Юлски бебета 2020, Тема 1

• 23 271
  • 715
  •   1
Отговори
# 90
Аз много се притеснявах за пътуването с кола, миналата седмица ходихме при родителите ми на гости за няколко дни - 3 часа път в едната посока. Ами разплака се само като огладня, навръщане дори стоя будна 30-40 минути и просто ме гледаше. Но в спряла кола не издържа и 5 минути, започва да пищи направо.

# 91
И при нас е така. От слагането в кошчето, до тръгването на колата е неистов рев и писък. Ако не спи, гледа в една точка като зомбирана.

# 92
Горе долу час и Жани трябва да я приспивам, че става непоносима иначе... Става си през нощта през 3часа и това е, само на кърма е(която беше намаляла драстично, че баткото лежа в болница заради вирус о големи притеснения при него, засега се по засили, но да видим). На мен през деня ми е мн сложно, защото след дълго приспиване, спи добр е 30 мин и почва да се буди и да пъшка, не мога нищо да свърша вкъщи.
Някой води ли бебето на море, хем ми се иска да отидем заради баткото, хем ме е страх и от пътя и от ново място....

# 93
Аз реших да пропуснем морето. Бебето не спи спокойно и хич няма да можем да си починем четиримата и ще сме нервни. Догодина, когато надявам се, има някакъв режим и е по- голям

# 94
Ние бяхме на море, но не сред хората в голям хотел. Взехме апартамент. Ами не си починахме, но сменихме малко обстановката Simple Smile
Към мамите с АМ кое количество се гледа - слагам 120мл вода и 4 мерителни лъжици АМ. Като го сложа количеството става 130мл. И сега 120мл ли яде или 130 ?!:thinking:

# 95
130мл 🙂

Ние бяхме на море, но не сред хората в голям хотел. Взехме апартамент. Ами не си починахме, но сменихме малко обстановката Simple Smile
Към мамите с АМ кое количество се гледа - слагам 120мл вода и 4 мерителни лъжици АМ. Като го сложа количеството става 130мл. И сега 120мл ли яде или 130 ?!:thinking:

# 96
Не мога да намеря коментара, но къде има изписан феноксиетанол на млякото за тяло на Хип? Аз ли недовиждам или съставката има и друго име? Продуктът ми се струва с хубав състав, но ако наисина има, бих го сменила.

# 97
И на мойта й хванах цаката- колкото и да е спала будуването й трябва да е час-час и 15-20 мин максимум, иначе настава истерия.
И как го постигаш това? Няма сън при нас през деня, ужас е. Дреме върху мен по 15-20 минути, като я оставя в леглото и се буди.
Като е будна гледам да я занимавам. След 45мин, до час започвам да я приспивам, естествено с рев. Или е в кошницата за кола и съм на улицата, ила вкъщи гушпата под абсорбатора. След това рядко я оставям и ми спи или в ръцете, или върху мен (даже и в момента е така). През деня не ми пречи, но когато и каката си дойде, ми е мъчно, че не мога да й обърна внимание заради дребното.

# 98
МамаНаПринцеси... а защо под абсорбатора?Joy може би заради монотонния шум? Аз като метох един ден я приспах с прахосмукачката без да искам. Бях забравила че сешоара и прахосмукачката са най-добри приятели Simple Smile

# 99
Белият шум ги успокоява. Абсорбаторът, прахосмукачката издават такъв Simple Smile
Аз пускам бял шум от ютуб. Има записи по 10 часа, че особено нощем й действа добре.  Simple Smile

# 100
И ние спим на бял шум, даже вече без него не мога аз да спя Joy

# 101
Аз искам да попитам БиоГая кога го давате? Аз го давам вечер с последното хранене? Така ли трябва?

# 102
Аз искам да попитам БиоГая кога го давате? Аз го давам вечер с последното хранене? Така ли трябва?

В болницата ми казаха с храненето към 16ч, педиатърката пък ми каза сутрин. Давам го сутринта. Не знам кое е правилното. Confused

На моята девойка към момента не ѝ се отразява по никакъв начин белия шум. Но тя като цяло денем си спи, затова и привечер и вечерта ни разказва играта Simple Smile

# 103
МамаНаПринцеси... а защо под абсорбатора?Joy може би заради монотонния шум? Аз като метох един ден я приспах с прахосмукачката без да искам. Бях забравила че сешоара и прахосмукачката са най-добри приятели Simple Smile
Бял шум е. После, докато отидем в спалнята, пускам на телефона, но само от него не иска да заспи и за това висим под абсорцатора. 🤣 Главата ми бръмчи отвсякъде вече.

# 104
Моето дете уж беше маломерно, днес извадих бодитата 6-9 месеца и му заспаха... Едно по- малко не успях да му го облека- главата му не мина през дупката Wink

Общи условия

Активация на акаунт