Avon XI

• 12 682
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
Охо, новия каталог вече е тук. Над-таб, цена нямаш!!!   bouquet
Кантар!!!  Shocked Въх ще си го вземем! Дано да показва вярно  Laughing

# 136
Момичета, чудя се за химическия пилинг, нали е за 30+?В новия каталог виждам , че пише `за всякаква възраст`.Питането ми е към ползвалите го-какъв е ефекта и дали мога да го ползвам-на 27г съм.

# 137
Сакън недей! За над 30 е. Дори за над 35. Ще ти изгори кожата.
За крема за крака - аз съм за интензивния. Но спокойно можеш да ги препоръчаш в комплект.

# 138
Цитат
Охо, новия каталог вече е тук. Над-таб, цена нямаш!!!

Daite link kum katalog 12  Praynig

# 139
  • Варна
slunce_123, виж на по-задните странаци -има линк!

Момичета, в крайна сметка някой взе ли си парфюма с кристала като демо? Получава ли се подарък синджирче при демото?!

# 140
Цитат
Охо, новия каталог вече е тук. Над-таб, цена нямаш!!!

Daite link kum katalog 12  Praynig

http://community.webshots.com/user/nadtab

# 141
  • София
Искам да попитам за Ageless results дали е подходящ за някоя определена възраст, защото не пише конкретно, а пък има указание "за първите признаци на стареене"  newsm78

# 142
  • София
Моля кажете как мирише новия парфюм, още не съм получила новия каталог  Rolling Eyes

# 143
Искам да попитам за Ageless results дали е подходящ за някоя определена възраст, защото не пише конкретно, а пък има указание "за първите признаци на стареене"  newsm78
Над 25 спокойно можеш да го ползваш. Фантастичен е.
Момичета, в крайна сметка някой взе ли си парфюма с кристала като демо? Получава ли се подарък синджирче при демото?!
Не. Синджирче или друг подарък има само при поръчка от каталога. Освен това, в случай че си представител /щом питаш за демо/, ще ти излезе по-изгодно  да почакаш до 12 кампания
Моля кажете как мирише новия парфюм, още не съм получила новия каталог  Rolling Eyes
Цветна категория

# 144
  • Варна
Не. Синджирче или друг подарък има само при поръчка от каталога. Освен това, в случай че си представител /щом питаш за демо/, ще ти излезе по-изгодно  да почакаш до 12 кампания

Чудно ми е защо тогава при описанието на демо-то в Панорама пише, че се получава подарък?!  newsm78 Ти взе ли го или по принцип ми отговаряш?

Ако има подарък към демото, определено ще ми е по-изгодно да взема парфюма сега, защото в Кампания 12 същия е 47,90 лв., което дори и при 25% отстъпка ще ми даде цена от 35,93 лв.

# 145
А вие друго забелязахте ли в Панорамата, че шампоаните АТ са на цена 2,90 не 2,60 като в брошурата, та се зачудих кое ли е грешното?  newsm78 Ако някой си е взел първата поръчка от К11 нека сподели!

# 146
  • София
Чудно ми е защо тогава при описанието на демо-то в Панорама пише, че се получава подарък?!  newsm78 Ти взе ли го или по принцип ми отговаряш?

Ако има подарък към демото, определено ще ми е по-изгодно да взема парфюма сега, защото в Кампания 12 същия е 47,90 лв., което дори и при 25% отстъпка ще ми даде цена от 35,93 лв.

Той и на демо е 35,90, ама сега се загледах, че наистина пише: Идеалното допълнение към кристала - елегантна верижка в кутийка ПОДАРЪК!  newsm78

# 147
Отговарях по принцип. Щом го пише, може и да тидадат подарък. Но в 12-та имаш много добра мотивационна програма.

# 148

С демото идва подарък,получих си го днес-кристалче.

# 149
  • София
С демото идва подарък,получих си го днес-кристалче.

В панорамата пише, че подаръкът е верижка към кристала, получи ли я?

Общи условия

Активация на акаунт