ОСМИ клас 2020/2021 - Със съученици и училища нови сме пак за подвизи готови :)

• 30 832
  • 821
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Мерси много! Simple Smile
Ще изчакам малко да напасна бъдещия график на осмокласничката и ако имам нещо да питам, ще ти пиша. Hug

# 586
Реших да проверя дали пък в Школо не са ни въвели в новото училище и видях, че нещо малко са си попроменили интерфейса. Иначе изписва съобщение: "Училищният администратор все още не е качил данни за новата учебна година. Може да разглеждате данни от минали години.", т.е. вече може някъде да има качени нови класове, старата учебна година е минала в архив.
Появил се е и бутон промокодове. И има кодове за отстъпки към разни вериги, ако някой проявява интерес.

# 587
  • София
Реших да проверя дали пък в Школо не са ни въвели в новото училище и видях, че нещо малко са си попроменили интерфейса. Иначе изписва съобщение: "Училищният администратор все още не е качил данни за новата учебна година. Може да разглеждате данни от минали години.", т.е. вече може някъде да има качени нови класове, старата учебна година е минала в архив.
Появил се е и бутон промокодове. И има кодове за отстъпки към разни вериги, ако някой проявява интерес.

Реших и аз да видя: синът ми направо е изчезнал, останала е само дъщеря ми, тя е 3-ти клас. Не знам защо е така: у-щето е до 7-ми клас, да не би новото ( 73) да не ползва тази платформа....Ужас, ако сега ще трябва да следя и две платформи, допълнително към вече двата сайта на у-щата....

# 588
  • София
И аз да не видя нещо - веднага проверих. Същото като при Мария излиза.

# 589
  • софия
И аз така, и при нас така Simple Smile

# 590
Още една дето веднага се логна. Bowtie

Отдолу има ново, според мен, "Заяви достъп до нов ученик".
И там мога да избера отново училище. Засега няма да го правя. Може би след родителската среща, ама явно така ще става, там където новите училища ползват също школо.

# 591
Тези неща в десктоп версията ли ги гледате?
В мобилната си стоят и двамата още, съответно, в 5г и 7в клас 😀

# 592
  • Sofia
73то имат техен е-дневник.

# 593
Ston, на десктоп версията го гледам аз.
Иначе да, детето си "стои" в стария клас и има съобщението, за което каза Мария.

# 594
  • Пловдив
Ston, на десктоп версията го гледам аз.
Иначе да, детето си "стои" в стария клас и има съобщението, за което каза Мария.
А как става прехвърлянето в новото училище, те ли следва да го направят или ние? Щото аз не очаквах някой да ме адне на новото място (ако имат школо, де), а мислех, че аз трябва да заявявам ли, какво.

# 595
Ния в 32 беше също с Школо и профилът ми е от 4ти клас. Когато смг вкараха Школо (беше 6ти клас), класната ни помоли да си направим профили. Тези с активни от други училища трябваше само да говорим с Школо нещо си да променят и за секунди ни промениха ролята на родител в смг. В бутона Роля ми стои архив и като родител в 32ро.
Редактирам се, прочетох блога на Школо.
Значи влизате в профила си и има таб: заяви достъп. И избирате училището и те трябва да ви одобрят. Чудя се дали да не се пробвам или ще е нахално Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 14:57 от maria77bg

# 596
  • София

Значи влизате в профила си и има таб: заяви достъп. И избирате училището и те трябва да ви одобрят. Чудя се дали да не се пробвам или ще е нахално Simple Smile

НЕГ изобщо го няма в списъка на Школо. Защо ли не ме учудва Simple Smile

Миналата седмица една мама (не помня коя) сподели, че е подготвила подарък - планер за ученичката. Може ли линк към него, или нещо подобно? Моята девойка обожава да планира всичко, и би било чудесен подарък за нея.

# 597
  • софия
Миналата седмица една мама (не помня коя) сподели, че е подготвила подарък - планер за ученичката. Може ли линк към него, или нещо подобно? Моята девойка обожава да планира всичко, и би било чудесен подарък за нея.
В Амазон има огромен избор. Знам, че и в Ориндж има, но предпочитам да пазарувам онлайн.
Въпрос на личен вкус е какъв ще изберете. Аз избрах този - https://www.amazon.co.uk/gp/product/B082RFBM77/ref=ppx_yo_dt_b_a … ie=UTF8&psc=1

# 598
  • София
В Lidl има страхотни планери за 10лв. Обаче бяха малко бройки. Последно в неделя като отидох, взех последните два от съответния магазин. Поне на нас много ни харесаха Simple Smile

# 599
...

За същото писах по-горе. Най-отдолу излиза.  За одобрението добре си спомням, че трябва да стане от училището, защото ние сме с пресен акаунт от тази година.
Мария и аз се зачудих дали да не го направя, но се въздържах. Мисля, че може и нещо да науча, ако вече в училището се подготвят, защото и при нас още не се знае класа. Ще си почакаме още малко, явно.

Общи условия

Активация на акаунт