GM hair studio

• 887
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, дами! Simple Smile Тъй като пробвах няколко различни фризьорски салони и резултата поне за мен не беше очароващ реших да си запиша час в GM hair studio видях,че има доста позитивни отзиви във фейсбук какво ви е мнението някоя от вас дали е била техен клиент и ако може да сподели за цени,понеже нямат сайт и съответно ценоразпис?
Предварително много благодаря на отзовалите се Simple Smile
Слънчев и усмихнат ден!

# 1
Бях редовна клиентка на въпросното студио, но последния път така ми изгориха косата, че повече няма да стъпя... Цените са силно завишени спрямо продуктите, които се използват

# 2
GM hair studio беше единственият салон, в който съм си боядисвала косата. Преди години Жоро ми направи невероятен балеаж само с боя. Преди месец отидох за същото с добавката да обезцветят няколко вътрешни кичура за по светъл ефект в дължините. Прави ме Дейка, около 6 часа... с уж най-щадящото- резултатът е изцяло изгорена коса, която цъфти отвсякъде, пада накъсана и не само... Станах бяло руса цялата, абсолютно унищожи косата, цената за удоволствието беше 650 лв ( с намаление) + 70 лв продукти (с намаление). След две измивания падна и тонера, станах още по-бяла с екстра жълти кичури в дължините. Отидох ОТНОВО Жоро(собственика на салона) да се опита да оправи положението- сложи ми безамонячна боя и терапии за косата, от които ефект не виждам. След като си видях цвета- просто си тръгнах преди да ме доисуши. Стана ми лошо! Няма да стъпя повече там , ясно е.

Общи условия

Активация на акаунт