ОСМИ клас 2020/2021 - Със съученици и училища нови сме пак за подвизи готови :)

• 30 829
  • 821
  •   1
Отговори
# 600
Аз пробвах, но стигнах да въведа паралелка, която, обаче не зная. Писах в групата на фег във фб и една мама, която си знае паралелката пробва, но й е изписало, че няма такъв ученик. Явно не са ги въвели. Много са дзен във фег Simple Smile, бързо ще ме превъзпитат Simple Smile.

# 601
  • София
Много са дзен във фег Simple Smile, бързо ще ме превъзпитат Simple Smile
Въпросът е дали те тебе или ти тях😄

# 602
Ехеее , тема и половина съм назад !
Здравейте, мамита.
Изкарахме море , после отскочихме до вилата в Родипите , общо взето добре си починахме . Утре заминаваме за Велинград .
Не съм пробвала да се логна в Школо все още.
На сайта на 22 ро няма информация, така че за сега задържаме закупуването на учебници. Дъщеря ми продължава да е на лятна вълна и въобще не се  е притеснила , че остават само 13 дни до първия учебен ден. Успя да си намери групата на нейния випуск с ИЕ в новото училище и си пишат чат -пат.
Обсъдили сте и домашните любимци. Имаме женски Джак Ръсел на 5 години . Дългокрака е , но според нас е мелезче. Изключително спокойна е вкъщи, по цял ден се мести от легло на легло и спи. Много любвеобвилна ,като котка е , така се шегувам . Навън е фурия , тича , играе с топка, катери се по дървета , опасна е, скандалжийка обаче спрямо другите кучета, големи , малки , няма значение, безстрашна.Като член от семейството навсякъде я взимаме . На морето беше с нас, но утре ще я оставим на родителите ми, понеже в хотела е забранено за дом .  любимци. Ще се разсърди, ама няма начин.
Това са двете ми момичета:

# 603
Проверявам сайта и о, чудо - публикувано разпределение по паралелки. Следва изненадата Head Band - по номера от служебната бележка. Знам само буквата на класа.
Я кажете, първите цифри бяха код на областта. От другите мога ли да извлека училището, та поне да видя от къде са съучениците. Не че има значение, ама за развлечение в неведението до 15.09.

# 604
73-то са с Школо, но и при тях стои само архив.

# 605
Фег са с школо едва от миналата година,доста бавно го въведоха . Преди това бяха със своя платформа. Търпение

# 606
  • София
Happy, някакво инфо да имаш за РС за нашето училище?
Нищо няма още на сайта.

# 607
Ми казаха към 10ти
Мислех теб да питам....аз не бързам...Joy нищо няма,да...

# 608
Ясно, че ще трябва да проявим търпение, но просто не ми е понятно защо нещо, което е готово не бива споделено със заинтересованите. Класовете са готови. Един клас е известен с обаждане на всеки родител. Доста други родители се обаждат и ги питат и те трябва на всеки да се обясняват. Защо е нужно да е толкоз сложно? И защо е нужно да си каляваме търпението. За тях каква е разликата дали ще качат списъка на 25.08 (примерно, когато е готов) или на 11.09, та го отлагат до последно?
Същата работа с учебниците. Защо да не ги обявят юли, за да може човек да си ги намери онлайн втора ръка на добра цена, а ще ги обявят на 11.09, за да трябва да се блъскаш с всички в последния уикенд на Алеята, за да си ги купиш на добра цена?
Същата работа и с програмата. Защо да не я обявят когато е готова в началото на септември, за да си нагласиш всички извънкласни, а трябва после да запълваш места, които са останали свободни?
На никого не вреди малко повече грижа за твоите си ученици и техните родители. Ако горните неща не бяха ясни вече, малко повече бих проявила разбиране, но не е такъв случаят.
Здраве да е. Просто споделям гледната си точка, защо питам и се интересувам.

# 609
А не знам, аз те предупредих Joy
Спокойно де, наслаждавайте се на ваканцията, още маааалко
Аз нещо... съм претръпнала

# 610
  • София
Ами така ще е явно още 5 години.
Трябва подобни казуси и стриктните им срокове да се уредят с Наредба. Обаче се опасявам, че преобладаващата част от хората не са такива бързаци като нас. Как беше - яваш, яваш, без онази доза припряност.

# 611
  • София
Мария, практикувала ли си йога?
Знаеш ли как се диша йогийски, по няколко начина? Много успокоява, казвам ти от опит! Joy

Представям си какво изпитание е за теб. И аз миналата година писах мейл на нашите в края на август, с въпрос коя смяна и в кои дни от/до колко часа ще е, защото трябваше да избера група в Гьоте. Любезно ми върнаха мейл след 5 мин, с всчката ми нужна информация.

# 612
  • София
Постигнах мир със себе си и ММ - достигнахме до обща идея как искаме да изглежда кухнята ни. Сега остава търпеливо да изчакаме реализацията...

# 613
Аз пък да похваля нашето ( вече) училище - на сайта има и учебници , и програма , само не си знае съучениците , но така ще е по-интересно. Слънчева , Дидева , винаги ли е била толкова добра организацията ?( и преди настоящия директор?)

# 614
  • София
Аз имам пряк опит само с настоящия, но сайта им следях 3 г. преди това. Joy
Винаги е бил информативен, дори повече от сега. Това за сайта...
За организацията преди, Дидева може да каже. За сегашната, нямам забележки. А когато влезете в кухнята, ще ви хареса още повече! Wink
Да допълня, има и график за откриването на учебната година.

Общи условия

Активация на акаунт