ОСМИ клас 2020/2021 - Със съученици и училища нови сме пак за подвизи готови :)

• 30 853
  • 821
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
Машина за подвързване на учебници има в книжарницата при 29 ДКЦ в кв. Гоце Делчев.
Наистина ли, много ми е удобно, къде точно е книжарницата?

# 526
Има кутии от плат и в Pepco, Вчера купува картонени от там, че да приберем детските съкровища на младежа, с които отказа да се раздели
Предните дни като обикалях видях подобни на икейските  и в Айко, Бриколаж, Хоум макс

# 527
На много места има, но не можеш да си сигурен за наличност другаде, освен в ИКЕА. За размера също, ако в важен, на другите места може да не съвпадне.

# 528
  • софия
Дами, от къде мога да купя кутии от плат за съхранение, освен ИКЕА?
Не знам какво искаш да съхраняваш, но в Юск има 1:1 с кутиите на Икеа и може да се провери в кой магазин има наличност. Можеш да ги запазиш в магазин и да минеш да ги вземеш до 24 ч. от пускане на поръчката. Плаща се при взимане.
https://jysk.bg/skhranenie/koshnici/skhranenie-drugi/kutiya-za-s … nie-magne-3br-p-t
https://jysk.bg/skhranenie/koshnici/pleteni-koshnici-i-dr

# 529
  • София
Искам и аз на егоистично море.Ето ни група ранобудни.Сутрин дружно  ще пием кафе,а после ще се стиковаме и с другите напитки...
Аманда, родителската среща досега е била в първите дни на октомври за нашето училище.Имам съседка с шестокласник там и са получили съобщение в група някаква че ще има инфо на 2-3.09 .Ще пила ако има нещо и за нас.

# 530
  • София

Къде е тази книжарница Просвета с това машинно подвързване? И има ли и на други места?
Предполагам, че има на много места. В нашата книжарничка Каспър до 125 СУ от няколко години давам да подвързват учебниците на машинка с фолио. Става идеално прилепнало, а после може да се махне.

Кутии от плат има и в Como.

# 531
Машина за подвързване на учебници има в книжарницата при 29 ДКЦ в кв. Гоце Делчев.
Наистина ли, много ми е удобно, къде точно е книжарницата?

В блока срещу входа на 29 ДКЦ има магазин Промаркет. До него се намира малка книжарница и на витрината има надпис, че там се подвързват машинно учебници.

# 532
  • София
Аз се обаждах в 18то и ми казаха, че инфо за РС и учебници ще пуснат на сайта на 2-3 септември.

# 533
  • София
Момичета бройте ме и мен за дамско море. Митко тази година отказа море, защото щяхме да сме само ние. И рано ставам, и кафе пия, и на плажа мога да седя цял ден.

# 534
  • София
И аз съм готова за мамешко море Simple Smile Веднъж за последните 13 години да си поспя на плажа Simple Smile

# 535
  • у дома...
Това ми е любимо. Най-добре спя на плажа и около басейни. Дори и анимация да има, аз си спя...

# 536
Здравейте, най-сетне и 33 ЕГ пусна инфо за родителската среща, че и наборката иска нови учебници, добре че ще са само няколко, а и гледах цените им не са високи, но и учебниците са едни тънички в сравнение с това което беше в 7 клас.
Искам да ви попитам дали мога да й давам нещо за успокоение, защото е като кълбо от нерви от предстоящите нови неща. Страх ме е да не направи някоя паник атака, брой дните наобратно с истински ужас, адски е чувствителна и промените я ужасяват.

# 537
  • софия
Пробвай с капки Rescue на д-р Бах.
Не открихте ли никое дете от новия клас да се запознаят преди това?
Всички се притесняват.
Моята ходи на една среща с бъдещи съученици. Преди срещата едва е слязла от колата, но се върна усмихната и спокойна.

# 538
  • София
Grinning Аз ще те чакам с кафе на плажа
Оф,аз сутрин пия кафе,после си отварям очите-мъж ми го прави обаче.Ама пътя до плажа по миризмата от морето може и със затворени очи да го намеря.

При нас в книжарница Просвета от доста години има машина за подвързване-подвързва всякакви размери точно,много е хубаво,учебниците не мърдат и не ке изваждат-излиза около 1лв на учебник.Пледишни години съм подвързвала там,защото в училище специално учебниците не разпешиха с фолио,само УТ,но сега понеже имам фолио от миналата година ще се подвързва с него всичко.

Къде е тази книжарница Просвета с това машинно подвързване? И има ли и на други места?

В Младост 1, до 125-то у-ще има книжарница, в която подвързват учебници на машина (фолират ги).

# 539
  • у дома...
След като разгледа учебника по математика (ще учат по този на Архимед), девойката изпадна в ступор... И обеща, че поне ще се опита да я научи. Пак е нещо.

Общи условия

Активация на акаунт