На пазар във Варна - тема 59

• 37 339
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Такива кукички за пердета съм вземала от Домко, имаше различни опаковки. Моите май бяха 50 бр. към 3 лв.

# 466
  • Варна
В конкалериите обикновено ги има. Продават на бройка.

# 467
Момичета, моля ви посъветвайте ме, има ли във Варна специалист, който може да реши проблема ми с косопада. Вярно е, че е след раждане, но мисля, че положението е извън контрол. Вече седми месец интензивно окапване, като над челото ми се забелязва участък с много малко коса.
Някакъв дерматолог или не знам... но от онези диагностики на скалпа, дето гастролират из аптеките- не.

# 468
  • Варна
Кристалин, аз ходих преди години на дерматолог. Каза ми, че интензивен косопад може да е индикация за гинекологичен проблем или проблем със щитовидната. Прати ме на гинеколог и ендокринолог. Предписа ми медицинска козметика и направих едни процедури с кварцова лампа.

# 469
И аз,след първото си раждане. След като не се оказа нито щитовидна, нито гинекология дермартоложката  каза че вероятно е от стрес. Предписа медицинска козметика и маски с природни продукти, терапия с чемерика ( отровна е ) и т.н. .. при мен не се възстанови на100%. И продължава да оредява  след всеки стресов период.

# 470
  • Варна
При мен с медицинската козметика се оправи проблема за няколко години и вероятно щеше да продължи да се стабилизира, ако точно на моя шампоан не бяха сменили нещо в състава и го развалиха (писала съм в други теми). Колко ги проклинах, аз си знам. Сега се мия с друг, но косата ми пак пада и е ужасно, противно мека.

# 471
Ох, така се надявах да има един доктор, който да ми каже с това се мий и ще спре...  Чудя се чак дали да тръгвам по дългия път мъкнене из докторя ...
Хай и Реге, благодаря ви много! Пиша на лични за да не товаря темата излишно.

# 472
  • Варна
Целия м. октомври, безплатни профилактични прегледи за рак на гърдата в Терапията 10ет.Тел. за записване 052/978660.

# 473
Кристалин,подкрепям горните мнения.Като бях на 22-23 почнах едни безумни диети и ядях по една малка купичка овесени ядки и сто грама месо на ден.В резултат получих страшни болки в яйчниците и гинеколкога още като ме прегледа и пита на каква диета съм.Косата ми капеше брутално и само с маски с чесън я оправих.За яйчниците не помня какво беше,но и то мина.Та така за косопада при мен.

# 474
Момичета, моля ви посъветвайте ме, има ли във Варна специалист, който може да реши проблема ми с косопада. Вярно е, че е след раждане, но мисля, че положението е извън контрол. Вече седми месец интензивно окапване, като над челото ми се забелязва участък с много малко коса.
Някакъв дерматолог или не знам... но от онези диагностики на скалпа, дето гастролират из аптеките- не.

както са ти казали и другите, на 1во място може да е хормонален проблем, затова хормонални изследвания (щитовидни и полови хормони). Мисля, че някои витамини имаха общо с косопада, но не помня кои.

# 475
  • Варна
Моля, дайте ми телефони на мебелисти, става въпрос за сглобяване на гардероби от вече изрязани и кантирани плоскости. Ще питам и по фирми, но не знам дали ще се навият така.

# 476
Косопадът след раждане, обикновено, е от стрес. Има една много силна корейска маска, много помага при косопад, ако искаш пробвай. Еднократна маска- шапка на Дори. Описано е как се ползва на опаковката.Може да постоиш с нея и по-дълго време от препоръчаните 15 минути, но като усетиш дразнене, махай, че е много силна.

# 477
  • Варна
Предполагам, че този човек ще ви свърши работата за мебелите. Премахвал ни е каси на врати, сменял е плот на кухня, изработва и мебели(на нас не, препоръчаха ни го познати), отзовава се бързо и е коректен. Не сме контактували скоро, но надявам се да работи още:
Скрит текст:
Витан 0897900453

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 23:46 от Priqtelka

# 478
Къде мога да купя регулируем ринг за торти, не искам да поръчвам по Интернет с доставка.

# 479
Аз започнах да приемам Амброзия (фолат + Вит. Б12) и витамин Д преди няколко месеца и забелязах, че спрях да ръся коса навсякъде и плешивите ми места на главата понамаляха. Но си бях направила изследвания и за двата витамина, и те и двата бяха под норма затова започнах да ги пия. Ефектът с косата за мен бе неочакван бонус. 😊

*това звучи буквално като някоя тв реклама 😩 добре че не работя в аптека 😂

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 22:09 от schrew

Общи условия

Активация на акаунт