ОСМИ клас 2020/2021 - Със съученици и училища нови сме пак за подвизи готови :)

• 30 842
  • 821
  •   1
Отговори
# 555
Градусите са 30+ само на напитките. Joy

# 556
Моят хубостник е извървял преди малко 12 километра в жегата. Търсили училището на негов приятел. Представям си какво ще стане, ако реши да търси собственото пеша. Обясних му, че трябва предварително да проиграе отиване и връщане, за да не прави лошо впечатление на учителите със закъснения, но каза, че успокоителното е, че ще направи хубаво впечатление на учителя по физическо.
Събрахме се голяма компания за море:heart_eyes:

# 557
  • София
Градусите са 30+ само на напитките. Joy
Аз не съм силна по математика, обаче: 30+ градуса на напитките + 30+ градуса жега + 10 км. ходене = финал в спешното, мен ако питаш. Joy

# 558
Аманда, не е малко, и учителят по физическо е важен Simple Smile

Един колега от университета обяснява как ходят на лекции:
"Единият съквартирант - 30 минути преди лекции - за да си запази мястото (първата банка , в ляво). Другия съквартирант - 15 минути преди лекции - за да се види с колежките. А аз, 15 минути по-късно от началото - за да ме види преподавателя, че съм дошъл Simple Smile"

# 559
  • София
Карти за ГТ могат да се извадят и само срещу лична карта (за който има)

https://dnes.dir.bg/sofia/ulesniha-zarezhdaneto-na-kartite-za-gr … port-za-uchenitsi

# 560
Здравейте, най-сетне и 33 ЕГ пусна инфо за родителската среща, че и наборката иска нови учебници, добре че ще са само няколко, а и гледах цените им не са високи, но и учебниците са едни тънички в сравнение с това което беше в 7 клас.
Искам да ви попитам дали мога да й давам нещо за успокоение, защото е като кълбо от нерви от предстоящите нови неща. Страх ме е да не направи някоя паник атака, брой дните наобратно с истински ужас, адски е чувствителна и промените я ужасяват.

Може би е хубаво да потърсите през форумите групи на бъдещи съученици. Дъщеря ми вече ходи на 5, 6 срещи с деца от немската. Сега си пишат непрекъснато, организират се за каране на колело, скейтборд и т.н. Успокои се, дори вече очаква 15.9 с нетърпение, защото все още не знае с кои деца ще бъде в един клас.

# 561
Моята е включена в група. Ще имат и среща, но няма да ходи, защото ще сме на море още. Не съм сигурна дали щеше да отиде, ако не бяхме. Не се вълнува, предлагам, че не се е и притеснила, защото с братовчедка й ще са в един клас.
И аз искам с вас на море. Наборката като ни отсвири, а ММ е рибар, та оставам сама. Но аз ставам рано, обичам да тичам на плажа или да се разхождам, и из града също, не стоя по цял ден на плаж, не издържам на горещината.
Ето и нашата христоматия на плажа, днес беше отворена за сефте.

# 562
Разбрах, че класна на сина ми ще е учителката, която им преподаваше по БЕЛ досега. Той е много доволен, защото страшно много я харесва. Аз също. Тя ги водеше на театър, измисляше какви ли не неща, за да ги провокира да четат, да дискутират. Никога не се е оплаквала от класа им и за всички деца намираше по нещо добро да каже. Такива учители искам, които се опитват да извадят наяве най-доброто от децата и като знания, и като поведение.
Неприятната за него новина е, че най-вероятно ще учат на две смени. Малко ще му е трудно в началото, защото винаги е учил само сутрин, но сега заради пандемията ще разделят децата.

# 563
  • sofia
И аз съм готова за мамешко море Simple Smile Веднъж за последните 13 години да си поспя на плажа Simple Smile
Ето една сродна душа Smiley Мислех си, че само аз спя на плажа.... тази година действително си починах. Към 11 стигаме до плажа, неколкократно къпане, хапване и спях следобеден сън под чадъра. На плажа е по-прохладно, винаги можеш да се цопнеш, ако ти стане топло, екстра! Мъжът ми се удиви как можело толкова много да спя Joy

# 564
  • София
Ето информация за здравните картони от Министерство на здравеопазването
https://www.mh.government.bg/bg/novini/aktualno/na-vnimanieto-na … -deca-she-posesh/
Не отпадат здравните картони, а е удължен срокът за представянето им.

# 565
За здравните картони- направи ми впечатление
Това може да направи както родителят, така и общопрактикуващият лекар -  по служебен път.
Дали е новост и как точно би се получило на практика ?
Желаещите за тур по гимназии - изчакайте напролет да пуснат и останалите спирки по третата линия...забравихте Бузема Wink в списъка за обиколки...

# 566
  • София
И Втора френска "Мария Луизиана" забравиха.  Smirk

# 567
И Втора френска "Мария Луизиана" забравиха.  Smirk
ЗабравихМе е правилният глагол. Joy
Скрит текст:
Правете списък. На вас разчитам. Тъй де, на Слънчевата приятелката на вас разчита, исках да кажа. JoyJoyJoy

# 568
Желаещите за тур по гимназии - изчакайте напролет да пуснат и останалите спирки по третата линия...забравихте Бузема Wink в списъка за обиколки...
И 19 СУ е близо до Медицинска академия.

Момичета, някой пази ли информацията за НЕтрябващата служебна бележка за отписване?
На осмокласника му искат бележка за отписване Simple Smile (Някой пак не си е чел наредбите) Казах му, че не трябва, но Децата са се притеснили. Преди време, когато Дидва публикува информацията (за пети път), си я запазих, за всеки случай, но сега не си я намирам Simple Smile (и на компютъра и във форума).
Ще съм благодарна, ако някой помогне!

ПП Успях! Намерих го! Няколко теми, няколко часа Simple Smile, важното е, че го намерих Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 03:01 от citron

# 569

Общи условия

Активация на акаунт