Отговори
# 60
Нана, не точно на почивка, но има една друга вероятност. Засега още нищо не е ясно, но исках да се информирам предварително  Crazy

# 61
 Аз ли не мога да преценя правилно не знам. За това ще питам вас. Получих току що писмо с присъдата на Майкъл. Осъден е на 150 часа обществено полезен труд и 18 месеца наблюдение от социален работник.
  newsm78 Не че съм очаквала нещо, но това ми се струва малко като наказание. Или пък аз просто не мога да погледна с други очи и каквото и да му беше наказанието, щеше да ми се струва малко.

# 62
http://www.do2learn.com/
ох вижте на какъв готин сайт за безопасността на децата попаднах - цяла сутрин си се ровя в него  Embarassed Grinning

# 63
nana_cool,
 разбира се, че е малко наказание! #Cussing out

sonita ,
каквото и да е ако ви е по волята , нека да станеHug Praynig

Eli_cz ,
 ей сега пробвах с физиономиите  - голяма играчкаCrazy

РР Sorry za latinicata ama Kredor-a go nqma nikakaw Rolling Eyes

ППП дойде и се поправих!!!

# 64
аз пък пиша директно на кирилица ...
Звезди4ке, ти на работа ли си? Летището близо ли е до вас, лесно ли ти е като летиш? А на съпружето мъчно ли му е?  Heart Eyes
Нана, не мога да коментирам .. не съм в течение на нещата .... но ако човек е направил нещо лошо и те е засегнал, всяко наказание ще ти се струва  малко .....

# 65
sonita , аз съм на работа и тук кирилица няма Rolling Eyes
И във вкъщи вече няма...бях си инсталирала преди 3-4 години и преди месец мЪжо какво бърника се е само БДС...а аз на нея не мога да пиша  Sad

Летището е на около 120 км...така че не е проблем...проблем са задръстванията... че от час-час и нещо път може да стигне и до 3 часа и човек на идея си няма кога да тръгне... досега веднъж не съм стигала на време...все в последния момент с гризане на нокти дали не съм го изтървала Twisted Evil

Съпружеското тяло...последния път когато ме нямаше...като си сменял чаршафите за него си... не ми сменил възглавницата до преди да си дойда, да му миришела на мен Mr. Green.... Heart Eyes

# 66
Аз ли не мога да преценя правилно не знам. За това ще питам вас. Получих току що писмо с присъдата на Майкъл. Осъден е на 150 часа обществено полезен труд и 18 месеца наблюдение от социален работник.
  newsm78 Не че съм очаквала нещо, но това ми се струва малко като наказание. Или пък аз просто не мога да погледна с други очи и каквото и да му беше наказанието, щеше да ми се струва малко.
Нана
винаги ще ти се струва малко наказанието за Майкъл  Confused Обърни гръб на миналото  Hug Hug Hug Важното е че ужким сега искам да ви помогне - доколкото мога така да кажа  Rolling Eyes
Може да звучи банално, но аз вярвам във висшите сили, а те не забравят, само забавят  Tired един ден ще му върнат всичко ... не го мисли Hug

# 67

Съпружеското тяло...последния път когато ме нямаше...като си сменял чаршафите за него си... не ми сменил възглавницата до преди да си дойда, да му миришела на мен Mr. Green.... Heart Eyes

хихихихихи, голям сладур твоето съпружеско тяло  Laughing  Имаш ли налесно снимки да ви видя двамата? Или от сватбата например?  Heart Eyes

Ние пък сме много близзо до летището, на около 15-20 минути с кола, поне не хващаме страшния трафик на Милано. Днес мъжо сутринта се беше побъркал, 3 часа не е могъл да стигне, тъй като с е наложи до центъра да ходи с аутомобилето  Crazy Страшна работа!

и аз мога само с фонетичната  Wink

# 68
Айде другия път ми напомни на Скайп ще ти пусна Hug

хихихихихи, голям сладур твоето съпружеско тяло  Laughing 
Така е...ама може и да ми го е казал, ей така за чувствата.. не знам...ама доста мило ми стана Hug Heart Eyes

Цитат
и аз мога само с фонетичната
-  късметлийка Wink

# 69
Нана,сила и кураж!  Hug
поддържам Ели ...Бог забавя,но не забравя!  Peace

Сонче,в Мексико съм била 2 пъти  Embarassed ...нали живеех в Джорджия,та бях наблизо. Wink
Ходила съм в Акапулко,на п-в Юкатан ,Cancun ,Isla Mujeres...курортите са супер,иначе страната е много циганска-бъркотия,прахоляк,боклуци...за идващите от САЩ е супер евтино. Peace

# 70
Сонче,в Мексико съм била 2 пъти  Embarassed ...нали живеех в Джорджия,та бях наблизо. Wink
Ходила съм в Акапулко,на п-в Юкатан ,Cancun ,Isla Mujeres...курортите са супер,иначе страната е много циганска-бъркотия,прахоляк,боклуци...за идващите от САЩ е супер евтино. Peace

Гери, мен ме интересува преди всичко  Мексико-сити-стил на живот, цени и прочие, неща от очевидци, така да се каже  Wink другото го намирам в нета така или иначе

# 71
В Мексико сити съм била през далечната 1985 год. Crazy

Но имаме семеен приятел,който е бил в посолството там.Ако те интересува нещо конкретно - ще питам!  Peace

# 72
В Мексико сити съм била през далечната 1985 год. Crazy

Но имаме семеен приятел,който е бил в посолството там.Ако те интересува нещо конкретно - ще питам!  Peace

ако допрем дотам, ще питам. Tnank you  Hug Heart Eyes  bouquet

# 73
Момичета, лека вечер на всички! Hug

bouquet

# 74
Ауууу newsm09 втора страница... не може така.... tooth

Общи условия

Активация на акаунт