На пазар във Варна - тема 59

• 36 732
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
С автобус 17А от Чайка до Лидл Аспарухово мога ли да стигна?
Според Варна трафик трябва да сляза на спирка Сокол. Някой може ли да потвърди дали е така?

# 601
  • Варна
Привет!
Бихте ли ми препоръчали хубава сладкарница от типа на "Милена", която е над Гранд мол? Голям фен съм и защото правят страхотни торти, винаги пресни на ниски цени, но за съжаление в сряда не работят, а ще ми трябва една торта за утре.

# 602
Привет!
Бихте ли ми препоръчали хубава сладкарница от типа на "Милена", която е над Гранд мол? Голям фен съм и защото правят страхотни торти, винаги пресни на ниски цени, но за съжаление в сряда не работят, а ще ми трябва една торта за утре.
Може да разгледате тортите на Катерина(на ул. Мир или във Възраждане). За готови и на приемлива цена се сещам и за бараката залепена до сладкарница Дилайт.Не са лоши,но кой знае какво качество за тези цени не бих търсила Stuck Out Tongue Winking Eye

# 603
  • Варна
Привет!
Може да разгледате тортите на Катерина(на ул. Мир или във Възраждане). За готови и на приемлива цена се сещам и за бараката залепена до сладкарница Дилайт.Не са лоши,но кой знае какво качество за тези цени не бих търсила Stuck Out Tongue Winking Eye
Тази барака вече не съществува. И по-добре.

# 604
С автобус 17А от Чайка до Лидл Аспарухово мога ли да стигна?
Според Варна трафик трябва да сляза на спирка Сокол. Някой може ли да потвърди дали е така?

Със закъснение, но отговарям. Да със 17А слизаш на спирка Сокол. Автобуса се движи през Аспарухово - центъра, покрай парка, минавате светофара и е спирката. Ще видите Лидл вдясно още в автобуса, не би трябвало да сгрешите.

# 605
  • Варна, Пловдив
Момичета, знаете ли къде из Варна мога да намеря брашно сорт Манитоба, проверих в Метро и нямаше, в краен случай и онлайн ще поръчам? Иска ми се да си спестя от доставки и куриери. Благодаря

# 606
Някой знае ли супермаркет (не пазар), в който в момента се продават ягоди?

# 607
  • Варна
Ягоди видях преди 3 часа в Кауфланд, но може би вече ви е късно.

# 608
  • Варна
Днес разбрах, че Кауфланд имат опция за доставка, безплатна над  30 лева, ако някой се възползва, моля за отзиви.
https://www.foodpanda.bg/en/contents/kaufland?r=1
Ягоди имат онлайн.

# 609
  • Варна
Не се възползвах, защото онлайн е 10% от асортимента на кауфланд.
Не знам каква е тази политика, но купуваш не каквото искаш, а каквото има.
Дано го развият, защота е от ден 1 така, а конкуренцията расте.
Вече и паркмарт имат онлайн магазин.

# 610
Имам нужда от жокер, търся Термофор (онези грейчици, които се пълнят с топла вода), но ми трябва малка, искам да я ползвам за синузита си.(колкото длан може би). Онлайн намерих, че до окръжна ги предлагат в един магазин, но ми се иска още идеи за магазини , ако там няма да не се лутам да обикалям.
Ако някой е виждал моля да ме насочи, района няма значение с кола съм. Ето такава търся:
Скрит текст:

# 611
Някой знае ли заведение където да сервират закуски? В София съм виждал заведения, които сервират мекици, пържени филии и пр. рано сутринта. Не са много, но ги има. Във Варна, обаче, не съм виждал такива.

Като дете си спомням, че на тогавашния булевард Ленин (сегашния Княз Борис) с/у х-л Черно Море имаше закусвалня , която сервираше неща от сорта на юфка, попари и пр. Спомням си, че баща ми ме е водил на плаж и преди това сме сядали да закусим.

Но сега не знам във Варна да има заведение, което да сервира закуски. Някой да знае за такова?

# 612
  • Варна
Здравейте!
Някой да знае къде мога да намери детски дрешки на Brawl stars?
Само в продавалника ги виждам,на мен ми трябва да за днес за подарък.

# 613
  • Варна
Здравейте, дами! Бихте ли ми дали препоръки за сервиз за лаптопи извън гаранция? Таблетът ни не се зарежда - предполагам е проблем в буксата. Марката е Huawei MediaPad.

# 614
  • Варна
Здравейте, дами! Бихте ли ми дали препоръки за сервиз за лаптопи извън гаранция? Таблетът ни не се зарежда - предполагам е проблем в буксата. Марката е Huawei MediaPad.
Вчера бяхме тук http://www.varsys.net/.
Останахме доволни,много компетентен персонал.
Намират се в уличката срещу мебелен магазин "Мондо" на ул.Отец Паисий"

Общи условия

Активация на акаунт