Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 12

• 63 778
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
Супер! Каква симетрия само, а е толкова скоро... При кой доктор беше? Извинявай, ако вече си казвала, но ме е хванала предстартова треска и се връщам назад по всички теми още веднъж, и в главата ми стана съвсем каша 🙂

# 121
  • Gotham City
Благодаря! Абе има разлики, но е много скоро след операция и се надявам да се изравнят. На снимката е малко замазано и не си личи. Но д-р Хатър си свърши чудесно работата. Абсолютен професионалист!

# 122
И аз ще съм при нея след 20 дни. 450 обаче. Сега като гледам твоите си давам кураж 😄 Как мина възстановяването ти? И малко пресни подробности от интервенцията? Ако е удобно, разбира се. В Панагюрище ли беше или в Пловдив?

# 123
  • Gotham City
Devil-Angel, ще ти пиша на лични.

# 124
  • София
Много бързо си махнала снимките, нищо не виждам вече Sad Са какъв старт беше?

# 125
И аз съм изтървала хаха

# 126
Не, първите са ми във Варна, при Заякова. То и кожа имам, абе...

Да разбираме , че не си доволна от Заякова, така ли?
. За гърди не бих я препоръчала.

Здравйте!
Много странно, преди може би 10-15г, д-р Заякова беше доста предпочитан пластичен хирург, най-вече за мамопластика. Тогава следях темите във форум Тялото и момичета от различни градове, не само от Варна, се оперираха при нея и бяха доволни.

# 127

Здравйте!
Много странно, преди може би 10-15г, д-р Заякова беше доста предпочитан пластичен хирург, най-вече за мамопластика. Тогава следях темите във форум Тялото и момичета от различни градове, не само от Варна, се оперираха при нея и бяха доволни.
И аз така съм чувала. А сега вече никъде не се споменава почти.

# 128
  • София

Здравйте!
И аз така съм чувала. А сега вече никъде не се споменава почти.
Точно в "Тялото" бяха качили и снимки на ужасяващи гърди правени от нея и имам чувството,че след това все по малко започна да се чува за нея.

# 129
Даяна1111, не знаех за този случай.

# 130
  • София
Даяна1111, не знаех за този случай.
Имаше няколко случая.
Аз дори не можех да повярвам,че Заякова може да направи такива гърди...🤷♀

# 131
На мен топ гърдите в галерията на тялото са ми на Ковачев, лека му пръст.

# 132
Момичета, на 29.09 е моята операция при доц.Романски.Има ли някой скоро опериран при него?
Аз направих само една консултация и запазих час, но започва леко да ме хваща шубето🙃

# 133
  • София
Момичета, на 29.09 е моята операция при доц.Романски.Има ли някой скоро опериран при него?
Аз направих само една консултация и запазих час, но започва леко да ме хваща шубето🙃

За тоя Романски, нито цени може да с е видят, нито може да се свърже човек за час... Би ли споделила какво ще слагате и каква е цената? Успех на теб!!!

# 134
  • София
Все пак той е син и ученик на д-р Тепавичарова-Романска, която е голямо име в тази област. Не вярвам да има издънки при него. Навремето може би щях да се оперирам при него, но все още се обучаваше, а майка му пък не ми допадна като отношение. Но това няма връзка с професионализма. Къде оперира, в държавната клиника към Александровска ли? Ако е там, ходила съм за консултация при майка му без записан час, в обявените часове за консултации и не беше трудно да вляза.

Общи условия

Активация на акаунт