някои те заливат с материални жестове, които са тотално не на място, други пък са се стиснали, все едно всеки момент ще им бръкнеш в джоба и ще им отмъкнеш десетте лева от портмонето. И в двата случая това показва липса на ключови качества, при чието наличие, нямаше да имат такива драми с жените.

# 224
Какво стана сега?
Истинската любов не  е много истинска и зависи от външния вид Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт