ОСМИ клас 2020/2021 - Със съученици и училища нови сме пак за подвизи готови :)

• 30 830
  • 821
  •   1
Отговори
# 570
Този тур по гимназии май закъсня с една година. Simple Smile За тур по кръчмите сякаш е по-удачно.
Значи ще ги искат все пак здр.-проф. карти. Тюх.

# 571
Казвах ви аз, че 999. Чингиз хан е по-предпочитано, щото при всяко свободно място, някой от СМГ се мести там, вие не бяхте съгласни. Joy

Някой с 502 бал реши да си експлоатира избора пак.

# 572
Не, не е такъв случаят.
Аз пък шапка свалям на смг за честността. Можеше да си запишат свой човек на освободеното място.

# 573
Е, житейски ситуации винаги има, което не променя факта, че прицедурите похранваха присъщата човешка нерешителност и водеха до н-ти класирания в елита.
Не бих възхвалявала честност. Твърде много хора са научили за свободното място, за да си позволят волности.

# 574
  • София
... и всичко това не пречи пак да вкарат свой човек, ако са решили! Grinning

# 575
  • София
Има огромна разлика спрямо приема след 4-ти клас преди 3 години.
Тогава при прием 28 деца, в класа се оказаха 33 - един близнак и 4 "разни".
Сега са си 26 деца, колкото е обявеният прием.

# 576
То никога не са били всички маскари.
И директорът да иска 100% честност, винаги има някой отгоре да го натисне. По веригата си има и читави хора, но винаги се намира някой да натисне.
Твърде много обществен интерес има(ше) по темата и предполагам това помага, не и честност. Ако ги няма някаквите спирачки по тази линия, ще има възползващи се.

# 577
  • София
Някой да може да ми препоръча добър дерматолог в София, който приема с направления?
От години дъщеря ми и мъжът ми ходят контролно в Дерма София заради бенки. Там има двама лекари, които много харесваме - Денчева и Петров. Обаче текущо клиниката няма яснота кога ще приема с направления, явно нещо договарят. Та евентуално търся алтернатива.

# 578
  • София
Привет! Напоследък ви чета избирателно. Бях на почивка малко без деца и бях почивка и от седмо-освокласната одисея.
Гледам има раздвижване във високите балове. Да видим къде ще се отрази.

# 579
  • София
Дерматолог за бенки -Ботев в Персенк.Но мисля че не приема по каса.Д-р Венелинова от Доверие препоръчвам.Ползвали сме я за всякакви казуси.

# 580
  • София
Sssani, благодаря! 😊

# 581
Ей това се казва нормален брой деца в един клас:
https://m.dir.bg/dnes/svyat/nikoy-v-klasnata-staya-bez-maska-v-gartsiya-ot-14-i

"Средният брой ученици в паралелка пред предстоящата учебна година ще бъде 17, а в Атина и Солун - 20."

# 582
  • Sofia
Някой да може да ми препоръча добър дерматолог в София, който приема с направления?
От години дъщеря ми и мъжът ми ходят контролно в Дерма София заради бенки. Там има двама лекари, които много харесваме - Денчева и Петров. Обаче текущо клиниката няма яснота кога ще приема с направления, явно нещо договарят. Та евентуално търся алтернатива.
Горещо препоръчвам д-р Елмира Павлова в МЦ "Пантелеймон" точно за бенки, единствено там преглежда през ЗК - но се чака много време, защото е само два пъти седмично. Обаждаш се на телефона на центъра и записваш час.

# 583
  • София
Мерси, Vesana! Simple Smile
Ще звъня. Това пък супер удобно като място.
Лошото е, че вече нямам шанс да намеря час преди 15-ти септември, а още не съм сигурна в коя смяна ще учат.
Ама ще се натъкми някак.

ПП: Да се отчета.
Павлова не преглежда вече с направления в МЦ Пантелеймон.
Явно вариант ни е Венелинова (там се запазва час през superdoc), ама ще трябва да звъня в гимназията да питам имат ли вече инфо за смените.
Мерси, момичета. Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 12:03 от Red

# 584
  • Sofia
Мерси, Vesana! Simple Smile
Ще звъня. Това пък супер удобно като място.
Лошото е, че вече нямам шанс да намеря час преди 15-ти септември, а още не съм сигурна в коя смяна ще учат.
Ама ще се натъкми някак.
Да, забрави преди 15ти септември, освен това докторката е в отпуск сега. Иначе преглежда и другаде, но там не е по ЗК. Пък нали не е спешно, годишен профилактичен преглед предполагам, и аз ходя веднъж годишно. Ако искаш повече подробности, мога на ЛС, да не спамим тук.

Общи условия

Активация на акаунт